22 Şubat 2021, Pazartesi 16:59:27

AFA'dan açıklama geldi

Atlantic Flight Academy (AFA), basında şirket hakkında yer alan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı.

Atlantic Flight Academy (AFA), basında şirket hakkında yer alan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı.

AFA açıklaması:

21 Şubat 2021 tarihinde bazı basın yayın organlarında, Şirketimiz aleyhinde yayımlanmış olan haberler ile ilgili olarak açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.
Atlantik Uçuş Akademisi olarak, daha önce yaptığımız duyurularda belirttiğimiz üzere, Şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Orhan COŞKUN’ dur ve kendisi şirketi münferit olarak en geniş şekilde her türlü konuda temsile yetkili tek kişidir. Her türlü yasal kayıtta sabit olan bu bilgi, Şirketimizce iş ortaklarımız ile daha önce paylaşılmıştır.

Havacılık sektörünün içinde olduğu zor günlerde, sektörde istihdam sağlayarak, 100’ ün üzerinde olan çalışanına iş imkânı sunan, ülkemize satın alma yoluyla yeni uçak kazandırmaya devam eden bir Şirket için yapılan bu haberler ve ilişkili tüm girişimler, şirketimiz Hukuk Müşavirliği tarafından takip edilmektedir.

Şirketimiz kurulduğu günden bu yana eğitim verdiği hiçbir Pilot Adayımıza, asla Atlasjet’ de veya bir başka Şirkette iş garantisi vermemiştir. Söz konusu girişimler sadece kötü niyetli ve çıkar sağlama amaçlı olup, kendileri ile ilgili her türlü yasal girişim ivedilikle başlatılacaktır. Şirketimiz her zaman olduğu ana hizmet binasında faaliyetlerini aynı hızda yürütmektedir. Finansal kaynağı ile ülkemizin önemli değerlerinden biri olan AFA, bundan böyle aleyhinde çıkacak bu vb. haberlere itibar etmeyecektir.  Şirketimiz aleyhinde yapılan ve kanıtı olmayan her türlü haber ile ilgili olarak Hukuk Müşavirliğimiz gerekli süreçleri işletecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Atlantik Uçuş Akademisi

AFA'dan açıklama geldi

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000