03 Mart 2022, Perşembe 17:06:32

Aeroflot'a büyük şok; Anlaşması feshedildi!

Havayolu şirketlerine yazılım ve teknolojik destek veren ABD'li Sabre Corp Rus havayolu Aeroflot ile olan anlaşmasını feshetti.
  • AB ve ABD sadece ırkçılık yapıyor. Ukranya olunca bu şekilde hareket ediliyor. Irak veya Afganistan'da neden ABD'ye yaptırım yapılmadı. onlar o kadar sivili öldürerek soykırım yapmadımı? insanlık suçu işlemedi mi?
  • Rusya’da TKP adinda rus gds programi mevcut, onu kullanirlar. Ama DCS tarafi nasil yurur onu bilemedim
  • Ülkeler ambargo koymuş, devletleri ürün satamazsanız diyor. Firmalar sanki ürün satabilecekken satmıyoruz ayağı yapıyorlar, komik oluyorlar

Havayolu şirketlerine yazılım ve teknolojik destek veren ABD'li Sabre Corp, Rus havayolu Aeroflot ile olan anlaşmasını feshetti.

CNBC'de yer alan habere göre; Uzun bir süredir Aeroflot ile çalışan Sabre Corp, Rus şirket ile sözleşmesini feshederek çalışmaya devam etmeyeceğini duyurdu. Aeroflot ile uçak bileti rezervasonu ve bilet satışı gibi önemli unsurları da kapsayan anlaşması olan Sabre Corp'un kararı Rus şirkette büyük hayal kırıklığı yaşattı.

Anlaşmasın feshedilmesiyle Aeroflot'un bilet satışının durabileceği ve büyük bir çıkmaza gireceği ifade ediliyor.

Sabre CEO’su Sean Menke yaptığı açıklamada; 'Ukrayna'da yaşananlara seyirci kalamayız. Rusya'nın yaptığını reddediyoruz' dedi.

Aeroflot'a büyük şok; Anlaşması feshedildi!

Yorumlar

fof ~ 2 yıl önce
AB ve ABD sadece ırkçılık yapıyor. Ukranya olunca bu şekilde hareket ediliyor. Irak veya Afganistan'da neden ABD'ye yaptırım yapılmadı. onlar o kadar sivili öldürerek soykırım yapmadımı? insanlık suçu işlemedi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cozum var ~ 2 yıl önce
Rusya’da TKP adinda rus gds programi mevcut, onu kullanirlar. Ama DCS tarafi nasil yurur onu bilemedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aerospace ~ 2 yıl önce
Ülkeler ambargo koymuş, devletleri ürün satamazsanız diyor. Firmalar sanki ürün satabilecekken satmıyoruz ayağı yapıyorlar, komik oluyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000