01 Aralık 2018, Cumartesi 12:27:46

AHL'de yine UBER-taksici gerginliği!

Atatürk Havalimanı’nda iddia göre yolcu alan UBER sürücüsü taksiciler tarafından engellendi.
  • Yolcu beğenmeyen ahl taksicileri, hatta istanbulda beşiktaşta keyfe keder yolcu alan almayan taksiciler, ahl den şirinevlere yolcu almaya trip yapan taksiciler siz hangi hakla uber'i tartaklıyorsunuz.Allah korkunuz yok terbiyesizler.
  • Teknolojinin önünde kimse duramaz. Bu UBER er ya da geç Türkiye'de yayılacak. Taksiciler sadece 90 dakikanın uzatmasını oynuyorlar. Türkiye'de en sevilmeyen meslek gruplarının başında taksiciler geliyor. Şapkalarını önlerine koyup, biraz vicdan muhasebesi yapsınlar.
  • Arkadaşlar bence herkes başından gelen bir taksici hikayesini anlatsın, "taksiciler size ne yaptı" diyen arkadaşlar bence cevabını alır. Üsküdar'dan Fenerbahçe'ye gitmek için taksiye bindim, 200 metre sonra adam radyoda cübbeli ahmet dinliyormuş sesini epey açtı ve rahatsız oldum, kısmasını istediğimde gevrek gevrek gülerek "o zaman duyamam ki" dedi. Ben de kendisine "önemli olan senin duyman değil benim rahat yolculuk etmem, burası senin özel aracın değil işyerin" dediğimde ise laf oyunları yaparak kısmayacağını belirtti, ben de daha Fenerbahçe'ye varmamış olmamıza rağmen "çek o zaman kenara iniyorum" dedim. Sonra başka taksiye bindim tekrar para vermem gerekti ama o dallamayla olan yolculuğuma son verdim. Demek istediğim şu ki, devlete 1.5 Milyon TL plaka parası verdi diye sanki bunun suçlusu yolcuymuş gibi ekmek kapısı olan yolcuya serseri gibi davranan, saygısızlık eden onbinlerce, belki yüzbinlerce taksici var. E biz şimdi tüketici olarak Über kullanmaayalım da ne yapalım?
  • Bıktık artık bu karaktersiz, dolandırıcı sarı magandalardan, siz istesenizde, istemesenizde uberle seyahate devam...
  • Uber o kadar büyük bir nimet ki anlatamam size. Kaliteli hizmeti gören ve hak eden bu halk, yıllarca sigara kokan, asık suratlı, kısa mesafe diye rızkını beğenmeyen, ipsiz sapsız adamlara mahkum edildi. Neymiş vergi vermiyorlarmış. 300K TL ye aldığın taksi, 2004 de belediyenin aldığı bir karar ile nasıl 2 Milyon TL oluyor. Asıl rant burada... Bu halk er yada geç, dürüst, temiz ve ahlaklı, şeffaf hizmet sunan ulaşım hizmetlerine kavuşacak Allahin izni ile...
  • Übersiz geçen günler ülkeye zarar.Uberin olamadığı ülkeye turist çekemeyiz..
  • Geçen ay bir Pazartesi sabahı eşimle otobüs ile İzmir'e gideceğiz. Cuma gününden semtimizdeki taksi durağına gittim, muhtemel rayicin üzerinde avans verip rezervasyon yapmak istedim. "Merak etme abi bizde her zaman araç vardır". Pazartesi 7.30 telefon edersin, cevap "Araç yok abi". Kendi arabamıza hanımı ve bavulları acele atarsın, servis durağına bırakır, yakında oturan kızımızın sokağına arabayı bırakır, anahtarı kapıcıya verip koşa,koşa servise yetişirsin. Eh, kırk yılda bir bana bu hizmeti veriyorsan ben senin babana rahmet okumam hemşerim.
  • Taksicilkte serbest piyasaya geçilmeli. Devlet kriterleri belirlesin, kriterlere uyanlar dilediği kadar plaka alsın ve çalışsın. İsterse 100 bin tane taksi olsun. Serbest piyasa... taksi şirketleri olsun. Fiyatlarını kendileri belirlesinler. İster pahalı yapsınlar, ister ucuz.. sonuçta serbest piyasa olacak, rekabet olacak. Plakalar 1,5 milyon olmayacak o zaman tabi. Şöförler de plaka sahibine günlük 300 lira kira ödemeyecek. Şöför kendi taksisinde patron olacak. Sabit bir vergi olacak. İş yapsan da yapmasan da ödeyeceksin. İşine geliyorsa taksici olursun , gelmezse olmazsın. Bu kadar basit. SARI TAKSİCİLİK MUTLAKA BİTECEK, AMA BUGÜN AMA YARIN ... MUTLAKA BİTECEK. Rüzgara karşı ....yen kişi, kendi pantolonunu ıslatır... Hiç bir sistem halka rağmen devam edemez.
  • Taksi plakasının onda birine minibüs alıp taksi gibi para kazanan ve bunu helal gören korsanlar yorumlarıyla günümüz zihniyetinin halini ortaya koymuşlar...
  • Yurtdışından gelen bir arkadaşımı almaya gittim Ahl'ye ve sonrasında taksime onu bırakmaya geçtiğimde 55 tl ödedik. Ben vardım takside kazıklayamadı. 5 gün sonra kendi taksimden Ahl'ye tek geçti ve 90 tl ye götürmüşler. Haram zıkkım olsun. UBER'E EVET

