29 Mayıs 2010, Cumartesi 08:26:42

Afyonkarahisar Havaalanı'na talipler

Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığı pistinin sivil uçuşlara açılması için uzun süredir uğraş veren Emekli Albay İsmail Özdilek ve Desti Travel sahibi Şükrü Tekin, düzenlediği basın toplantısında şahsı ve Tekin’in proje bazındaki hava meydanı yapım ve işletmesine talip olduklarını açıkladı.
  • Sayın Özdilek, sayın Tekin. Bakın, negative yorumlara başlamışlar bile. Bu işteki kaymağın tadını bilenler, sizlere yedirmeyecekler galiba. Ama inşallah işi siz Afyonlular alırsınız.
  • haber kısa verildiğinden durumu tam yansıtamamış.yorumlarda buna paralel olmuş.açılmak istenen Türkiye'nin en uzun pistine sahip Afyonkarahisar NATO üssünün ,sivil uçuşlar için pisttinden yararlanıp hemen yanında küçük bir terminaldir.Burayı bilmeyenler için söylüyorum 5 yıldızlı 5000 yatak kapasiteli dünyanın en iyi termal sularına sahip otellerimiz vardır.Havaalanının açılması ile çok kısa sürede bu kapasite daha büyük rakamlara ulaşacaktır.
  • işletme rumuzlu yorumcunun goruslerine aynen katılıyorum.hadı yazın 3-4 ayda bu meydana gunde 2-3 ucak ındırdınız diger 8 ay ne yapacaksınız,bu işler maliyetlidir otobusle yolcu tasımaya benzemez,iyi bir yatırım gibi gozukmuyorbu proje ama birileri zararı karsılayacaksa o baska tabii ...
  • havaalani isletmek o kadar kolaymi? Iki sahis yada iki sirket bir araya gelecek deneyim olmadan yaz sezonu boyunca haftada 1-2 ucak indirecek alana? Ya sonra?????

İsmail Özdilek ve Desti Travel sahibi Emirdağlı Şükrü Tekin ATSO Toplantı Salonu’nda düzenledikleri basın toplantısında askeri hava alanının sivil uçuşlara açılması için hazırladıkları projeyi medyaya tanıttılar. İlgili makamlara gönderilmek üzere medya huzurunda hazırlanan iki ayrı dosya zarfa konuldu. İsmail Özdilek, basın mensuplarının yanı sıra uzun süredir devam eden çalışmalarına katkı sunan Şükrü Tekin’e teşekkür etti.

Özdilek, Tekin’in Afyonkarahisar’a 6 uçak indirmek istediğini Ankara, Eskişehir, Antalya’ya yolcu taşıyan ve seyahat konusunun duayeni bir isim olduğuna dikkat çekti. Her açıdan kavşak noktada bulunan Afyonkarahisar’da havaalanı olmamasının şaşırtıcı olduğunu dile getiren Tekin, “Tamam Zafer Havaalanı Afyon’a 30 kilometre mesafede olabilir ancak, buna 80 kilometrede Emirdağ eklenirse 100 kilometreyi geçiyor. Artık insanlar uzun yol istemiyor. Tüm masrafları karşılamaya ben hazırım, yeter ki Afyon’a havaalanı açılsın” dedi.

Afyonkarahisar Havaalanı'na talipler

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın Özdilek, sayın Tekin. Bakın, negative yorumlara başlamışlar bile. Bu işteki kaymağın tadını bilenler, sizlere yedirmeyecekler galiba. Ama inşallah işi siz Afyonlular alırsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
haber kısa verildiğinden durumu tam yansıtamamış.yorumlarda buna paralel olmuş.açılmak istenen Türkiye'nin en uzun pistine sahip Afyonkarahisar NATO üssünün ,sivil uçuşlar için pisttinden yararlanıp hemen yanında küçük bir terminaldir.Burayı bilmeyenler için söylüyorum 5 yıldızlı 5000 yatak kapasiteli dünyanın en iyi termal sularına sahip otellerimiz vardır.Havaalanının açılması ile çok kısa sürede bu kapasite daha büyük rakamlara ulaşacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
işletme rumuzlu yorumcunun goruslerine aynen katılıyorum.hadı yazın 3-4 ayda bu meydana gunde 2-3 ucak ındırdınız diger 8 ay ne yapacaksınız,bu işler maliyetlidir otobusle yolcu tasımaya benzemez,iyi bir yatırım gibi gozukmuyorbu proje ama birileri zararı karsılayacaksa o baska tabii ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
havaalani isletmek o kadar kolaymi? Iki sahis yada iki sirket bir araya gelecek deneyim olmadan yaz sezonu boyunca haftada 1-2 ucak indirecek alana? Ya sonra?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000