09 Aralık 2019, Pazartesi 09:37:58

AFA EASA Part-145 denetlemesinden geçti

AFA-Atlantik Uçuş Akademisi'nin Tekirdağ Çorlu'da bulunan bakım hangarında geçtiğimiz hafta gerçekleşen EASA Part-145 denetlemesi tamamlandı.
  • İşte uçuş Okulu böyle olur .öğrenci +eğitmen işbirliği örnek teşkil etmiş.tebrikler başarınız daim olsun .....
  • Umarim yakinda ucuslara baslarsininz ve 2020 de buyuk kazanclar

AFA-Atlantik Uçuş Akademisi'nin Tekirdağ Çorlu'da bulunan bakım hangarında geçtiğimiz hafta gerçekleşen EASA Part-145 denetlemesi tamamlandı. AFA Yönetimi, denetim sonrası konuyla ilgili yazılı bir açıklama yayınladı.

AFA'dan yapılan açıklama şu şekilde;

"İlk EASA yetkisi alınmasından bu yana süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederek, son yapılan denetimde, denetçi "AFA’nın bir uçuş okulundan öteye bir havayolu gibi yönetildiğini belirterek tüm çalışanların sorumluluklarının bilincinde ve kendilerine sorulan tüm sorulara net ve açık olarak yanıt verdiklerini" ifade etmiştir. Denetçi tarafından beliritlen ifadelerin aynen denetim sonuç raporuna da yazılması ile, EASA kayıtlarında AFA’nın Part-145 Organizasyonunda etkin başarısı EASA nezdinde de tescillenmiştir.

AFA Hali hazırda ülkemizin önde gelen havayollarının Pilot Yetiştiştirme Programlarında ana hizmet sağlayacılarından biri konumunda. Ayrıca bireysel başvurular doğrultusunda açılan ATP Modüler sınıfları ile de ülkemizin pilot ihtiyacını karşılamaktadır.

Geçtiğimiz haftalarda Pegasus Havayolları ile ilk MPL sınıfını açan AFA, filosunu genişleterek sektörün önde gelen Onaylı Eğitim Organizasyonları arasında yeralıp, faaliyetlerini artan iş gücü ile sürdürmeye devam edecektir."

AFA EASA Part-145 denetlemesinden geçti