03 Şubat 2019, Pazar 09:17:56

Aeroflot yeniden alkollü içki servisine başladı

Aeroflot, ekonomi sınıfında uçan yolcular için ücretsiz alkollü içki servisini yeniden başlattı.
  • Kardesim keske THY de ucuslarda alkolü yasaklasa. Yolculukmu yapiyon düğünemi yoksa diskoyami gidiyon. Ucus esnasindada yolcu alkol icmeyi versin. Ne olacak canimi cikacak. Sonucta müslüman bir ülkenin hava yolu. Yemek ve icecek ikramlari var. Alkolde olmayi versin. O kadar yolcu var coluk cocuk aile. Seyahatini rahat rahat yap. Yolculugun tadini cikar yemegini ye tatlini ye kahveni ic. Ucaktan indigin zamanda alkolünü git ic. En azindan saygidan kazanirsin. Saygilar
  • THY nin macasi yemez. Avrupada en uzak nokta 4.45 zorlasan 5 eder. Ama gm ye mescit yapılır ama namaz kılınır. Dostlar alısveriste gorsun. Ha bir de bıyık sakal uygulaması devam. Maksat sakal var muslumanız mesajı. Takva soru isareti.
  • Darısı thy'nin basina.alkol sadece ER ucuslarinda olmali.ama bizimkiler hemen laiklik elden gidiyahhh diye yirtinirlar.
  • Thy de bir saatlik uçuşlarda bile bira ve şarap ücretsiz ekonomi sınıfına.
  • Son konusu rusya ise aeroflot pobeda s7 airlines red wings airlines.
  • baskıyla,zorla içki yerine boza içenlere rusyadan selam olsun..... asgari ücretinizi daha almadınız mı 2020 tl cik cuk :)
  • chp başa gelene kadar akp nin sahip olduğu şirketleri ( thy -digiturk vs ) kullanmayan biri olarak Rusya uçuşlarında devam diyorum aeroflota veya pobedaya.
  • Sırf hostesleri görmek için Aeroflota bineceğim.thy de uç uç resmen ortadogu arap kızlar.ne öyle.
  • Çirkin kadın yoktur az vodka vardır.
  • Aeroflotun almış olduğu kararı kutluyorum ve diyorum ki gün gelecek malum öldüğü zaman(amin) Türkiyedede her şey yerine oturacak.

Aeroflot, ekonomi sınıfında uçan yolcular için ücretsiz alkollü içki servisini yeniden başlattı.

Rusya’nın ulusal havayolları şirketi Aeroflot, ekonomi sınıfında uçan yolcular için ücretsiz alkollü içki servisini yeniden başlatıyor. Daha önce uygulamadan kaldırılan bu hizmet bu aydan itibaren tekrar yürürlükte.

Türkrus’un Rbc’den aktardığı habere göre, Aeroflot 1 Şubat’tan itibaren minimum 6 saatlik uçuşlarda ücretsiz bira, minimum 3 saatlik uçuşlarda da ücretsiz şarap servisini başlattığını duyurdu. Bu sürelere göre bedava içki şansı, 3 saatten az uçuş süresi olan Türkiye seferlerinde geçerli olmayacak.

Aeroflot 3-6 saat arası uçuşlardan şarap ve dondurmayı Eylül 2018’de kaldırmıştı. 6 saati aşan uçuşlarda alkollü ürünlerin iptal edilmesi ise 2010’de kararlaştırılmıştı.

Bu iptale gerekçe olarak sarhoş yolcuların uçak içinde yol açtığını huzursuzluklar gösterilmişti. Ayrıca Aeroflot, bundan böyle uzun uçuşlarda yolculara terlik, kulaç tıkacı, maske gibi başka ürünler de sunulacağını bildirdi.

