03 Haziran 2020, Çarşamba 08:54:36

Aeroflot'tan tarihi zarar

Rusya’nın en büyük havayolu şirketi Aeroflot, yılın ilk çeyreğinde 325 milyon dolar zarar etti.
  • Özledik be
  • Mevlüdün büyük ağabeyi putinde para çok. Halkı sefalet içinde yaşarken o ve yandaşları moskova caddelerinde ferrari ve lamborghinilerle dünyaya rusyanın süper güç olduğunu gösteriyorlar. Korkma mevlüd seni ve ortağın sadiyi aç bırakmazlar. Korkma sen ormanları kes otobüslerini diz içine
  • Anadolujet Uçuşları neden personel fazlası olmasına rağmen taşerona veriliyor? Bizim kendi personellerimize 3 gün evde otur de, sonra da git taşerona iş ver. Böyle saçmalık olmaz. Acilen bütün Anadolujet uçuşları Sunexpress'den alınıp THY personeline verilmeli. Ayrıca adamlara kaptanından tekniğine, hostesinden memuruna kadar her ay euro ile ödeme yapıyorsun, Her ay zarar, her ay eksi bakiye. Ki maaşlarda neredeyse TK personelinin en az 2 katı. Bi teknisyene 3000 euro, F/O'ya 4500 euro, Kaptana 9000 euro, Hostese 3500 euro verirsen dibi görürsün tabiki. (Her yıl 2'şer 3'er verilen bonus adı altındaki ikramiyeleri saymıyorum bile) İşlerin bütün dünyada en az 3 yıl eskisine dönmesi zor iken, elimizdeki uçuşları acilen geri almalıyız. Kimsenin THY' den çıkmasına gerek kalmaz.

Rusya’nın en büyük havayolu şirketi Aeroflot, yılın ilk çeyreğinde 325 milyon dolar zarar etti.

Şirketin bu yılın ilk üç ayındaki geliri, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 10.2 azalarak 123.9 milyar rubleye (yaklaşık 1.8 milyar dolar) indi.

Şirketin açıklamasında, yolcu taşımacılığı gelirlerinin yüzde 9.9 azalarak 102.1 milyar ruble olduğu belirtilerek, ilk çeyrekte 22.5 milyar ruble (yaklaşık 325 milyon dolar) zarar ettiği belirtildi.

Açıklamada, şirketin kargo taşımacılığı gelirlerinin yüzde 15.1 artarak 4.8 milyar rubleye çıktığı kaydedildi.

Rusya’da hükümet, salgına yönelik tedbirlerden etkilenen Rus hava yolu şirketleri için 23.4 milyar ruble destek sağlanacağını açıklamıştı.

Aeroflot'tan tarihi zarar

Yorumlar

Dardai ~ 4 yıl önce
Özledik be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korkma ~ 4 yıl önce
Mevlüdün büyük ağabeyi putinde para çok. Halkı sefalet içinde yaşarken o ve yandaşları moskova caddelerinde ferrari ve lamborghinilerle dünyaya rusyanın süper güç olduğunu gösteriyorlar. Korkma mevlüd seni ve ortağın sadiyi aç bırakmazlar. Korkma sen ormanları kes otobüslerini diz içine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anadolujet Ucusları ~ 4 yıl önce
Anadolujet Uçuşları neden personel fazlası olmasına rağmen taşerona veriliyor? Bizim kendi personellerimize 3 gün evde otur de, sonra da git taşerona iş ver. Böyle saçmalık olmaz. Acilen bütün Anadolujet uçuşları Sunexpress'den alınıp THY personeline verilmeli. Ayrıca adamlara kaptanından tekniğine, hostesinden memuruna kadar her ay euro ile ödeme yapıyorsun, Her ay zarar, her ay eksi bakiye. Ki maaşlarda neredeyse TK personelinin en az 2 katı. Bi teknisyene 3000 euro, F/O'ya 4500 euro, Kaptana 9000 euro, Hostese 3500 euro verirsen dibi görürsün tabiki. (Her yıl 2'şer 3'er verilen bonus adı altındaki ikramiyeleri saymıyorum bile) İşlerin bütün dünyada en az 3 yıl eskisine dönmesi zor iken, elimizdeki uçuşları acilen geri almalıyız. Kimsenin THY' den çıkmasına gerek kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000