09 Aralık 2017, Cumartesi 16:10:48

AHL'de "Kurt Kapanı 11" operasyonu!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin katılımıyla Atatürk Havalimanı'nda 'Kurt kapanı 11' uygulaması yapıldı.
  • Motorlu testere tavsiye ederim. Stihl ve Husqavarna 1 numara!
  • "Baltali ilah"....!!!
  • kamiller kapanı alanın içinde mi kurmuşlar ! ha , bu abdestle daha çok namaz kılarlar !
  • Kanunun olmadığı olsa da uygulanmadığı, cehaletin tavan yaptığı, eğitime önem verilmeyen, mafyanın tvde özendirildiği ülke olunca hergün olay da olur hergün vahşet de yaşanır millet arabasında sopa, bıçak da taşır haliyle. Suç patlama yapmış, devlete inanç bitmiş, devletin ağırlığı kalmamış bu ülkeyi yönetenlerin umurunda değil !!!
  • Bende de beyzbol sopası var yani nolmuş
  • çakı bıçak balta araçta bulundrumanın cezası var. potansiyel suçlu gibi muamele görmek!
  • Ahl'de özellikle bağlantı köprüsünde yolculardan bahşiş almak için zorla bagajlarına yapışan ya da yanlarında onlara eşlik eden bazıları apron kartlı şahıslar ve hala magandalıklar yapan ahl taksicileri için ne zaman operasyon yapılacak? Bunlar niye görmezden geliniyor, bunları kim, neden koruyor?
  • Başta servis araçları olmak üzere ticari taksi minibuslerde kamyoncularda memur istesin bakın daha neler Çıkar polis kardeşim hayret etme .
  • Taksicilere de yapıyormusunuz? Bir de dışhatlardaki otelcilere?
  • Her hangi bir AVMye balta ile giremezsiniz ama AVM icerisinde ki bir yapi marketinden balta satin alarak istediginiz kadar dolasabilirsiniz. Adam hakkinda ne gibi bir islem yapildi cok merak ediyorum.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin katılımıyla Atatürk Havalimanı'nda 'Kurt kapanı 11' uygulaması yapıldı. Uygulamaya narkotik köpeği de katılırken bir aracın bagajından çıkan balta polis ekiplerini bile şaşırttı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün periyodik olarak İstanbul'da belirli bölgelerde yaptığı 'Kurt kapanı 11' uygulaması Atatürk Havalimanı İç Hatlar geliş katında yapıldı. İç Hatlar geliş terminalinde gelen araçları durduran polis, araçları ve yolcuları aradı. Ayrıca yolcuların GBT kayıtlarına bakıldı. Uygulamaya katılan narkotik köpeği araçları tek tek koklayarak, uyuşturucu aradı.

"ARABADA UNUTMUŞUM"

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Atatürk Havalimanı İç Hatlar geliş katında yaptıkları uygulamada bir aracın bagajında balta yakaladı. Bagajda baltayı gören polis memurları şaşkınlıklarını gizleyemezken, aracın sahibi "Şile'de oturuyorum. Odun kesmekte kullanıyorum. Arabada unutmuşum" dedi.

Aracında balta yakalanan kişinin ifadesi alındıktan sonra hakkında işlem yapıldı.





AHL'de "Kurt Kapanı 11" operasyonu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Volvo ~ 6 yıl önce
Motorlu testere tavsiye ederim. Stihl ve Husqavarna 1 numara!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zagor... ~ 6 yıl önce
"Baltali ilah"....!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkatli ! ~ 6 yıl önce
kamiller kapanı alanın içinde mi kurmuşlar ! ha , bu abdestle daha çok namaz kılarlar !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 6 yıl önce
Kanunun olmadığı olsa da uygulanmadığı, cehaletin tavan yaptığı, eğitime önem verilmeyen, mafyanın tvde özendirildiği ülke olunca hergün olay da olur hergün vahşet de yaşanır millet arabasında sopa, bıçak da taşır haliyle. Suç patlama yapmış, devlete inanç bitmiş, devletin ağırlığı kalmamış bu ülkeyi yönetenlerin umurunda değil !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suç mu ~ 6 yıl önce
Bende de beyzbol sopası var yani nolmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suç mu ~ 6 yıl önce
Kurtlar vadisine özenmek suç. Bak ülkede herkes mafya oldu diziler sayesinde. Adam balta da taşır, sopada
2017 Türkiyesi ~ 6 yıl önce
çakı bıçak balta araçta bulundrumanın cezası var. potansiyel suçlu gibi muamele görmek!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 6 yıl önce
Ahl'de özellikle bağlantı köprüsünde yolculardan bahşiş almak için zorla bagajlarına yapışan ya da yanlarında onlara eşlik eden bazıları apron kartlı şahıslar ve hala magandalıklar yapan ahl taksicileri için ne zaman operasyon yapılacak? Bunlar niye görmezden geliniyor, bunları kim, neden koruyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Polis ~ 6 yıl önce
O taksicilerle zaten polisler işbirliği yapmıyor mu ? Sarı taksileri içeri almayan bizleri zorla o maganda turuncu taksilerin kucağına atan polisler değil mi?
Ata Kara ~ 6 yıl önce
Başta servis araçları olmak üzere ticari taksi minibuslerde kamyoncularda memur istesin bakın daha neler Çıkar polis kardeşim hayret etme .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ka ~ 6 yıl önce
Taksicilere de yapıyormusunuz? Bir de dışhatlardaki otelcilere?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BALTA ~ 6 yıl önce
Her hangi bir AVMye balta ile giremezsiniz ama AVM icerisinde ki bir yapi marketinden balta satin alarak istediginiz kadar dolasabilirsiniz. Adam hakkinda ne gibi bir islem yapildi cok merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000