12 Ekim 2015, Pazartesi 09:46:51

AHL'de tören düzenlenecek

Ankara’daki bombalı saldırıda hayatını kaybeden aralarında DHMİ çalışanlarının da olduğu Birleşik Taşımacılık Sendikası üyeleri için Atatürk Havalimanı’nda tören düzenlenecek.
  • vicdanısiz? ? dusunduklerimi okuyabildin! herneyse İsrail'e bakın. işgal ettiği toprakları nasıl sahip çıkıyorlar. gun gectikce filistin mm olsa kuculuyor. her toprak degerli!!! Kadınlar için bile askerlik şart! burda olsa, kadınlar için misal 5 ay askerlik yada 1 yıl çok gurur verici olurdu. fena fikir değil. pkk da kadınlar savaşıyor! !!
  • pkk 30 yıldır Türkiye ve Türklere saldırıyor, hiç kimsenin aklına gelmiyor dimi hala oy veren var. bagimsiz devlet olmak icin her yolu terror ile deniyor. Demirtaş Kürtleri temsil ediyor. HDP ve pkk arasında bal gibi bağ var. meclise gireli Türklere ve türkiyeye terror arti. ilk kez mitingde hdpli milletvekili yoktu ve ikinci kez də yoktu? tesadüf mu? ardından HDP % 10 oy topladı. Davutoğlu iSid e suçu atiyo, bazı Türkler Erdoğan'a suçu atiyo ve bazı pkk ya suçu atiyo. Birlik yok maalesef olmayınca değişik etnik gruplar oluşuyor. Türkler arasında da değişik gruplar oluşuyor. HDP terörizmi temsil ediyor kurtlerin hakkini savunuyor kulağa hos geliyor ama gerçek sebeb bağımsız devlet! hakkında pozitif detay yok. evet evet biliyorum türkçe öğreniyorum.
  • Nereden biliyorsunuz o insanlarin sehitler için uzulmedigini? Elinde silah olmayan kisiler pkk ya destek icin degil silahlar dursun daha fazla insan ölmesin diye mitinge katilacaklardi. Nasil bir vicdan varki bunu bile istemiyorsunuz. Insanlar kendilerini patlattilar, intihar ettilere getirerek alcakca yorumlar yapiyorsunuz. Asil boluculer sizsiniz! Sizinle ayni havayi soludugumu düşündükçe midem bulanıyor.
  • O kadar sehit asker polis verdik milli yas ilan etmediniz toren duzenlemediniz baris guvercinleriniz oldu diye toren duzenliyorsunuz.
  • @YUH, evet mekanları cennet olmasın mi yazsaydim. ne tuhaf insanlar var
  • suçlu kim suçlu bombayı patlatan yani suçlu da yok!!!
  • menkanlari cennet olsun insallah

Ankara’daki bombalı saldırıda hayatını kaybeden aralarında DHMİ çalışanlarının da olduğu Birleşik Taşımacılık Sendikası üyeleri için Atatürk Havalimanı’nda tören düzenlenecek.

Ankara’daki barış mitingine katılmak istedikleri sırada patlayan canlı bombalarla hayatını kaybeden BTS üyeleri için Atatürk Havalimanı’nda tören düzenlenecek. Hayatını kaybedenler arasında DHMİ çalışanlarının da bulunması dolayısıyla bugün saat 12.30’da İstanbul Atatürk Havalimanı DHMİ Başmüdürlüğü önünde yapılacak tören sonrası BTS sendikası yetkilileri taziyeleri kabul edecek.