Atatürk Havalimanı’nda iddia göre yolcu alan UBER sürücüsü taksiciler tarafından engellendi.

Olay, saat 07.30 sıralarında Atatürk Havalimanı’nda meydana geldi. İddiaya göre, UBER aracıyla havalimanına yolcu almaya gelen R. Y., bagajı açtığında müdahaleye uğradı. Taksici olduğu ileri sürülen şahıslar tarafından tartaklanan sürücü Y., şahıslarla tartışmaya başladı.

Yaşanan tartışma sonucunda sürücü aracından uzaklaştırılmaya çalışıldı. Sürücünün cep telefonu ile görüntü kaydı yaptığını fark eden şahıslarla arbede yaşandı. 

AHL'de yine UBER-taksici gerginliği!

Yorumlar Tüm Yorumlar (59)

Hem suçlu hem güçlü ~ 5 yıl önce
Yolcu beğenmeyen ahl taksicileri, hatta istanbulda beşiktaşta keyfe keder yolcu alan almayan taksiciler, ahl den şirinevlere yolcu almaya trip yapan taksiciler siz hangi hakla uber'i tartaklıyorsunuz.Allah korkunuz yok terbiyesizler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknoloji ~ 5 yıl önce
Teknolojinin önünde kimse duramaz. Bu UBER er ya da geç Türkiye'de yayılacak. Taksiciler sadece 90 dakikanın uzatmasını oynuyorlar. Türkiye'de en sevilmeyen meslek gruplarının başında taksiciler geliyor. Şapkalarını önlerine koyup, biraz vicdan muhasebesi yapsınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hikaye ~ 5 yıl önce
Arkadaşlar bence herkes başından gelen bir taksici hikayesini anlatsın, "taksiciler size ne yaptı" diyen arkadaşlar bence cevabını alır. Üsküdar'dan Fenerbahçe'ye gitmek için taksiye bindim, 200 metre sonra adam radyoda cübbeli ahmet dinliyormuş sesini epey açtı ve rahatsız oldum, kısmasını istediğimde gevrek gevrek gülerek "o zaman duyamam ki" dedi. Ben de kendisine "önemli olan senin duyman değil benim rahat yolculuk etmem, burası senin özel aracın değil işyerin" dediğimde ise laf oyunları yaparak kısmayacağını belirtti, ben de daha Fenerbahçe'ye varmamış olmamıza rağmen "çek o zaman kenara iniyorum" dedim. Sonra başka taksiye bindim tekrar para vermem gerekti ama o dallamayla olan yolculuğuma son verdim. Demek istediğim şu ki, devlete 1.5 Milyon TL plaka parası verdi diye sanki bunun suçlusu yolcuymuş gibi ekmek kapısı olan yolcuya serseri gibi davranan, saygısızlık eden onbinlerce, belki yüzbinlerce taksici var. E biz şimdi tüketici olarak Über kullanmaayalım da ne yapalım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baran ~ 5 yıl önce
Bıktık artık bu karaktersiz, dolandırıcı sarı magandalardan, siz istesenizde, istemesenizde uberle seyahate devam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaliteli ve Insanca Hizmet ~ 5 yıl önce
Uber o kadar büyük bir nimet ki anlatamam size. Kaliteli hizmeti gören ve hak eden bu halk, yıllarca sigara kokan, asık suratlı, kısa mesafe diye rızkını beğenmeyen, ipsiz sapsız adamlara mahkum edildi. Neymiş vergi vermiyorlarmış. 300K TL ye aldığın taksi, 2004 de belediyenin aldığı bir karar ile nasıl 2 Milyon TL oluyor. Asıl rant burada... Bu halk er yada geç, dürüst, temiz ve ahlaklı, şeffaf hizmet sunan ulaşım hizmetlerine kavuşacak Allahin izni ile...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uber ~ 5 yıl önce
Übersiz geçen günler ülkeye zarar.Uberin olamadığı ülkeye turist çekemeyiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
15 yıllık liman çalışanı ~ 5 yıl önce
