19 Şubat 2017, Pazar 09:41:54

Aeroflot 'en iyi' seçildi

Dünyanın önde gelen marka değerleme kurumu Brand Finance, Rus havayolu şirketi Aeroflot'u 'dünyanın en güçlü hava yolu taşıyıcısı' seçerek, reyting derecelendirme listesindeki en yüksek derece olan AAA’ya layık gördü.
  • hikaye bunlar. asıl olay para akışı. aeroflot 4 yıldız oldu. yavaş yavaş da genişleyecekler. bize gelen paralar buralara akacak. biz kücülebiliriz onlar büyüyecek. tabii bize olduğu gibi o da geçici olacak arka planda oyunu oynayanlar oyun alanını kendileri seciyorlar. istanbul hub olacakmış :D havadan gelip konuyorsun niye istanbul olsun hub? neden sofya değil? atina değil? para mı yok? arazi mi yok alan yapacak? bizim ucagımız mı vardı?
  • Aeroflot ile yolculuk ettiğim de türk hava yollarından daha iyi olduğunu görmedim bildiğimiz charter uçuş gibiydi ama adamlar rotarsiz kar biz bahanesi yapmadan uçağını kaldırıyor helal olsun ne diyelim
  • Bizde 3 cm kar yaginca pist kapaniyor. Adamlar alir tabi odulu.Dhmi uyan uyan !!!
  • Dhmi, kış geldiğinde İstanbul'da yıllardır aynı standardı yaşar. Bu 15 senedir böyle. Öncesini bilemem. Apronun piste en yakın yerindeki İtfaiye binasında ellerinde telsiz baş müdür dahil, tüm müdürler, piste bakar bakar dururlar. Bir küllük gelir, bir küllük gider, bir çay gelir, bir çay gider. Ortalık dumandan geçilmez. Pistte de bir iş makinası habire karı kürer. Ve arkasından piste üre dökülür. Sen bir hava yolu yetkilisi olarak onları hangi modern araçlarla hangi teknikle meydanı açık tutuyorlar diye merak edip gittiğinde ve apronu ve ve park yerlerini de açında uçakları çıkaralım dediğinde biz sadece pisti açık tutmak durumundayız, park yerleri bizi ilgilendirmez deyip sorumluluğu atarlar. Eee Ruslar nasıl mücadele diyorlar karla dediğinde hepsi bir ağızdan onlarda 5 ay kar var, bizde 1 hafta. Biz onların imkanlarına sahip değiliz derler. Burası ılıman bir iklim derler. Ama buyurun işte uçak kaldıramıyoruz. Bir hafta da olsa, bir günde olsa bu durum yakışıyor mu beyler dersen de.
  • Aeroflot THY gore %20 ucuz ve Rus hostesleri manken gibi
  • Manchester United ile isi bitirmisler, biz de Messi, Kobe Bryant, Kevin Kostner, Barcelona, Borussia Dortmund, Superman-Batman ikilisi ile Ruslar kadar olamadik. Acaba Putin mi devreye girdi?. Biz de Uzun adama mi basvurup yardim istesek?
  • Kr-860 lar gelmedikce binmem aeroflot'a
  • Güçlü olurlar sebep kış aylarında tk gibi bütün uçaklarını yerde yatirmadi ayrıca rus havalimani yetkililerini tebrik etmek şart çünkü yiğidi öldür hakkını yeme o sert kış aylarında o mücadele helal olsun bizim dhmi ye de ders olsun kış geldi hiç bi şey yapamadılar ama bunu kabullenmiyorlar üstüne kutuplarda bile mücadele ederiz diyorlar ya insanın gülesi geliyo
  • Thy aaa+ ve 14.sırada. Tüm hava yolları arasında. Bunlar 29. Thy yi niye vermiyorsunuz
  • Kur bi firma, ver parayı al aaa yı=)

Dünyanın önde gelen marka değerleme kurumu Brand Finance, Rus havayolu şirketi Aeroflot'u 'dünyanın en güçlü hava yolu taşıyıcısı' seçerek, reyting derecelendirme listesindeki en yüksek derece olan AAA’ya layık gördü.

Brand Finance analistleri, Aeroflot'un Rusya'nın iç pazarındaki önde gelen havayolu şirketi olduğunu ve birçok pazarlama özelliği ile rakiplerinin önünde yer aldığını kaydetti. Aeroflot'un tekel statüsüne sahip olmadığını belirten uzmanlar, Rus havayolu şirketinin rekabetçi özellikleri sayesinde liderlik koltuğuna oturduğunu ifade etti.

