26 Temmuz 2016, Salı 12:49:44

AFA'da iş garantili dispatch eğitimleri başlıyor

AFA, iş garantili 4. Dönem Dispatcher eğitimine 5 Eylül 2016 tarihinde başlıyor.
  • Abilerim bende dispatcher olmak istiyorum bu meslek te is olanakları nasıldır
  • neye gore basari ? ucretsiz olarak calisacagini beyan edebilenler gibi mi? egitimler pilotluk egitimi gibi uzun mu surecek, kurumun plansizligindan ve de basibos kalmisligindan dolayi?
  • yol + yemek verir sanırım Sİ. Bir zamanlar onu bile vermezdi. Bol SSSSSSSSOSSSSS olan çalışma programı vs vs. iş yormaz insanı insanlar yorar! parayı ne yapacaksınız. hemen maaş ne kadar yahu senin bu işe liakatın var mı ona bakmak lazım. hoca kim?
  • Ben 10 senedir bu piyasanın içinde olan bir insan olarak genç arkadaşlara tavsiyem Atlas tan uzak durun!
  • Arkadaslar bu egitime basvurmadan once AFA ile kagit kurek isinizi saglam yapin.Siz siz olun lafla verilen sozlere inanmayin.kactane dispatcher lazimmis de egitim acmislar?Atlas Global in mesala Ikinci pilotlar icin Pay To Fly uyguladigi herkes tarafindan bilinio, yani bu sirket calistirdigi insanlardan her turlu faydalanmaya calisio.uzun lafin kissasi hayeliniz ve emeginiz bosa gitmez insallah.
  • başlangıç maaşı asgari ücret veriyorlar atasglobalde
  • maaaaaaaş 10 bintl hahahaha
  • Maaş sormak en doğal hakkınız ama dispatcher zor stresli bir iştir. Önce mesleği iyi tanıyıp ona göre karar verin. İmkanlarını araştırarak bulabilirsiniz. Artık maaş imkan vs psikolojisinden kurtulmamız lazım. Herkes iyi imkanlarda iyi paralar kazanmak ister ama meslek sevgisi ve arasındaki getiri çizgisini iyi hesaplayın. Sırf getirisi iyi diye karakterine uymayan işleri seçip mutsuz olan yüzlercesini tanıyorum. Memuriyet mantığında yaklaşmayın zira o bile karaktere dayalı bir meslektir. Herkes pilot vs olamayacağı gibi memurlukta yapamaz. Özetle maaşı iyi diye atlamayın önce mesleği araştırıp ilgi duyuyormusunuz onu tartın. Kimse 5 bin 10 bin tl maaşla süper imkankarla işe başlamıyor. Her meslek dikenli gül bahçesinden geçer. Kolay yol yok bunu unutmayın...
  • Hoca kimmis bilen var mi ?
  • iş garantili olduğunun kaynağı nedir sayın airporthaber?

AFA, iş garantili 4. Dönem Dispatcher eğitimine 5 Eylül 2016 tarihinde başlıyor.

Dispatcher eğitimi toplam 12 hafta sürecek. Teori eğitimini tamamlayan öğrenciler Atlasglobal Havayolları Operasyon kontrol merkezinde görev başı eğitimi alacaklar. Eğitimlerden ve Sivil Havacılık Uçuş Harekat Uzmanı Lisans sınavından başarılı olan öğrenciler Atlasglobal’de işe başlayacaklar.

Adaylarda Aranan Özellikler:

·        21 Yaşında gün almış olmak

·        En az Ön Lisans programlarından birinden mezun olmak

·        İngilizcede ÖSYM Başkanlığı veya dengi belirlenen sınavların birinden en az 50 veya eşdeğer bir not almak

·        Havacılık tıp merkezlerinin birinden sağlık raporu almak.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ...

AFA'da iş garantili dispatch eğitimleri başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Taner ~ 8 yıl önce
Abilerim bende dispatcher olmak istiyorum bu meslek te is olanakları nasıldır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KPT MET ~ 7 yıl önce
Şimdilik uzak dur. Onur dispatch ofisi ara ve konuş
basari? ~ 8 yıl önce
neye gore basari ? ucretsiz olarak calisacagini beyan edebilenler gibi mi? egitimler pilotluk egitimi gibi uzun mu surecek, kurumun plansizligindan ve de basibos kalmisligindan dolayi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taze simit ~ 8 yıl önce
yol + yemek verir sanırım Sİ. Bir zamanlar onu bile vermezdi. Bol SSSSSSSSOSSSSS olan çalışma programı vs vs. iş yormaz insanı insanlar yorar! parayı ne yapacaksınız. hemen maaş ne kadar yahu senin bu işe liakatın var mı ona bakmak lazım. hoca kim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoca ~ 8 yıl önce
Bildigin iyi bir hoca var mi ?
zor ~ 8 yıl önce
Ben 10 senedir bu piyasanın içinde olan bir insan olarak genç arkadaşlara tavsiyem Atlas tan uzak durun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 8 yıl önce
Arkadaslar bu egitime basvurmadan once AFA ile kagit kurek isinizi saglam yapin.Siz siz olun lafla verilen sozlere inanmayin.kactane dispatcher lazimmis de egitim acmislar?Atlas Global in mesala Ikinci pilotlar icin Pay To Fly uyguladigi herkes tarafindan bilinio, yani bu sirket calistirdigi insanlardan her turlu faydalanmaya calisio.uzun lafin kissasi hayeliniz ve emeginiz bosa gitmez insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 8 yıl önce
başlangıç maaşı asgari ücret veriyorlar atasglobalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maaaş ~ 8 yıl önce
maaaaaaaş 10 bintl hahahaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zorlu ~ 8 yıl önce
Maaş sormak en doğal hakkınız ama dispatcher zor stresli bir iştir. Önce mesleği iyi tanıyıp ona göre karar verin. İmkanlarını araştırarak bulabilirsiniz. Artık maaş imkan vs psikolojisinden kurtulmamız lazım. Herkes iyi imkanlarda iyi paralar kazanmak ister ama meslek sevgisi ve arasındaki getiri çizgisini iyi hesaplayın. Sırf getirisi iyi diye karakterine uymayan işleri seçip mutsuz olan yüzlercesini tanıyorum. Memuriyet mantığında yaklaşmayın zira o bile karaktere dayalı bir meslektir. Herkes pilot vs olamayacağı gibi memurlukta yapamaz. Özetle maaşı iyi diye atlamayın önce mesleği araştırıp ilgi duyuyormusunuz onu tartın. Kimse 5 bin 10 bin tl maaşla süper imkankarla işe başlamıyor. Her meslek dikenli gül bahçesinden geçer. Kolay yol yok bunu unutmayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoca ? ~ 8 yıl önce
Hoca kimmis bilen var mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 8 yıl önce
iş garantili olduğunun kaynağı nedir sayın airporthaber?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000