29 Mart 2020, Pazar 10:34:04

Aeroflot tahliye için İstanbul'a geliyor

Rusya'da korona virüsü vakası bin 264 kişiye ulaşırken Rus Aeoroflot 3 gün boyunca İstanbul'dan Moskova'ya uçak seferi düzenleneceğini açıkladı.
  • adamlar vatandaşlarını topluyor bizimkiler ?
  • Nerede bizim a350?
  • Çanakkale Havalimanı yönetimi de ancak personele peçeteyi kısıtlasın kendisi de rapor uydurup kaçsın. Yapılacak iş mi bu ya? Dünyayı hastalık sarmışken bunlar rapor uydurup kaçmayı biliyorlar ama personelden peçeteyi bile esirgiyorlar. Bu hastalık Çanakkale'yi sararsa vebali boynunuza.

Rusya'da korona virüsü vakası bin 264 kişiye ulaşırken Rus Aeoroflot 3 gün boyunca İstanbul'dan Moskova'ya uçak seferi düzenleneceğini açıkladı.

Türkiye'de bulunan Rus vatandaşlarının tahliye sürecinin devam edildiği belirtilirken Rusya'nın İstanbul Konsolosluğu tarafından tüm konsolosluklara başvuran Rusların tahliyesi konusunda da tahliye çalışmaların hızlandırıldığı açıklandı. Yapılan yazılı açıklamada Türkiye'de bulunan ve konsolosluklara başvuran Rusların 29, 30 ve 31 Mart tarihlerinde Rus Aeroflot firmasının yolcu uçaklarının İstanbul Yeni Havaalanı'ndan Moskova'ya günde 1 kez olmak üzere seferler düzenleyeceği ve Rusya'ya dönmek isteyen Rusların tahliye edileceği duyuruldu. Rus Aeroflot'un yan kuruluşu olan Pobeda Havayolları ise 1 Nisan ile 31 Mayıs tarihleri arasında yurtiçi ve yurt dışı tüm uçak seferlerini durdurdu.

Rusya, Ukrayna'da bulunan 800 vatandaşının tahliyesi için Kiev yönetimi ile ortak çalışma gerçekleştirdi. Ukrayna Demiryolları tarafından desteklenen proje ile Ukrayna'da bulunan 800 Rus yolcu treni ile Moskova'ya tahliye edildi. Yolcu treninde yoğun güvenlik önlemleri alınırken dün akşam saatlerinde Kiev'den yola çıkan tren sabah saatlerinde Moskova'ya ulaştı. Trende bulunan yolcular kontrollü bir şekilde trenden indirilerek karantina noktalarına götürüldü.

Rusya'da korona virüsü tespit edilen kişi sayısı son 24 saatte 228 kişi daha artarken toplam bin 264 kişiye ulaştı. Bu kişilerin tedavilerine başlandığı bildirilirken 49 kişinin tedavisinin tamamlandığı ve taburcu edildiği duyuruldu. Rus uzmanlar ülkede korona virüsü ile mücadelede önümüzdeki 9 günün çok kritik olduğunu vurgulayarak kimsenin evinden çıkmaması konusunda uyarılarda bulundu.

Aeroflot tahliye için İstanbul'a geliyor

Yorumlar

formulaya ~ 4 yıl önce
adamlar vatandaşlarını topluyor bizimkiler ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Resimdeki ucak ~ 4 yıl önce
Nerede bizim a350?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çanakkale ~ 4 yıl önce
Çanakkale Havalimanı yönetimi de ancak personele peçeteyi kısıtlasın kendisi de rapor uydurup kaçsın. Yapılacak iş mi bu ya? Dünyayı hastalık sarmışken bunlar rapor uydurup kaçmayı biliyorlar ama personelden peçeteyi bile esirgiyorlar. Bu hastalık Çanakkale'yi sararsa vebali boynunuza.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000