28 Şubat 2022, Pazartesi 09:30:02

Aeroflot uçağından sınır ihlali

Rus uçaklarına uygulanan hava sahası yasağı sonrası Aeroflot uçağının sınır ihlali yaptığı açıklandı.
  • Şu işe bak, eskiden tarihte Avrupa'da yüzyıl savaşları konusu gelince beter olsunlar dediğimiz oluyordu. Hem çoluk çocuk, bir sürü masum insan, hayvan nasibini alıyor. Üstüne bir de olay dönüp dolaşıp bizi vuruyor, hava sahasıydı, turizmdi tarımdı ticaretti sanayiydi derken... Elalemin mikrobu bile bize dert oldu kaldı ya sonunda.
  • Oceanic Clearance'ı Gander üzerinden ver, sonra sınırımızı ihlal etti de. 30W geçiş için batı trafiğini Gander, doğu trafiğini Shanwick düzenler. Vermeseydiniz o zaman okyanus kleransını. Eğer ki klerans verdiyseniz hukuken ihlal etti diyemezsiniz, reject etseydiniz. Redde rağmen girerse ancak ihlal diyebilirsiniz.
  • Sivil uçağı mı vuracaksınız? vururlar. Batı'nın da farkı yok.
  • ruslar çok kötü batğa saplandı, batıyorlar resmen!!!

Rus uçaklarına uygulanan hava sahası yasağı sonrası Aeroflot uçağının sınır ihlali yaptığı açıklandı.

Aeroflot'un Miami-Moskova seferini yapacak yolcu uçağının Kanada sınırını ihlal ettiği bildirildi. Kanada'dan yapılan açıklamada; 'Rus uçağının sınırımızı ihlal ettiğini ve uygulanan yasağa uymadığını tespit ettik. Gerekli inceleme yapılıyor. Gereken önlemleri almaktan çekinmeyeceğiz' ifadeleri yer aldı.

 

Aeroflot uçağından sınır ihlali

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

global havayolları ~ 2 yıl önce
Şu işe bak, eskiden tarihte Avrupa'da yüzyıl savaşları konusu gelince beter olsunlar dediğimiz oluyordu. Hem çoluk çocuk, bir sürü masum insan, hayvan nasibini alıyor. Üstüne bir de olay dönüp dolaşıp bizi vuruyor, hava sahasıydı, turizmdi tarımdı ticaretti sanayiydi derken... Elalemin mikrobu bile bize dert oldu kaldı ya sonunda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen de... ~ 2 yıl önce
Oceanic Clearance'ı Gander üzerinden ver, sonra sınırımızı ihlal etti de. 30W geçiş için batı trafiğini Gander, doğu trafiğini Shanwick düzenler. Vermeseydiniz o zaman okyanus kleransını. Eğer ki klerans verdiyseniz hukuken ihlal etti diyemezsiniz, reject etseydiniz. Redde rağmen girerse ancak ihlal diyebilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
w ~ 2 yıl önce
Sivil uçağı mı vuracaksınız? vururlar. Batı'nın da farkı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçakcı ~ 2 yıl önce
Orda amaç sivil uçakları vurması değil sen bir sivil uçak olsanda iznin olmayan bir ülkenin hava sahasından geçersen o ülkenin kollu kuvvetleri sana eşlik eder ve kendi ülkesine indirir bunun üzerine uçaktaki herkesi göz altına almakla hükümlüdür.
Aynen dostum ~ 2 yıl önce
Hava sahası yasağını unursamayıp direk yardırarak yolcuların hayatını tehlikeye atan rus pilot hatasız ama kanada hatalı. Aynen dostum
rus vandallığı ~ 2 yıl önce
sovyet komünist faşist diktatörlüğü hava sahasına giren sivil uçakları vuruyordu. kanadalılar uyarmakla yetinmiş en azından.
batak ~ 2 yıl önce
ruslar çok kötü batğa saplandı, batıyorlar resmen!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Votandaş ~ 2 yıl önce
Yov he he.asil Kim batıyor görüyoruz
Türk ~ 2 yıl önce
Mazlum cografyalardaki kuçücük cocukların ahı var hepsi batsın insallah

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000