16 Mayıs 2011, Pazartesi 14:55:11

AHL’NİN YENİ MİSAFİRİ İNİŞ YAPTI

Kanada’lı havayolu şirketi Air Transtat, bugün Atatürk Havalimanı’na iniş yaptı...
  • bence thy de başlasa iyi olur
  • AHL Air Transtat ,Sabihaya kıytırık charterlar aradaki farkı görmek için havayollarına bakmak yeterli.
  • Yıllarca ermeni zamazingosu yüzünden ki kanada hükümetinin sorumsuzluğu yüzünden karşılıklı ticaret, havayolu ulaşımı olmadı.. Ama thy ile başlayan istanbul-toronto uçuşlarına bir kanada havayolu olan charter air transat seferlere başladı umarım gerek ticaret, gerekse kültürel, hem kanada vatandaşları hem de orada yaşayan Türkler için faydalı olur..

Kanadalı havayolu şirketi Air Transat, bugün 11.15’te 280 kişilik yolcusuyla ilk uçuşunu Toronto-Montreal bağlantılı olarak gerçekleştirdi.
Atatürk Havalimanı'na inen Airbus A330-200 tipi uçak 208 numaralı körüğe park etti.

İniş yapan uçağı Fly Service personeli pasaport çıkışında çiçeklerle karşılarken, Fransız kaptan pilot Lende “Üç hafta önce İzmir’e farklı bir havayolu şirketiyle uçmuştum. Bugün hayatımda ilk defa İstanbul’a iniş yaptım. Herhangi bir sorun yaşamadık. İstanbul’u merak ediyorum” diye konuştu.
Air Transat’ın yaz sezonu için başlayan uçuşları 10 Ekim'e kadar devam edeceği belirtilirken, bilet fiyatlarının ise bin ile bin 500 dolar arasında olacağı ifade edildi.

AHL’NİN YENİ MİSAFİRİ İNİŞ YAPTI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
bence thy de başlasa iyi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AHL Air Transtat ,Sabihaya kıytırık charterlar aradaki farkı görmek için havayollarına bakmak yeterli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yıllarca ermeni zamazingosu yüzünden ki kanada hükümetinin sorumsuzluğu yüzünden karşılıklı ticaret, havayolu ulaşımı olmadı.. Ama thy ile başlayan istanbul-toronto uçuşlarına bir kanada havayolu olan charter air transat seferlere başladı umarım gerek ticaret, gerekse kültürel, hem kanada vatandaşları hem de orada yaşayan Türkler için faydalı olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000