28 Nisan 2011, Perşembe 08:07:53

AFGAN PİLOT HAVAALANINDA DEHŞET SAÇTI

Afganistan Hava Kuvvetlerinde 20 yıldır görev yapan bir pilot, Kabil Havaalanı'ndaki toplantı sırasında tartıştığı 8'i asker 9 ABD'liyi öldürdü.
  • ellerine sağlık.alçaklar dünyada huzurunu katletti, ahirette mutlu olur inşallah.dünyadan da 9 mikrobu yok etmiş elleri dert görmesin.
  • Bir ülkenin subaylarını satın almak zordur!!!
  • ULKEYI YABANCI PILOT CENNETINE CEVIRENLERIN KULAGINA KUPE OLSUN. SEN GUVENLLIK NEDENIYLE YURTDISINDAN DIYARBAKIRA UCUS IZNI VERME AMA HAVAALANLARININ EN HASSAS NOKTLARINI YABANCI PILOTLARA AC.
  • ABD askerini vuran sehit pılotumuz allah rahmet etsın!onurlu mucadelesi ve ısgalcileri öldürdüğü için!!senın ne işin var afganıstan topraklarında!!
Saldırı da 4 Afgan askeri de yaralandı. Pilot da vurularak öldürüldü. Havalimanı kompleksinde Afgan Hava Kuvvetleri'ne ait binadaki saldırıyı düzenleyen kişinin Ahmed Gül olduğu açıklandı. Afganistan Savunma Bakanı sözcüsü Muhammed Zahir Azimi, 'Afgan pilotla, yabancı askerler arasında bir tartışma yaşanmış, olayı açıklığa kavuşturmak için soruşturuyoruz' dedi. Afganistan Devlet Başkanı Hamid Karzai de, Afgan askerlerine eğitim veren ABD askerlerinin öldürülmesini kınadı.

TALİBAN SALDIRIYI ÜSTLENDİ
Taliban Sözcüsü Zabiullah Mücahid ise, ABD askerlerini öldüren subayın başarı sağlaması için bina içindeki Taliban destekçilerinden yardım aldığını iddia etti. Koalisyon güçleri, 2009 yılının Mart ayından beri Afgan güvenlik güçleri ya da üniforma giymiş bazı kişilerce koalisyon güçlerine yönelik 21 saldırı düzenlendiğini, bu saldırılarda 42 kişinin öldüğünü açıkladı.
AFGAN PİLOT HAVAALANINDA DEHŞET SAÇTI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
ellerine sağlık.alçaklar dünyada huzurunu katletti, ahirette mutlu olur inşallah.dünyadan da 9 mikrobu yok etmiş elleri dert görmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir ülkenin subaylarını satın almak zordur!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ULKEYI YABANCI PILOT CENNETINE CEVIRENLERIN KULAGINA KUPE OLSUN. SEN GUVENLLIK NEDENIYLE YURTDISINDAN DIYARBAKIRA UCUS IZNI VERME AMA HAVAALANLARININ EN HASSAS NOKTLARINI YABANCI PILOTLARA AC.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ABD askerini vuran sehit pılotumuz allah rahmet etsın!onurlu mucadelesi ve ısgalcileri öldürdüğü için!!senın ne işin var afganıstan topraklarında!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000