15 yıldır Atatürkhavalimanında çalışıyorum Atatürk havalimanından çıkıpta bakırköydeki evime şirinevlerdeki anneme sefaköydeki kardeşime Havaliminı taksisini kullanıpta gidemedim asla kısa mesafe almazlar
Noname ~ 5 yıl önce
Aynen bende hep yolcu getiren taksilere binerdim calisirken havalimaninda mumkunse evimin oralardan gelene
Maratoncu ~ 5 yıl önce
Geçen ay bir Pazartesi sabahı eşimle otobüs ile İzmir'e gideceğiz. Cuma gününden semtimizdeki taksi durağına gittim, muhtemel rayicin üzerinde avans verip rezervasyon yapmak istedim. "Merak etme abi bizde her zaman araç vardır". Pazartesi 7.30 telefon edersin, cevap "Araç yok abi". Kendi arabamıza hanımı ve bavulları acele atarsın, servis durağına bırakır, yakında oturan kızımızın sokağına arabayı bırakır, anahtarı kapıcıya verip koşa,koşa servise yetişirsin. Eh, kırk yılda bir bana bu hizmeti veriyorsan ben senin babana rahmet okumam hemşerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serbest Piyasa ~ 5 yıl önce
Taksicilkte serbest piyasaya geçilmeli. Devlet kriterleri belirlesin, kriterlere uyanlar dilediği kadar plaka alsın ve çalışsın. İsterse 100 bin tane taksi olsun. Serbest piyasa... taksi şirketleri olsun. Fiyatlarını kendileri belirlesinler. İster pahalı yapsınlar, ister ucuz.. sonuçta serbest piyasa olacak, rekabet olacak. Plakalar 1,5 milyon olmayacak o zaman tabi. Şöförler de plaka sahibine günlük 300 lira kira ödemeyecek. Şöför kendi taksisinde patron olacak. Sabit bir vergi olacak. İş yapsan da yapmasan da ödeyeceksin. İşine geliyorsa taksici olursun , gelmezse olmazsın. Bu kadar basit. SARI TAKSİCİLİK MUTLAKA BİTECEK, AMA BUGÜN AMA YARIN ... MUTLAKA BİTECEK. Rüzgara karşı ....yen kişi, kendi pantolonunu ıslatır... Hiç bir sistem halka rağmen devam edemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uberciler ~ 5 yıl önce
Taksi plakasının onda birine minibüs alıp taksi gibi para kazanan ve bunu helal gören korsanlar yorumlarıyla günümüz zihniyetinin halini ortaya koymuşlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 5 yıl önce
AHL saldırısında 200 dolara yaralı taşıyan taksiciyle yolculuk edeceğime tüketici olarak Über'e binerim, paramın karşılığını gerek rahatlık gerek saygı olarak alırım. Taksi plakasına 1.5 milyon vermiş olmanız devlet ile sizin aranızda bir problem, yolcu olarak benim problemim değil. Ben bugüne kadar onlarcasına rastladım devlete 1.5 milyon vermiş diye kendisini kral sanan, yolcuya istediği gibi davranacağını sanan taksicilerden, artık yeter. Parayı veren bensem bana saygılı davranacaksın, bunu yapan birkaç çürük yumurta diye de kendinizi aklamaya çalışmayın, taksicilerde bu saygısız&vurdumduymaz kesim en az %30-40 a karşılık geliyor, öyle sizin iddia ettiğiniz gibi hiç de az değil.
beyinsiz ~ 5 yıl önce
bir kere minibüs değil vip araç, sizin gibide maganda ve dolandırıcı değil üstelik, taksi devri kapanıyor geçmiş ola...
Ser ~ 5 yıl önce
Yurtdışından gelen bir arkadaşımı almaya gittim Ahl'ye ve sonrasında taksime onu bırakmaya geçtiğimde 55 tl ödedik. Ben vardım takside kazıklayamadı. 5 gün sonra kendi taksimden Ahl'ye tek geçti ve 90 tl ye götürmüşler. Haram zıkkım olsun. UBER'E EVET

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000