Brand Finance'ın yayınladığı açıklamada, Aeroflot'un marka geliştirme yönünde aktif yatırımlar yaptığı, en büyük havayolu şirketlerinin arasında en yeni uçak filosuna sahip olduğu ve başta Asya ülkeleri olmak üzere markanın tanıtımına yönelik çalışmalara devam ettiği aktarıldı. Raporda ayrıca Aeroflot'un dünyanın en değerli futbol markası Manchester United ile yaptığı işbirliği sayesinde bölgede güçlü bir konumda olduğuna dikkat çekildi.

Aeroflot 'en iyi' seçildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

background ~ 7 yıl önce
hikaye bunlar. asıl olay para akışı. aeroflot 4 yıldız oldu. yavaş yavaş da genişleyecekler. bize gelen paralar buralara akacak. biz kücülebiliriz onlar büyüyecek. tabii bize olduğu gibi o da geçici olacak arka planda oyunu oynayanlar oyun alanını kendileri seciyorlar. istanbul hub olacakmış :D havadan gelip konuyorsun niye istanbul olsun hub? neden sofya değil? atina değil? para mı yok? arazi mi yok alan yapacak? bizim ucagımız mı vardı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Moskovali LAZ ~ 7 yıl önce
Aeroflot ile yolculuk ettiğim de türk hava yollarından daha iyi olduğunu görmedim bildiğimiz charter uçuş gibiydi ama adamlar rotarsiz kar biz bahanesi yapmadan uçağını kaldırıyor helal olsun ne diyelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murat ~ 7 yıl önce
Bizde 3 cm kar yaginca pist kapaniyor. Adamlar alir tabi odulu.Dhmi uyan uyan !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi ve Kış ~ 7 yıl önce
Dhmi, kış geldiğinde İstanbul'da yıllardır aynı standardı yaşar. Bu 15 senedir böyle. Öncesini bilemem. Apronun piste en yakın yerindeki İtfaiye binasında ellerinde telsiz baş müdür dahil, tüm müdürler, piste bakar bakar dururlar. Bir küllük gelir, bir küllük gider, bir çay gelir, bir çay gider. Ortalık dumandan geçilmez. Pistte de bir iş makinası habire karı kürer. Ve arkasından piste üre dökülür. Sen bir hava yolu yetkilisi olarak onları hangi modern araçlarla hangi teknikle meydanı açık tutuyorlar diye merak edip gittiğinde ve apronu ve ve park yerlerini de açında uçakları çıkaralım dediğinde biz sadece pisti açık tutmak durumundayız, park yerleri bizi ilgilendirmez deyip sorumluluğu atarlar. Eee Ruslar nasıl mücadele diyorlar karla dediğinde hepsi bir ağızdan onlarda 5 ay kar var, bizde 1 hafta. Biz onların imkanlarına sahip değiliz derler. Burası ılıman bir iklim derler. Ama buyurun işte uçak kaldıramıyoruz. Bir hafta da olsa, bir günde olsa bu durum yakışıyor mu beyler dersen de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
I cuz ~ 7 yıl önce
Aeroflot THY gore %20 ucuz ve Rus hostesleri manken gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adamlara bak ~ 7 yıl önce
Manchester United ile isi bitirmisler, biz de Messi, Kobe Bryant, Kevin Kostner, Barcelona, Borussia Dortmund, Superman-Batman ikilisi ile Ruslar kadar olamadik. Acaba Putin mi devreye girdi?. Biz de Uzun adama mi basvurup yardim istesek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lort mat ~ 7 yıl önce
Kr-860 lar gelmedikce binmem aeroflot'a

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haci ~ 7 yıl önce
Güçlü olurlar sebep kış aylarında tk gibi bütün uçaklarını yerde yatirmadi ayrıca rus havalimani yetkililerini tebrik etmek şart çünkü yiğidi öldür hakkını yeme o sert kış aylarında o mücadele helal olsun bizim dhmi ye de ders olsun kış geldi hiç bi şey yapamadılar ama bunu kabullenmiyorlar üstüne kutuplarda bile mücadele ederiz diyorlar ya insanın gülesi geliyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 7 yıl önce
Thy aaa+ ve 14.sırada. Tüm hava yolları arasında. Bunlar 29. Thy yi niye vermiyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mahir ~ 7 yıl önce
Kur bi firma, ver parayı al aaa yı=)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000