12 Ekim 2022, Çarşamba 23:04:11

Ağlayan THY yolcusu uçaktan indirildi

Türk Hava Yolları’nın Antalya-Londra seferini yapan uçağında bir yolcu ağladığı için uçaktan indirildi.
  • Tek soru.. Mesela bizim mahkemelerde gülmek yasaktır. Ağlarsan birşey olmaz ama gülersen; hakim uyarır. Hatta mahkemeden dışarıya atılırsın. Saçma şekilde ağlamak serbest ama gülmek yasaktır. Demek ki uçakta da tam tersi..
  • Sen uçma ya,parası neyse verelim yorum da yapma
  • Böyle kabin memurları kabin amirleri THY de barınmasın lütfen yakışmıyor
  • Thy yolcu profili yine bildiğimiz gibi.. Thy avukatları tarafından videoyu çeken kendini british sanan Somalili ablaya marka değerini düşürmekten dava açılmalı. Olayın iç yüzünü bilmeyenler için şirketi ve ekibi karalamanın bedelini ödesin bakalım bidaha konuşabilecek mi böyle..
  • Bence ağladığı için değil, alkollü ve kendini konrontrol edemediği için uçaktan indirilmiştir. Hava da ne olacağının garantisini kimse veremez.Isabetli bir karar.Gerekli destek verilerek, bir sonraki uçakla gönderilir.
  • Havada sinir krizi geçirip uçağın divert etmesine sebep olmadan yerde indirilmesi daha iyi olmuş,son zamanlarda bu haberleri çok duyuyoruz.
  • Yakınını kaybeden her kişinin bu şekilde yüksek sesle bağırarak tepki vermesi olası değil. Nadiren de olsa böyle aşırı tepki verebilen insanlar olabiliyor. Olabilir, o kişinin annesiyle olan bağı ne derecedir ve kişinin hassasiyet derecesi nedir bilemiyoruz. Ancak 4 saatlik yolculuğun ortalama 2 saatini ağlama sesi dinleyerek geçirecek yüzlerce yolcunun da ne hale geleceğini ve psikolojilerinin ne olacağını kestiremeyiz. Bebek ağlamasına belki katlanabiliriz, çünkü annesi yanında ve sebebi üzücü bir durum değil. Ama yetişkin bir insanın üzücü bir sebeple ağlamasına maruz kalmak başka birşey, insanları başka bir şekilde olumsuz etkileyebilir, onların da geçmişte yaşadıkları üzücü günlerini hatırlatabilir. THY'nin burada yaptığı doğrudur, yüzlerce kişinin uçaktan bozuk bir psikoloji ile inmesi önlenmiştir. Havaalanı doktoru tarafından sakinleştirici verilerek bir sonraki uçakla ülkesine gönderilebilir.
  • Rica etsek aynı prosedürü ağlayan çocuk ve bebekler için de yapar mısınız? O denli rahatsız edici ki, uçuşu adeta işkenceye çeviriyorlar. Bebekli aileler için kesinlikle ayrı uçuşlar tahsis edilmeli ya da "bebeksiz uçuş" adı altında seferler düzenlenmeli.
  • Yolcu profiline bak ya korkunc
  • Defalarca soyluyoruz alkol yasaklanmali. Ucus oncesi de ucusta da yasaklanmali ya da fahis fiyatla satilmalidir o zaman sirket kâr da edecektir

Türk Hava Yolları’nın Antalya-Londra seferini yapan uçağında bir yolcu ağladığı için uçaktan indirildi.

Olay THY’nin Antaly’dan İngiltere’nin Londra kentine gitmek üzere hazırlanan uçağında gerçekleşti.

Annesinin hayatını kaybettiğini öğrenen yolcu THY uçağı ile Londra’ya uçmak istedi. Annesini kaybetmesinin etkisi ile yolcunun bağırarak ağladığı belirtildi.

Alkollü olduğu öğrenilen yolcunun, uçuş ekibinin telkinlerine rağmen sakinleşmemesi üzerine yolcu polis eşliğinde uçaktan indirildi.

Bazı yolcular ise duruma anlayış gösterilmemesinin doğru olmadığını belirtti. O anlar ise bir yolcu tarafından kayda alınarak sosyal medyada paylaşıldı. 

