26 Şubat 2021, Cuma 10:30:12

AFA'da Oytun Bilgen görevini devretti

Atlantic Flight Academy (AFA) Genel Müdürü Oytun Bilgen, sağlık sorunları sebebiyle bulunduğu göreve ara verdiğini açıkladı.
  • Oytun kardeşim, rahatsızlığın inşallah Mayıs ayı içinde yapılacak olan operasyon sunucu şifa bulacaksın. Kardeşim şimdiden geçmiş olsun.
  • Herşey gönlünce olsun güzel insan
  • Oytun Çok geçmiş olsun kardeşim
  • Oytun çok geçmiş olsun. Kısa zamanda sağlığına kavuşmanı diliyoruz.
  • Değerli büyüğüm sevgili arkadaşım,öncelikle sağlıkla dolu nice güzel günlerin olmasını dilerim .İleride çok daha iyi yerler de olmanı temenni ederim.Yolun açık bahtın güzel olsun
  • Profesyonellikte Afa gibi ol.
  • Yolun açık olsun kardeşim Allah utandırmasın CSK!

Atlantic Flight Academy (AFA) Genel Müdürü Oytun Bilgen, sağlık sorunları sebebiyle bulunduğu göreve ara verdiğini açıkladı.

Mayıs ayında geçireceği bir ameliyat olduğunu ve daha sonra dönmeyi planladığı süreç için görevini şimdilik bırakmak zorunda olduğunu ifade eden Bilgen, görevini Çağdaş Coşkun'a devrettiğini duyurdu.

Oytun Bilgen'in çalışma arkadaşlarına yaptığı bilgilendirme:

Değerli Çalışma Arkadaşlarım, İş Ortaklarımız ve Sevgili Öğrencilerimiz,

Ülkemiz Sivil Havacılığının büyük değerlerinden olan Atlantik Uçuş Akademisi' nde yürütmekte olduğum görevime, uzun zamandır yaşadığım spinal stenoz rahatsızlığım sebebiyle bir süreliğine ara vermem gerektiğini sizlerle üzülerek paylaşıyorum. Mayıs ayında yapılması planlanan operasyon ile yeniden sağlığıma kavuşmayı ve AFA' daki görevime dönmeyi umsam da, AFA' da devam eden süreçlerin aksaksız sürdürülebilmesi için, özellikle ameliyat sonrasında gereken uzun istirahat zamanı öncesinde bazı önlemler almaya Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Orhan Coşkun’la birlikte karar verdik.

Geçireceğim operasyon sonrasında süreçlerin aksamaması adına, görevimi Değerli Arkadaşım Sn. Çağdaş COŞKUN' a devredeceğim.

Bu süreçte göstermiş olduğu anlayış için Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Orhan COŞKUN' a çok teşekkür ediyorum.

Sağlık dolu günlerde, AFA çatısı altında tekrar görüşebilmek ümidiyle,

Emniyetli operasyonlar dilerim.
Sevgi ve Saygılarımla,
Oytun Bilgen

AFA'da Oytun Bilgen görevini devretti