20 Eylül 2011, Salı 08:05:08

ADIYAMAN HAVAALANI İÇİN ÇALIŞMALAR HIZLANDI

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Adıyaman Havaalanı’nın planlanandan önce hizmet vereceğini söyledi.
  • AZ DEMİŞSİN KARDEŞİM.
  • NEREDE SÖYLEMİŞ..DOST ORTAMINDA SÖYLERKEN KASETE Mİ ALINMIŞ?
  • vatan haini demek ne kadar ucuz öyle..yaptıgınız cok kaliteli yorumdan anladıgımız degerli kişiliginizi bahsettiniz keske yese de cok degerli adınızı da bahsetseniz cok cok cok cok değerli ve kaliteli yorumcu... ucuzlugun ve basitliğin böylesi..kaliteli havacılık sitesi ne hallere düştü yarabbi...
  • Havaalanı'nı açın sonrada yabancıya satın..... vatan hainleri...!
Geçtiğimiz günlerde Adıyaman Havaalanı inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, uçakla seyahat etmek isteyenlerin sıkıntı çekmemesi için görüşmeler yaptığını ve olumlu sonuçlar aldığını ifade etti.

31 Aralık 2011 tarihine kadar hava trafiğine kapalı olacağı duyurulan havaalanının, eski binası ve pistiyle vatandaşların hizmetine daha erken açılması için girişimlerde bulunan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Devlet Hava Meydanları Genel Müdürü Orhan Birdal'la görüştü. Metiner, Adıyaman Havaalanındaki yeni çalışmalar devam ederken, ışıklandırma çalışmaları tamamlanana kadar Kasım ayı itibariyle gündüz uçuşlarının yapılacağını, ışıklandırma çalışmaları tamamlandıktan sonra da gece uçuşuna da açılacağını söyledi.
 
Havaalanında Aralık ayı sonu itibariyle gece uçuşlarının yapılacağını da dile getiren Metiner, "Uçak yolculuğu yapan hemşehrilerimizin ve ilimize gelen misafirlerin kolay ulaşımını sağlamak için böyle bir ara formül bulundu. Sayın Genel Müdürümüz Orhan Birdal'a teşekkür ediyorum. Bu şekilde, vatandaşlar, çalışmaların tümden bitmesini beklemeden, yolculuk yapabilecekler" dedi.
 
Adıyaman Havaalanı, pist bakım ve onarımı nedeniyle hava trafiğine 15 Haziran 2011 tarihinde kapatılmıştı.
ADIYAMAN HAVAALANI İÇİN ÇALIŞMALAR HIZLANDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
AZ DEMİŞSİN KARDEŞİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
NEREDE SÖYLEMİŞ..DOST ORTAMINDA SÖYLERKEN KASETE Mİ ALINMIŞ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
vatan haini demek ne kadar ucuz öyle..yaptıgınız cok kaliteli yorumdan anladıgımız degerli kişiliginizi bahsettiniz keske yese de cok degerli adınızı da bahsetseniz cok cok cok cok değerli ve kaliteli yorumcu... ucuzlugun ve basitliğin böylesi..kaliteli havacılık sitesi ne hallere düştü yarabbi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Havaalanı'nı açın sonrada yabancıya satın..... vatan hainleri...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000