04 Kasım 2015, Çarşamba 08:11:13

AHL'de üzücü kaza

Atatürk Havalimanı'nda, kapasite büyütme çalışmaları kapsamında yapılan ek terminal inşaatındaki beton dökme çalışmaları sırasında, 1 işçi, 6 metre yükseklikteki kolondan düşerek ağır yaralandı.
  • O işçilerin birer baba, anne, evlat, kardeş yani insan oldukları unutulduğu sürece bu sorunlar çözülemez. Geçmiş olsun.
  • Özel sigortası olsaydı Port kli. anında oradaydı...
  • İş kazaları yoktur, iş cinayetleri vardır. Göz göre göre cinayet işleniyor...
  • Çalışanların güvenlik önlemini almayanlar, aldırmayanlar hapse atılmalı. O kadar kanun çıkarıldı, düzenlemeler yapıldı, hala kaza oluyor, pes ya...
  • Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. :(
  • öncelikle yaralı arkadaşa Allah acil şifalar versin umarım bir an önce sağlığına kavuşur... atatürk havalimanı gibi yoğun insan trafiğinin ve acil müdalehe merkezinin bulunduğu yerde havalimanında yaşanan kazada ambulans nasıl geç geliyor şaşırdım doğrusu..çok fazla bilgim yok meydandaki prosedürlerden ve de acil müdahale merkezlerinden sadece şaşrtıcı olduğu için bilen arkadaşlara soruyorum sizce normal mi bu durum ?

Atatürk Havalimanı'nda terminal genişletme çalışmaları inşaatında çalışan işçi, 6 metre yükseklikten beton zemine düştü. Ağır yaralanan işçi, polis otomobiliyle hastaneye götürüldü.

Atatürk Havalimanı'nda yıkılan eski kargo binasının yerine yapılan ve dış hatlar terminaline eklenecek olan binanın inşaatında akşam saatlerinde iş kazası meydana geldi. İnşaat çalışmalarında görevli Orhan Bür isimli vatandaş, beton dökme işlemi sırasında 6 metre yükseklikten beton zemine düştü. Ağır yaralanan işçiye ilk müdahale iş arkadaşları tarafından yapıldı. İlk müdahale sırasında ambulans çağrıldı. Ambulansın olay yerine geç gelmesinden dolayı ağır yaralanan Orhan Bür polis ekipleri tarafından arabayla hastaneye götürüldü.

Hastanede hemen ameliyata alınan Orhan Bür’ün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yaşanan olayın ardından bazı işçiler çalışmayı bırakarak şantiyeden ayrıldı.

AHL'de üzücü kaza

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Kanat ~ 8 yıl önce
O işçilerin birer baba, anne, evlat, kardeş yani insan oldukları unutulduğu sürece bu sorunlar çözülemez. Geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 8 yıl önce
Özel sigortası olsaydı Port kli. anında oradaydı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cinayet ~ 8 yıl önce
İş kazaları yoktur, iş cinayetleri vardır. Göz göre göre cinayet işleniyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru Hapse ~ 8 yıl önce
Çalışanların güvenlik önlemini almayanlar, aldırmayanlar hapse atılmalı. O kadar kanun çıkarıldı, düzenlemeler yapıldı, hala kaza oluyor, pes ya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 8 yıl önce
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 8 yıl önce
öncelikle yaralı arkadaşa Allah acil şifalar versin umarım bir an önce sağlığına kavuşur... atatürk havalimanı gibi yoğun insan trafiğinin ve acil müdalehe merkezinin bulunduğu yerde havalimanında yaşanan kazada ambulans nasıl geç geliyor şaşırdım doğrusu..çok fazla bilgim yok meydandaki prosedürlerden ve de acil müdahale merkezlerinden sadece şaşrtıcı olduğu için bilen arkadaşlara soruyorum sizce normal mi bu durum ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 8 yıl önce
Bizim iş arkadaşımız öldü ambulans grlmrmesinden dolayı. Bir iş kazası oldugunda apronun içindeki ambulans 30dk ila 45 dk arasında geliyo. Sanki dersinki anadolu yakasından geliyor. Ambulansı bekliyecepine cenaze işlemlerine başlansa daha sağlıklı olur.
EliniZi vicdanınıza koyun ~ 8 yıl önce
Uzun zamandır alımları bekleyen birisi olarak; yorumları okuduğumda şu yaş ve ya bu yaş olmasın diyenlerin çoğunlukta olduğunu gördüm. Peki bu acemi ve çaylak olarak gördüğünüz insanların hiç mi şansı olmayacak, illaki alımlarda belirlenen yaş kriterine ulaşmak için yıllarca bekleyecek mi? Bunlar nerede olgunlaşacak. İyi ki yaş sınırını sizin gibiler belirlemiyor. Şansı ve yeteneği olduğu sürece her yaş değerlendirilmeli bence.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000