08 Mayıs 2015, Cuma 08:01:08

AHL'DE OY KULLANIMINA BAŞLANDI

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali geliş ve gidiş katında oy verme işlemi bu sabah 08.00’da başladı. Yurt dışına giden ve gelen vatandaşlar, Atatürk Havalimanı’nda 24 saat açık kalacak sandıklarda oy kullanabilecek.
  • Havaalanlarında sadece yurtdışında yaşadığını belgeleyenler mi oy kullanabiliyor? Türkiye de yaşayıp 7 Haziran da yurtdışında olacakların durumu ne olacak, bilen varsa açıklayabilir mi? Saygılar.
  • aslinda ucus ekipleride orada oy kullanabilmeli
  • Bazı Arkadaşlar Yurtdışında Yaşayıp Türkiyede Oy Kullanıyoruz diye sitemde bulunuyorlar. Unutmayın ki O Vatandaş belki 60 yada 70 Yaşında bir Emekli ve Hayatının Yarısını Yurtdışında geçirdi diye Vatandaşlık Hakkındanmı mahrum kalsın? Gelen Suriyelilere hemen TC Pasaportu verilip ve Oy kullanmalarını sağlıyorlar.. Aslında bunu sorgulayın.. Bende Yurtdışında yaşıyorum ve iki Hafta sonra Kapıkulede paşa paşa Oyumu kullanacağım.. Vatana Millete hayırlı olsun..
  • @ne guzel olmus 08 Mayıs 2015, Cuma 12:26:16 iyi saçmalamışın, 2 yılda yurt dışında yaşayanlarla alakalı 1 karar alınıyor ama sen gelip burada her saniye alınan kararlarla yaşayan milletin başındakileri seç. Orada solcu kesilirsiniz buradaya gelince hepiniz en muhafazakar partilere oy verirsiniz. Almanlar haklı be kardeşim. Not: Airporthaber yönetimine: Firefox ta "yanıtla butonu çalışmamaktadır.
  • Din diyipte avrupada calismadan kendisini ayri gosterip veya sozde hasta gosterip belese maas alan din somurguleri ne kadar dogru belli degil?
  • Turkiye'de yasamiyor ama TC'de yasayip oy verenlerin sectikleri eskiden yurt disindaki Turk vatandaslari etkileyen kararlar aliyorlarlardi. Artik gurbetcide kendine uygun baskani secip hangisi benim yurtdisindaki isme yarayan icraatlar yapacak ona bakiyor. Eskiden konsolosluktaki islem ile simdiki arasinda cok farklar var. Ancak yasayan anlar. Burslar, genclik egitim kamplari vesaire.
  • Oyumuzu kullandık, ak parti ile yola devam.
  • Saçmalığın tam daniskası. Adam Türkiye'de yaşamıyor ama Türkiye'de yaşayanları yönetecekleri seçme hakkı veriliyor. Yani bizi yönetecek kimseyi 30 yıldan beri Almanyada yaşayan ve tek kelime Almanca bilmeyen adamların bile söz hakkı var. Yaşasın mantıksız mantık!

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali geliş ve gidiş katında oy verme işlemi bu sabah 08.00’da başladı. Yurt dışına giden ve gelen vatandaşlar, Atatürk Havalimanı’nda 24 saat açık kalacak sandıklarda oy kullanabilecek.

7 Haziran seçimleri için yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının sınır kapılarında oy verme işlemi bugün başladı. Atatürk Havalimanı’nda da oy verme işlemi sabah saat 08.00’de başladı. Oy vermek için sandığa gelen ilk isim 50 yıldır Danimarka’da yaşayan Muharrem Aydın oldu. Oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Aydın, “Benim tek bir isteğim var. Politikacılar bir biri ile harp etmesin. Çünkü Avrupalılar bizimle uğraşıyor. Çok fena uğraşıyor. Birbirleri ile kavga etmesinler. Kardeş kardeş güzel bir seçim olsun. Silah zoruyla değil . Aklımızı kullanacağız. Demokrasi alt yapımız düzelsin artık. Bizi orada yukardan görüyorlar. Halbuki biz onların topunu besleriz. Biz onlara medeniyeti götürdük. Onlar şimdi bize kamçı sallıyor” dedi.