AHL'de tören düzenlenecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

female soldier ~ 9 yıl önce
vicdanısiz? ? dusunduklerimi okuyabildin! herneyse İsrail'e bakın. işgal ettiği toprakları nasıl sahip çıkıyorlar. gun gectikce filistin mm olsa kuculuyor. her toprak degerli!!! Kadınlar için bile askerlik şart! burda olsa, kadınlar için misal 5 ay askerlik yada 1 yıl çok gurur verici olurdu. fena fikir değil. pkk da kadınlar savaşıyor! !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsrail ~ 9 yıl önce
Siz İsrail'in yaptıklarını onaylıyorsunuz anladığım kadarıyla. Nasıl topraklarına sahip çıkıyorlar, nasıl Filistinlileri katlediyorlar diyorsunuz. Bizim de aynı şekilde katletmemiz gerektiğini mi ima ediyorsunuz? İsrail'i mi örnek alalım?
Öğreniyorum ~ 9 yıl önce
pkk 30 yıldır Türkiye ve Türklere saldırıyor, hiç kimsenin aklına gelmiyor dimi hala oy veren var. bagimsiz devlet olmak icin her yolu terror ile deniyor. Demirtaş Kürtleri temsil ediyor. HDP ve pkk arasında bal gibi bağ var. meclise gireli Türklere ve türkiyeye terror arti. ilk kez mitingde hdpli milletvekili yoktu ve ikinci kez də yoktu? tesadüf mu? ardından HDP % 10 oy topladı. Davutoğlu iSid e suçu atiyo, bazı Türkler Erdoğan'a suçu atiyo ve bazı pkk ya suçu atiyo. Birlik yok maalesef olmayınca değişik etnik gruplar oluşuyor. Türkler arasında da değişik gruplar oluşuyor. HDP terörizmi temsil ediyor kurtlerin hakkini savunuyor kulağa hos geliyor ama gerçek sebeb bağımsız devlet! hakkında pozitif detay yok. evet evet biliyorum türkçe öğreniyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eğitim şart ~ 9 yıl önce
Daha dilini adam gibi konuşamıyorsun ama sorsak milliyetçilikte en öndesindir. Neyse sayın cahil ölenlere bir bak bakayım kimler ölmüş. HDPli ESPli ilçe başkanları var aralarında. HDPnin İstanbul 1.bölge milletvekili adayı var. Ne kolay şeymiş be cehalet. Otur yerinde seni kandırsınlar sen de yalanlarla şiş, saldır etrafa. Sizleri doğuya, köyleri yakılmış, abisini dayısını babasını bir gece ansızın kaybetmiş minik ayşelerin evlerine, misafirliğe bekleriz.
F.m ~ 9 yıl önce
hayir onaylamiyorum tabiki. tam soyledigin gibi. PKK teroristleri acimak yok. onlara karsi ayni teror kulanmasindan yanayim katliam bile denmez.
F.m ~ 9 yıl önce
@ egitim sart, olen kisilere uzuldum fakat onlar HDP yuzunden kurban oldular. Onlarin arasinda cocuk olse yada kadin yada HDP milet vekili yada herhangi HDP goreveli acimasiz HDPin umurunda degil. 2 ci kez oluyo soru isareti olusturdu. bir tek hedefe ulasmak istiyorlar. bagimsiz bir ulke. bunu teror ile uyguliyorlar. tipki pkk kendi insanlarina ve Turklere uyguladigi teror gibi. uyuma 30 yildan vazla bolmeye calisiyorlar.kac zamandir sehitler ve Turkleri olduruyorlar.
Vicdansizlar ~ 9 yıl önce
Nereden biliyorsunuz o insanlarin sehitler için uzulmedigini? Elinde silah olmayan kisiler pkk ya destek icin degil silahlar dursun daha fazla insan ölmesin diye mitinge katilacaklardi. Nasil bir vicdan varki bunu bile istemiyorsunuz. Insanlar kendilerini patlattilar, intihar ettilere getirerek alcakca yorumlar yapiyorsunuz. Asil boluculer sizsiniz! Sizinle ayni havayi soludugumu düşündükçe midem bulanıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vicdansız?? ~ 9 yıl önce
PKK sözcüsü HDP Başkanı Demirtaş: "120 yoldaşımızı kaybettik" dedi. Sen hala konuşuyorsun. Pkk=Hdp = Terör, ayrımcılık, bölücülük, kan, gözyaşı. Gösteriyi yapanlar: Pkk yandaşları. Yapılan gösterinin adı: "Barış", öyle mi ???? İnsan bu kadar tutarsız olur mu? kendine ve etrafa bu kadar kolay yalan söyleyebilir mi? Cevap ver de okuyalım Ey Vicdanlı!!!
Vicdansız?? ~ 9 yıl önce
Daha fazla insan ölmesin diye miting yapılıyordu öyle mi??? O zaman o mitingi Ankara'da devletin başkentinde değil, Diyarbakır'da, Şırnak'ta, Hakkari'de, Cizre'de yapacaksın, ve orada asker, polis şehit eden teröristlere diyeceksin ki; "yapmayın, boşuna kan akıtmayın, huzu içinde yaşayalım". Ama sizin amacınız başka: devleti, milleti yıkmak, bölmek...
HDP/PKK? ~ 9 yıl önce
PKK ile HDP'yi ayırt etmediğinizde PKK'nın ekmeğine yağ süreceksiniz. Eğer PKK=HDP ise tarihindeki en yüksek milletvekili sayısına ulaştıktan (80 MİLLETVEKİLİ) sonra niye askerleri uyurken şehit edip terörü tekrar tırmandırır? Ne gayesi olabilir? Yoksa PKK HDP'nin yükselmesini Türkiyeleşmesini mi çekememiştir? iRAN'da kürtlerin hakları Türkiye'den daha mı iyidir? Soruların cevaplarını bir düşünün sonra bu patlamanın neye hizmet ettiğini anlarsınız.
Cehalet ~ 9 yıl önce
Doğuya dair ne biliyorsunki sana gösterilenlerden başka? Hepinizle hesaplaşacağız diğer dünyada. 120 insan ölmüş adam hala bölücülük yapıyor. Kimki birilerine bir sıfat yapıştırmış o dur bölücü. O mitingi kim düzenledi haberin var mı? Kesk, Disk, tmmob. Hepsi bu devletin kurumları. Hadi hdp ye yapıştırdın yine tüm beyninle, ölen Chpli ler de mi terörist. Asıl sen ve senin gibiler bölücü, terörist... Sizlere yalan medyalarınızla iyi kandırılmalar...
Security ~ 9 yıl önce
O kadar sehit asker polis verdik milli yas ilan etmediniz toren duzenlemediniz baris guvercinleriniz oldu diye toren duzenliyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
c ~ 9 yıl önce
@YUH, evet mekanları cennet olmasın mi yazsaydim. ne tuhaf insanlar var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
suçlu ~ 9 yıl önce
suçlu kim suçlu bombayı patlatan yani suçlu da yok!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
c. ~ 9 yıl önce
menkanlari cennet olsun insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yuh ~ 9 yıl önce
ya arkadaşlar adam mekanları cennet olsun inş yazmış bunu bile begenmeyen koyunlar var!!! bunun nesi beğenilmezki:(

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000