14 Mayıs 2015, Perşembe 23:58:01

AHL APRONUNDA PARA DOLU ÇANTA BULUNDU

Atatürk Havalimanı apronunda uçağa götürülen bagajlardan biri yere düştü. Çantadan yüklü miktarda para çıktı.
  • HEPINIZ ÇOK BİLİYORSUNUZ. KARA PARAYMIŞ. ISTER ÇANTASINDA TAŞIR İSTER CEBİNDE KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ.
  • BAGAJ arabasında kayıtlı belgeli paramı taşınır. AZCIK KİTAP okuyun arkadaşlarında belirtiği gibi kuralı prosedürü var bu işin
  • ben turkiyedeki parayi bankaya 200 euro havale-swift masrafi vermemek icin yanimda tasirken 10 kere takla atiyorum, ulkeye girerken cikarken elimde bankadan cektigime dair kagitlarla giderken ,millet rahat rahat getirip goturuyor.. helal oldugunu dusunmuyorum, kendi kazanan adam 1 liranin bile hesabini yapar, en azindan ben yapiyorum, bize para havadan gelmiyor, gecemiz gunduzumuz calisiyoruz.. colugumuzun cocugumuzun gelecegi diye harciyamiyoruz,millet cantasina koyuyor..
  • ALLAH AŞKINA HAVALMANINDA ÇALIŞANLAR BİLİR BAĞAJ ARABASINDA PARALAR TAŞINMAZ GÜVENLİK GÖREVLİLERİ UÇAK KAPI KAPATMADAN ÖNCE KENDİLERİ KOYAR PARALARI
  • KARGO ya para, degerli kargo notoc u ile verilir.. guvenlik gorevlileri teslim eder alir.. alici verici bellidir. tesadufen TGS gorevlisi yer dusuremez.. dusunce sahibi hakkinda calisma baslatilmaz... belli ki kara para..
  • Merkez Bankası'na ait, seri numaralı belirli iki adet para çuvalı, aprona düşüyor ve çuvallar da parçalandığı için paralar ortaya saçılıyor. Söz konusu banknotlar, 10 TL'lik olup Zürih'e gidiyor. Özetle, kayıtlı bir para. Bildiğimiz unutulmuş / düşürülmüş çanta filan değil :)
  • Kontrolden, güvenliklen geçmiş bir bagaj ETİKETİ var. Birileri uyuyor yada uyutuluyor mu?
  • Takdirle karşılanacak örnek sahıs. Böylesi insanları örnek olarak basın yayın organları aracılığı ile tüm türkiyeye tanıtmak lazım. paranın sahibinin koltuk çıkması gerekir.
  • AHL ne ne paralar aklandı. yurt duşuna kaçırıldı. Bu sadece tesadüfen yere düşen bir bagaj. Gerisini siz düşünün. Sınır güvenliği polislerinin belgeseleni izliyorum da bizimkiler havagazı. yada çıkarları var , önceden haberliler. Ne oldu makaracı ingiliz polisi bırakmadı bu kadar yüzsüz yine geldi haramcıdan yardım istedi öyle kurtarabildi çantalarını.
  • DÜŞMESEYMİŞ ne olacaktı uyumaya devam

Atatürk Havalimanı'nda uçağa nakit para götüren TGS'ye ait araçtan bir çanta yere düştü. Bir apron çalışanı tarafından farkedilen çantanın içinden yüklü miktarda para çıktı.

İlginç olay bu gece saat 23:30 sıralarında yaşandı. Para dolu çantayı bulan çalışan, polise haber berdi. Havalimanı polisi olay yerine gelerek çanta çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Polisin paranın hangi araçtan düştüğünün tespit edlimesi için çalışma başlattığı öğrenildi.

©AirportHaber





AHL APRONUNDA PARA DOLU ÇANTA BULUNDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

kaptan ~ 9 yıl önce
HEPINIZ ÇOK BİLİYORSUNUZ. KARA PARAYMIŞ. ISTER ÇANTASINDA TAŞIR İSTER CEBİNDE KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
BAGAJ arabasında kayıtlı belgeli paramı taşınır. AZCIK KİTAP okuyun arkadaşlarında belirtiği gibi kuralı prosedürü var bu işin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 9 yıl önce
ben turkiyedeki parayi bankaya 200 euro havale-swift masrafi vermemek icin yanimda tasirken 10 kere takla atiyorum, ulkeye girerken cikarken elimde bankadan cektigime dair kagitlarla giderken ,millet rahat rahat getirip goturuyor.. helal oldugunu dusunmuyorum, kendi kazanan adam 1 liranin bile hesabini yapar, en azindan ben yapiyorum, bize para havadan gelmiyor, gecemiz gunduzumuz calisiyoruz.. colugumuzun cocugumuzun gelecegi diye harciyamiyoruz,millet cantasina koyuyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kim ~ 9 yıl önce
ALLAH AŞKINA HAVALMANINDA ÇALIŞANLAR BİLİR BAĞAJ ARABASINDA PARALAR TAŞINMAZ GÜVENLİK GÖREVLİLERİ UÇAK KAPI KAPATMADAN ÖNCE KENDİLERİ KOYAR PARALARI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kayıtli.. ~ 9 yıl önce
kayıtlı para o şekilde olurda ya kayıt yoksa ...
KARGO da PARA ~ 9 yıl önce
KARGO ya para, degerli kargo notoc u ile verilir.. guvenlik gorevlileri teslim eder alir.. alici verici bellidir. tesadufen TGS gorevlisi yer dusuremez.. dusunce sahibi hakkinda calisma baslatilmaz... belli ki kara para..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanal Havacı ~ 9 yıl önce
Merkez Bankası'na ait, seri numaralı belirli iki adet para çuvalı, aprona düşüyor ve çuvallar da parçalandığı için paralar ortaya saçılıyor. Söz konusu banknotlar, 10 TL'lik olup Zürih'e gidiyor. Özetle, kayıtlı bir para. Bildiğimiz unutulmuş / düşürülmüş çanta filan değil :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kontrolden, güvenliklen geçmiş bir bagaj ETİKETİ var. Birileri uyuyor yada uyutuluyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal sana ~ 9 yıl önce
Takdirle karşılanacak örnek sahıs. Böylesi insanları örnek olarak basın yayın organları aracılığı ile tüm türkiyeye tanıtmak lazım. paranın sahibinin koltuk çıkması gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Takdir ~ 9 yıl önce
Parayı fark eden Havaş çalışanıymış.
44 ~ 9 yıl önce
AHL ne ne paralar aklandı. yurt duşuna kaçırıldı. Bu sadece tesadüfen yere düşen bir bagaj. Gerisini siz düşünün. Sınır güvenliği polislerinin belgeseleni izliyorum da bizimkiler havagazı. yada çıkarları var , önceden haberliler. Ne oldu makaracı ingiliz polisi bırakmadı bu kadar yüzsüz yine geldi haramcıdan yardım istedi öyle kurtarabildi çantalarını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
DÜŞMESEYMİŞ ne olacaktı uyumaya devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000