İngiltere’de yaşayan Fatih Tekin ise, “Oyumuzu kullandık. Vatana millete hayırlı olsun. 10 yıldır orada yaşıyorum. Seçilen yeni hükümetin vatan millete hayırlı olmasını diliyorum. Ülkemizin geleceği adına gelecek olan kişi hayırlı işler yaparlar” şeklinde konuştu.
Almanya’da yaşayan Mahmut Temur da oy kullandıktan sonra, “Hayırlısı ile sandığın ilk oyunu attık. Ülkemize hayırlı olur. Biz bu ülke için varız. Ülkemiz yaksa bizde yokuz” dedi.

Eşi Esra ve oğlu Umut ile birlikte Romanya’dan İstanbul’a gelen Özgür Altun ise Dış Hatlar geliş terminalinde ailesi ile birlikti oyunu kullandı. Ailesini ziyarete geldiğini ve oyunu her zaman kullandığını ifade eden Altun, “İznimizi ona göre ayarladık. Vatana millete hayırlı olsun. Milletimizi için hayırlı olacak hangisi ise irade kime ona karar verecekse onun hükümet olmasını iktidar olmasını istiyoruz” diye 

AHL'DE OY KULLANIMINA BAŞLANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Bir soru ~ 9 yıl önce
Havaalanlarında sadece yurtdışında yaşadığını belgeleyenler mi oy kullanabiliyor? Türkiye de yaşayıp 7 Haziran da yurtdışında olacakların durumu ne olacak, bilen varsa açıklayabilir mi? Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
aslinda ucus ekipleride orada oy kullanabilmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bazı Arkadaşlar Yurtdışında Yaşayıp Türkiyede Oy Kullanıyoruz diye sitemde bulunuyorlar. Unutmayın ki O Vatandaş belki 60 yada 70 Yaşında bir Emekli ve Hayatının Yarısını Yurtdışında geçirdi diye Vatandaşlık Hakkındanmı mahrum kalsın? Gelen Suriyelilere hemen TC Pasaportu verilip ve Oy kullanmalarını sağlıyorlar.. Aslında bunu sorgulayın.. Bende Yurtdışında yaşıyorum ve iki Hafta sonra Kapıkulede paşa paşa Oyumu kullanacağım.. Vatana Millete hayırlı olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ismi okunmayan adam ~ 9 yıl önce
@ne guzel olmus 08 Mayıs 2015, Cuma 12:26:16 iyi saçmalamışın, 2 yılda yurt dışında yaşayanlarla alakalı 1 karar alınıyor ama sen gelip burada her saniye alınan kararlarla yaşayan milletin başındakileri seç. Orada solcu kesilirsiniz buradaya gelince hepiniz en muhafazakar partilere oy verirsiniz. Almanlar haklı be kardeşim. Not: Airporthaber yönetimine: Firefox ta "yanıtla butonu çalışmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alamanci ~ 9 yıl önce
Din diyipte avrupada calismadan kendisini ayri gosterip veya sozde hasta gosterip belese maas alan din somurguleri ne kadar dogru belli degil?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne guzel olmus ~ 9 yıl önce
Turkiye'de yasamiyor ama TC'de yasayip oy verenlerin sectikleri eskiden yurt disindaki Turk vatandaslari etkileyen kararlar aliyorlarlardi. Artik gurbetcide kendine uygun baskani secip hangisi benim yurtdisindaki isme yarayan icraatlar yapacak ona bakiyor. Eskiden konsolosluktaki islem ile simdiki arasinda cok farklar var. Ancak yasayan anlar. Burslar, genclik egitim kamplari vesaire.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Oyumuzu kullandık, ak parti ile yola devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Daniska ~ 9 yıl önce
Saçmalığın tam daniskası. Adam Türkiye'de yaşamıyor ama Türkiye'de yaşayanları yönetecekleri seçme hakkı veriliyor. Yani bizi yönetecek kimseyi 30 yıldan beri Almanyada yaşayan ve tek kelime Almanca bilmeyen adamların bile söz hakkı var. Yaşasın mantıksız mantık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000