17 Kasım 2018, Cumartesi 14:25:22

AHL'de canı sıkılan yolcular dans gösterisi yaptı

Atatürk Havalimanı’nda uçağını bekleyen Kolombiyalı dansçılar yolculara rumba gösterisi yaptı. Müzik eşliğinde dans gösterisi yapan ikiliye yolcular büyük ilgi gösterdi.
  • Zikir çekenlerden iyidir. Hiç olmazsa eğlenceli
  • Neden yerli ve milli dansçılarımız varken kolombiyalılar dansediyor. Umarım yeni havalimanında böyle görüntülerle karşılaşmayız.
  • Ya boş işler ya bunlar Ağustos böceği işte
  • Böyle seyler anca bizim ülkemizde olur hadi gidip baska bi ülkede dans edin güvenlik cok önemli bir daha görmemek dilegiyle
  • Gidin kendi ülkenizde yapın bne yapıyorsanız. Baksalar mideleri uyuşturucu kapsülü doludur. Dans ayağına uyuşturucu transiti yapın, bizde çok inandık. Allahsızlar!
  • kazanova diye latin soyismi olmaz bizi keklemesinler
  • Kolombiyanın dünyaca ünlü meşhur tarım ürünleri(!) ihracatı için yeni pazarı kutluyorlar sanırım.
  • Ya o anda bir yangın çıksaydı o bölümde? Havaalanı gibi riskli biryerde birçok insanın aynı bölümde toplanması nekadar güvenli ? İzinsiz gösteri nasıl yapabilmişler ?

Atatürk Havalimanı’nda uçağını bekleyen Kolombiyalı dansçılar yolculara dans gösterisi yaptı. Müzik eşliğinde rumba gösterisi yapan ikiliye yolcular büyük ilgi gösterdi.

Türkiye’ye gösteri yapmak için gelen Kolombiyalı dansçılar Diana Tayior ve Anderzan Cazanova ülkelerine gitmek için bu sabah Atatürk Havalimanı'na geldi. Uçaklarını bekleyen iki dansçı, bu sırada cep telefonlarından müzik açarak dans gösterisi yaptı.

Gösteri yapan ikiliye yolcular ve çalışanlar yoğun ilgi gösterdi. Cep telefonları ile samba gösterisini çeken bazı yolcular, grup üyeleri ile fotoğraf çektirdi. 







AHL'de canı sıkılan yolcular dans gösterisi yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Zikir ~ 5 yıl önce
Zikir çekenlerden iyidir. Hiç olmazsa eğlenceli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hurshit ~ 5 yıl önce
Neden yerli ve milli dansçılarımız varken kolombiyalılar dansediyor. Umarım yeni havalimanında böyle görüntülerle karşılaşmayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ölüm var ~ 5 yıl önce
Ya boş işler ya bunlar Ağustos böceği işte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cano ~ 5 yıl önce
Böyle seyler anca bizim ülkemizde olur hadi gidip baska bi ülkede dans edin güvenlik cok önemli bir daha görmemek dilegiyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 5 yıl önce
Gidin kendi ülkenizde yapın bne yapıyorsanız. Baksalar mideleri uyuşturucu kapsülü doludur. Dans ayağına uyuşturucu transiti yapın, bizde çok inandık. Allahsızlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bahri ~ 5 yıl önce
kazanova diye latin soyismi olmaz bizi keklemesinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
narkotik ~ 5 yıl önce
Kolombiyanın dünyaca ünlü meşhur tarım ürünleri(!) ihracatı için yeni pazarı kutluyorlar sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu nasıl iş ~ 5 yıl önce
Ya o anda bir yangın çıksaydı o bölümde? Havaalanı gibi riskli biryerde birçok insanın aynı bölümde toplanması nekadar güvenli ? İzinsiz gösteri nasıl yapabilmişler ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komiksin ~ 5 yıl önce
Ülkede o kdr saçma sapan olay olurken , bu olaya şaşırman gercekten komik
zekageriliği ~ 5 yıl önce
Fazla sözcü okumaktan beyin süngere dönmüş galiba. Paçavrayı açtığın anda iq 40 puan düşüyor :))
Arff ~ 5 yıl önce
kardeş akıllı ol öyle bilmediğin mevzular hakkında zart zurt atma yangın çıkarsa yangına müdale edecek kahramanlarda vardır
Kafası güzel abi ~ 5 yıl önce
Hiç havalimanına girmediysen biraz anlatiyim sana. Genelde insanlar uçağa binerken aynı yerlerde bulunurlar. Bazen binleri bulan sayıda insan olur yoğun olan kapı bölgelerinde. Hatta geliş pasaport ve transit xraylerinde ki yoğunluğu görsen dibin düşer. İki kişi dans etmiş ne ki

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000