05 Mart 2022, Cumartesi 11:18:21

Aeroflot CEO'sunun istifa edip ülkeden ayrıldığı iddia edildi

Rusya'nın bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Aeroflot'un İcra Kurulu Başkanı Mikhail Igorevich Poluboyarinov'un görevinden istifa ettiği belirtildi.
  • Tgs den hasan denen adamda gitmişya la dayıları gitti kendisi kaldı ama daha moskova ve bodrum var hadi hayırlısı bahadır işinibilir hasanını neden kurtarmadın:))

Rusya'nın bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Aeroflot'un İcra Kurulu Başkanı Mikhail Igorevich Poluboyarinov'un görevinden istifa ettiği iddia edildi. 

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sonrasında AB ve ABD'nin yaptırımları sonrası Rus hava yolu şirketleri zorlu bir döneme girmişti. Birçok ülke hava sahalarını Rus uçaklarına kapatırken, yaptırımlardan en çok etkilenen şirket de Aeroflot olmuştu.

Yerel kaynaklar, görevden ayrılan Aeroflot CEO'su Mikhail Igorevich Poluboyarinov'un ülkeyi terk ettiğini de iddia etti. Aeroflot'ta boşalan CEO'luk koltuğuna Rossiya'dan Sergey Alexandrovsky'nin getirileceği belirtildi.

Daha önce, Aeroflot'un düşük maliyetli havayolu şirketi Pobeda'dan Andrey Kalmykov da görevinden ayrılmıştı.

©AirportHaber.com

Aeroflot CEO'sunun istifa edip ülkeden ayrıldığı iddia edildi

Yorumlar

Hüseyin ~ 2 yıl önce
Tgs den hasan denen adamda gitmişya la dayıları gitti kendisi kaldı ama daha moskova ve bodrum var hadi hayırlısı bahadır işinibilir hasanını neden kurtarmadın:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000