Aeroflot yeniden alkollü içki servisine başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Yildirim ~ 5 yıl önce
Kardesim keske THY de ucuslarda alkolü yasaklasa. Yolculukmu yapiyon düğünemi yoksa diskoyami gidiyon. Ucus esnasindada yolcu alkol icmeyi versin. Ne olacak canimi cikacak. Sonucta müslüman bir ülkenin hava yolu. Yemek ve icecek ikramlari var. Alkolde olmayi versin. O kadar yolcu var coluk cocuk aile. Seyahatini rahat rahat yap. Yolculugun tadini cikar yemegini ye tatlini ye kahveni ic. Ucaktan indigin zamanda alkolünü git ic. En azindan saygidan kazanirsin. Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özgürlük ~ 5 yıl önce
Türkiye cumhuriyeti devleti müslüman değildir. Demokratik laik sosyal bir hukuk devletidir. Tüm inançlara eşit mesafede. İsteyen istediği gibi icer. Sana zarar vermediği müddetçe
Kasirga ~ 5 yıl önce
Ben ucakla yolculuk esnasinda 2 duble raki attim mi yolculugumu daha bi rahat rahat yapiyorum. Kimseyi de rahatsiz etmiyorum. Ucakta icmek istiyorum. Ne olacak simdi.? Bu da benim tercihim. Bana icmemeyi hangi hakla dayatabilirsin. Sen icmeyerek icmeme hakkini kullaniyorsun. Ben icmek istiyorum ve ucakta yasaklansin diyorsun. Benim icme hakkimi engelleme hakkini sana kim veriyor.?
Cafer ~ 5 yıl önce
Müslüman bir ülkenin havayolunda yasaklansin fakat müslüman bir ülkede 12 yasindaki kiz cocuklari ile evlenilebilir fetvasi verilebilsin. Sadece 18 Ayda sonucta müslüman bir ülkede resmi kayitlara gecmis 22 Bin hamile kiz cocuklari ile ilgili haberin altina da böyle yorum yaptin mi "Bay Yildirim".
KAME6 ~ 5 yıl önce
Aynen isteyene biletindeki PNR numarası karsılıgında 2 birim icki verilmeli. Yaş sınırı o an ki hal hareket davranısları gozetilerek vs kriterler sabit olmalı zaten. Yap bi tane lounge vakti olan icsin ciksin.
Guven ~ 5 yıl önce
THY nin macasi yemez. Avrupada en uzak nokta 4.45 zorlasan 5 eder. Ama gm ye mescit yapılır ama namaz kılınır. Dostlar alısveriste gorsun. Ha bir de bıyık sakal uygulaması devam. Maksat sakal var muslumanız mesajı. Takva soru isareti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Temennici ~ 5 yıl önce
Darısı thy'nin basina.alkol sadece ER ucuslarinda olmali.ama bizimkiler hemen laiklik elden gidiyahhh diye yirtinirlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nokta ~ 5 yıl önce
Noktadan sonra boşluk bırakılır
Boşluk ? ~ 5 yıl önce
Cümlenin sonuna nokta koyulur.
Eyyyyy THY ~ 5 yıl önce
Sirf şu alkol servisi icin kabinci olmayacagim. Olamiyorum, bitirsinler şu alkolü bizde helalinden kabin memurlugu yapsak ya ?
Soru işareti. ~ 5 yıl önce
Soru işaretinden önce boşluk bırakılmaz.
Thy ~ 5 yıl önce
Thy de bir saatlik uçuşlarda bile bira ve şarap ücretsiz ekonomi sınıfına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
necmi ~ 5 yıl önce
Aynen bundan da kabin memurları nefret ediyor gozlerinden okuyorum. ama neyse kokpit kabin kendileride nasipleniyordur.
Sisi ~ 5 yıl önce
Son konusu rusya ise aeroflot pobeda s7 airlines red wings airlines.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rusyadan ~ 5 yıl önce
baskıyla,zorla içki yerine boza içenlere rusyadan selam olsun..... asgari ücretinizi daha almadınız mı 2020 tl cik cuk :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
—- ~ 5 yıl önce
Votka beynini yakmış. Çekil aradan sıra bizde.
Virgül ~ 5 yıl önce
Virgülden sonra boşluk bırakılır
crease ~ 5 yıl önce
chp başa gelene kadar akp nin sahip olduğu şirketleri ( thy -digiturk vs ) kullanmayan biri olarak Rusya uçuşlarında devam diyorum aeroflota veya pobedaya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Benim Cevap ~ 5 yıl önce
O zaman daha çok beklersin .! Ömrün yetmez, aklında sorunmu var..??
Duvar ahmet ~ 5 yıl önce
Chp hiç bir zaman başa gelemeyecek.chp öldü allah rahmet eylesin.selasini verdir.
serkan ~ 5 yıl önce
Sırf hostesleri görmek için Aeroflota bineceğim.thy de uç uç resmen ortadogu arap kızlar.ne öyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sisi ~ 5 yıl önce
Onlar suriyeli olabilir
Hahaha ~ 5 yıl önce
Ne güldüm:))
Yildirim ~ 5 yıl önce
Saygisiz.
vodka ~ 5 yıl önce
Çirkin kadın yoktur az vodka vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dua ~ 5 yıl önce
Aeroflotun almış olduğu kararı kutluyorum ve diyorum ki gün gelecek malum öldüğü zaman(amin) Türkiyedede her şey yerine oturacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkçe öğren ~ 5 yıl önce
Önce Türkçe öğren sonra Arapça dua et. Parantez öncesi boşluk bırakılır. Türkiye'de (ayırma işareti) ve dahi anlamında ki de ayrı yazılır.
Gerzek ~ 5 yıl önce
Acınacak haldesin......

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000