18 Temmuz 2016, Pazartesi 12:05:18

AHL'de yurt dışı çıkışlarına sıkı takip

Atatürk Havalimanında bölücü terör örgütü FETÖ'nün darbe girişimine destek verenlerin kaçma ihtimaline karşı alınan güvenlik tedbirleri kapsamında, yeşil ve gri pasaport sahiplerinin yurt dışına çıkışlarına detaylı incelemenin ardından izin veriliyor.
  • zamanında yapman gerekenleri yapma iş bu haddeye gelince de sıkı takip !
  • Hakan kardeş sonuna kadar sana katılıyorum.yeşil pasaport olunca insanlıktan çıkıyorlar ve hor görüyorlar !!!
  • selam ve dua ile merhabalar arkadaşlar. ihl mezunuyum adalet tarafsızdır; şer'en o tuğgenerale yapılan dini ize göre işkence sayılır. işkence haramdır ve dinen günahtır. allah insan onuruna işkence ettirmez. vallahi ak partiliyim. adamı idam et lakin işkence hem günah hem de sonradan insanlarda acıma hissi oluşturan bir maraz olabilir. biliyorum çoğunuz karşı gelecek lakin adalet ise mevzu, vaziyet budur.
  • hep gıcık olmuşumdur bu yeşil pasaportlara. vize almazlar, bizleri hor görürler, herkeste var kardeşim. ekmek dağıtır gibi dağıtılmış. bir gün gelecek, alın işte YEŞİL PASAPORTLARINIZI denecek demiştim. hiç üzülmedim, ne yalan söyliyeyim.
  • rezillik resmen.az kalsin ucagi kaciriyorduk. bir daha oraya gelen top olsun yobazlarin arasina.

Atatürk Havalimanında bölücü terör örgütü FETÖ'nün darbe girişimine destek verenlerin kaçma ihtimaline karşı alınan güvenlik tedbirleri kapsamında, yeşil ve gri pasaport sahiplerinin yurt dışına çıkışlarına detaylı incelemenin ardından izin veriliyor.

Darbe girişimine destek verenlerin kaçma ihtimaline karşı dün Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarında alınan güvenlik önlemleri devam ediyor.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde, kamu görevlileri ve ailelerinin alabildiği yeşil ile resmi vazifeyle görevlendirilenlere verilen gri pasaportları kullanan yolcuların işlemleri uzun sürüyor. Yeşil ve gri pasaportlar üzerindeki detaylı incelemeler, havalimanında uzun kuyruklar oluşturuyor. Bu nedenle uçaklarını kaçıran bazı yolcular, duruma tepki gösteriyor.

KKTC yolcularının da kimlikleri üzerinde detaylı inceleme yapılıyor.
 

AHL'de yurt dışı çıkışlarına sıkı takip

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

havagazı ~ 8 yıl önce
zamanında yapman gerekenleri yapma iş bu haddeye gelince de sıkı takip !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Efsane ~ 8 yıl önce
Hakan kardeş sonuna kadar sana katılıyorum.yeşil pasaport olunca insanlıktan çıkıyorlar ve hor görüyorlar !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
imam hatipoğlu ~ 8 yıl önce
selam ve dua ile merhabalar arkadaşlar. ihl mezunuyum adalet tarafsızdır; şer'en o tuğgenerale yapılan dini ize göre işkence sayılır. işkence haramdır ve dinen günahtır. allah insan onuruna işkence ettirmez. vallahi ak partiliyim. adamı idam et lakin işkence hem günah hem de sonradan insanlarda acıma hissi oluşturan bir maraz olabilir. biliyorum çoğunuz karşı gelecek lakin adalet ise mevzu, vaziyet budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakan ~ 8 yıl önce
hep gıcık olmuşumdur bu yeşil pasaportlara. vize almazlar, bizleri hor görürler, herkeste var kardeşim. ekmek dağıtır gibi dağıtılmış. bir gün gelecek, alın işte YEŞİL PASAPORTLARINIZI denecek demiştim. hiç üzülmedim, ne yalan söyliyeyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
n ~ 8 yıl önce
ülke ülke değil açık hava tımarhanesi
Hakana ~ 8 yıl önce
Hakan o pasaporta hak kazanmak icin milletine 20 yil hizmet etmen gerekiyor, onlara gicik olacagina neden bize vize koyuyorlar, neden bu vizeleri kaldirmak icin yeterince calisilmiyor desen daha dogru olur, bircok ulke vatandasi heryere vizesiz gidiyor biz neden gidemiyoruz desen hos olur--- Calisan, biryerlere gelen insanlara guzel seyleri hos gormeden hakkini ara
hakana ~ 8 yıl önce
Gıcık olacağına bizim memleketimize neden herkes vize uyguluyor, insanımız Avrupa ya gidip kaçak işçi olarak çalışıyor diye dusun fesat .
... ~ 8 yıl önce
Ne 20 yıl hizmeti, kapıyı çalana veriliyor. Abartma.
nyvas ~ 8 yıl önce
rezillik resmen.az kalsin ucagi kaciriyorduk. bir daha oraya gelen top olsun yobazlarin arasina.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oh olsun ~ 8 yıl önce
Seni bizden ayrıcalıklı kılan ne? Hiç birşey. O zaman o yeşil pasaportu geri alcaz senden merak etme. Nede olsa biz yobazız. Bekle.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000