Ağlayan THY yolcusu uçaktan indirildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Üzücü ~ 2 yıl önce
Tek soru.. Mesela bizim mahkemelerde gülmek yasaktır. Ağlarsan birşey olmaz ama gülersen; hakim uyarır. Hatta mahkemeden dışarıya atılırsın. Saçma şekilde ağlamak serbest ama gülmek yasaktır. Demek ki uçakta da tam tersi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen uçma ~ 2 yıl önce
Sen uçma ya,parası neyse verelim yorum da yapma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Görevden alınsın ~ 2 yıl önce
Böyle kabin memurları kabin amirleri THY de barınmasın lütfen yakışmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tavsiye ~ 2 yıl önce
şahit olmadığınız ve bilginizin olmadığı hiç bir hadise üzerine şahsi yorum yapmayın bence.. hangi amir, memur veya kaptan, annesini kaybedip ağladığı için ucaktan yolcu indirir, bukadar psikopat birisi yıllardır THY'de gorev yapıyor olabilirmi? acaba bu işin içinde başka birsey olabilir mi?Ben yetkili kişi olamadığım için uçak icersinde ki tüm konuya vakıf değilim muhtemelen bilgimin olmadığı yerde fikrim var, evet cok mantiksiz diye kendine bu soruları sorsan ozaman nöronlar canlanabilir..
Biritiş paspooort ~ 2 yıl önce
Thy yolcu profili yine bildiğimiz gibi.. Thy avukatları tarafından videoyu çeken kendini british sanan Somalili ablaya marka değerini düşürmekten dava açılmalı. Olayın iç yüzünü bilmeyenler için şirketi ve ekibi karalamanın bedelini ödesin bakalım bidaha konuşabilecek mi böyle..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Somali mi ~ 2 yıl önce
Nereden biliyorsun somalili olduğunu? Orada mıydın? Ayrıca somalililer hele ki somalili kadınlar alkol kullanmıyor
Neslihan ~ 2 yıl önce
Bence ağladığı için değil, alkollü ve kendini konrontrol edemediği için uçaktan indirilmiştir. Hava da ne olacağının garantisini kimse veremez.Isabetli bir karar.Gerekli destek verilerek, bir sonraki uçakla gönderilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Divert ihtimali ~ 2 yıl önce
Havada sinir krizi geçirip uçağın divert etmesine sebep olmadan yerde indirilmesi daha iyi olmuş,son zamanlarda bu haberleri çok duyuyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alper Torun ~ 2 yıl önce
Yakınını kaybeden her kişinin bu şekilde yüksek sesle bağırarak tepki vermesi olası değil. Nadiren de olsa böyle aşırı tepki verebilen insanlar olabiliyor. Olabilir, o kişinin annesiyle olan bağı ne derecedir ve kişinin hassasiyet derecesi nedir bilemiyoruz. Ancak 4 saatlik yolculuğun ortalama 2 saatini ağlama sesi dinleyerek geçirecek yüzlerce yolcunun da ne hale geleceğini ve psikolojilerinin ne olacağını kestiremeyiz. Bebek ağlamasına belki katlanabiliriz, çünkü annesi yanında ve sebebi üzücü bir durum değil. Ama yetişkin bir insanın üzücü bir sebeple ağlamasına maruz kalmak başka birşey, insanları başka bir şekilde olumsuz etkileyebilir, onların da geçmişte yaşadıkları üzücü günlerini hatırlatabilir. THY'nin burada yaptığı doğrudur, yüzlerce kişinin uçaktan bozuk bir psikoloji ile inmesi önlenmiştir. Havaalanı doktoru tarafından sakinleştirici verilerek bir sonraki uçakla ülkesine gönderilebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim ~ 2 yıl önce
Rica etsek aynı prosedürü ağlayan çocuk ve bebekler için de yapar mısınız? O denli rahatsız edici ki, uçuşu adeta işkenceye çeviriyorlar. Bebekli aileler için kesinlikle ayrı uçuşlar tahsis edilmeli ya da "bebeksiz uçuş" adı altında seferler düzenlenmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
empati ~ 2 yıl önce
tabii; zaten zor dönemden geçen annelerin işini daha da zorlaştırın. Bebekli uçuş tarifesi arasınlar, eğer yoksa gidemesinler gitmeleri gereken yerlere. Kulaklık takın bi zahmet.
Recep59 ~ 2 yıl önce
Senin gibiler icin Gas firini yapilsa daha iyi olur
Bilgi ~ 2 yıl önce
Aynı süreci yaşamadığınıza mı? İnanıyor sunuz ???
Km ~ 2 yıl önce
Bnce sen business jet kirala
Casper ~ 2 yıl önce
Sen öyle yap
Profil ~ 2 yıl önce
Yolcu profiline bak ya korkunc

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 2 yıl önce
Kara kura
Yine alkol ~ 2 yıl önce
Defalarca soyluyoruz alkol yasaklanmali. Ucus oncesi de ucusta da yasaklanmali ya da fahis fiyatla satilmalidir o zaman sirket kâr da edecektir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İgacı ~ 2 yıl önce
Yapma yav. Sanki uçuştan önce içip binmeyecek millet.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000