30 Nisan 2015, Perşembe 11:17:48

AHL APRONUNDA PTT KRİZİ ÇÖZÜLDÜ

Atatürk Havalimanı'nda eski kargo binasının terminale dönüştürülmesi projesindeki PTT krizi aşıldı. PTT binayı boşaltma kararı aldı.
  • aırport haber yetkilisi ptt nin yeni yerindende çok kısa zamanda taşınır çünkü yeni yerleri çok dar aynı zamanda orada kargo işi yapılmakta olup kargocuların işi aksatmaktadır.
  • iki şirket biri genişliyor diğerinin iş yeri yıkılıyor, ikisinin de kar zarar blançosu var olmasına rağmen birine iş yapacak imkan tanınmıyor
  • herkese aslan kesilen dhmi nin gucu postacilara yetmemis anlasilan
  • dayarsın dozeri yıkarsın kafasına biter gider.gitsin hakkı varsa mahkemeye ,anca 30 yıl sonra sonuç alır
  • sürünce yukardan şöyle bir kulağını çektirivermişlerdir...:)))
  • Tek disi kalmis canavar misali efelik yapmis resmen...dhmi nin karsisinda celebinin,pttnin,havaain gucu nedir..ne kadar direnebilir
  • Valla dışhatlarda çalışan bi memur abi var onun özgüvenine, yolculara yaptığı atara bakarak memuru böyleyse genel müdürü nasıldır diye düşünüyorum, iyi ikna edebilmişsiniz.
  • Ne bela kuruluş. Herkes onları bekliyordu...

Atatürk Havalimanı'nda eski kargo binasının terminale dönüştürülmesi projesindeki PTT krizi aşıldı. PTT binayı boşaltma kararı aldı.

Atatürk Havalimanı genişletme projesi kapsamında dış hatlar ilave terminal binası yapılması için karar alındı ancak proje PTT’nin yerini boşaltmaması sebebiyle bir süredir askıdaydı.

Atatürk Havalimanı genişletme projesine  göre, dış hatlara büyük gövdeli uçakların yanaşabileceği 6 körük yapılacaktı. Bunun için kargo binaları yıkıldı ve dış hatlar terminaliyle birleştirme çalışmaları başladı. Bu kapsamda ilk etapta havalimanı içine yeni kargo binaları yapıldı. Ardından taşınma işlemleri başladı. Taşınma işlemlerinin ardından iş makinaları kargo binalarını yıktı ve terminal için çalışmalar başladı.

Kargo binası ile terminal arasında kalan PTT binası genişletme projesinde krize neden oldu. Tüm girişimlere rağmen PTT, mevcut yeri boşaltmayınca yıkım yapılamadı. THY, kendisine ait bölgede PTT’ye yer gösterdi ancak buna rağmen bir türlü kriz aşılamamıştı.

Ancak Airporthaber’in edindiği son bilgiye göre, PTT bulunduğu yeri boşaltma kararı aldı. Bu haftasonuna kadar PTT’nin tamamen bulunduğu yerden çıkacağı ve inşaatın önünde hiçbir engel kalmayacağı öğrenildi.

©AirportHaber

AHL APRONUNDA PTT KRİZİ ÇÖZÜLDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

yanlış bilgi ~ 9 yıl önce
aırport haber yetkilisi ptt nin yeni yerindende çok kısa zamanda taşınır çünkü yeni yerleri çok dar aynı zamanda orada kargo işi yapılmakta olup kargocuların işi aksatmaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deniz ~ 9 yıl önce
iki şirket biri genişliyor diğerinin iş yeri yıkılıyor, ikisinin de kar zarar blançosu var olmasına rağmen birine iş yapacak imkan tanınmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tiptronik ~ 9 yıl önce
herkese aslan kesilen dhmi nin gucu postacilara yetmemis anlasilan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 9 yıl önce
dayarsın dozeri yıkarsın kafasına biter gider.gitsin hakkı varsa mahkemeye ,anca 30 yıl sonra sonuç alır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnadı ~ 9 yıl önce
sürünce yukardan şöyle bir kulağını çektirivermişlerdir...:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tek disi kalmis canavar misali efelik yapmis resmen...dhmi nin karsisinda celebinin,pttnin,havaain gucu nedir..ne kadar direnebilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PTT MEMURU ~ 9 yıl önce
Valla dışhatlarda çalışan bi memur abi var onun özgüvenine, yolculara yaptığı atara bakarak memuru böyleyse genel müdürü nasıldır diye düşünüyorum, iyi ikna edebilmişsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bela ~ 9 yıl önce
Ne bela kuruluş. Herkes onları bekliyordu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000