25 Haziran 2011, Cumartesi 12:10:43

AĞIR YARALANAN PARAŞÜTÇÜ KURTARILAMADI

Fethiye'de ağır yaralanan paraşütçü kurtarılamadı.
  • allah rahmet eylesin....yakınlarına başsağlığı dilerim...! niye yangın söndürme helikopteri ile alındı bu arkadaşımız...??? nerede ambulans helikopterler.????
Muğla'nın Fethiye ilçesinde uçuş sırasında kayalıklara düşerek ağır yaralanan paraşütçünün, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, bin 900 metrelik Bababağ'dan öğlen saatlerinde tekli uçuş yapmak için paraşütle atlayan ve yaklaşık 50 metre yükseklikten kayalıklara düşen Necdet Serdar Özlü (49), götürüldüğü Fethiye Devlet Hastanesi'nde doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Özlü'nün ölümüyle ilgili Fethiye Cumhuriyet Savcılığının inceleme başlattığı belirtildi.

Ölüdeniz beldesinde paraşütle atlayışından kısa bir süre sonra kayalıklara düşerek ağır yaralanan Özlü, yapılan ilk sağlık müdahalesinin ardından düştüğü yerden yangın söndürme helikopteriyle alınıp, Fethiye Devlet Hastanesi'ne getirilmiş ve tedavi altına alınmıştı.

(Akşam)
AĞIR YARALANAN PARAŞÜTÇÜ KURTARILAMADI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
allah rahmet eylesin....yakınlarına başsağlığı dilerim...! niye yangın söndürme helikopteri ile alındı bu arkadaşımız...??? nerede ambulans helikopterler.????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000