12 Şubat 2010, Cuma 12:20:31

Aegean Airlines: "Hiç kimseyi mağdur etmedik"

Aegean Havayolları yetkilileri, Yunanistan'da yapılan grev nedeniyle uçuşlarda yaşanan aksamaların, yolcularını mağdur etmediğini belirtti.

Geçtiğimiz gün Yunanistan'da hükümetin, kamu sektöründe çalışanların primlerinde kesinti ve sosyal güvenlik sisteminde değişiklik yapma kararına karşı, Yunanistan Kamu Çalışanları Konfederasyonu (ADEDY) ve Yunanistan Komünist Partisi (KKE) işçi kollarının (PAME) çağrısıyla grev yapılmıştı,bu süreçte greve Havaalanı kontrol kulesi çalışanlarının katılmaları nedeniyle gece yarısından itibaren tüm uçuşlar iptal edilmişti.

9 Eylül 2009 itibariyle ülkemizden İstanbul - Atina seferlerine başlayan Aegean Havayolları şirketi de bu grev sonucu 10 Şubat 2009 tarihinde yapılması planlanan İstanbul - Atina seferinde 60 yolcusuna grev günü uçuşların iptal edildiği mesajını gönderdi.

1 hafta süreyle grev günü yapılmayan uçuşun yolcularını Yunanistan'a göndereceklerini belirten Aegean Havayolları yetkilileri " Hiç bir yolcumuzu mağdur etmemek için çalışıyoruz. Uçuşun iptali nedeniyle Yunanistan'a dönemeyen bir yolcumuzunda mağduriyetini belirtmesi karşılığında 5 yıldızlı otelde ağırladık ve bu sabah ülkesine gönderdik. Şu anda çok az sayıda yolcumuzu göndermedik o kişilerde istediği zaman Atina'ya uçabilir." dedi.

©AirportHaber.com

Aegean Airlines: "Hiç kimseyi mağdur etmedik"

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000