06 Aralık 2017, Çarşamba 09:15:24

Adana Havalimanı'nda köpek ısırığı davası

Havalimanında köpeklerin saldırdığı Sultan Düşmez, kendisine yardım etmeyen görevliler hakkında suç duyurusu yaptı.
  • Sbk borajet tazminat haklarımızı ödeyin artık airport haber sesimiz olun
  • adana ve adanalılar efsanedir,akla gelen,gelmeyen ne varsa herşey olur orada...gülüyoruz ağlanacak halimize maalesef...
  • 2,5 milyonluk Adananın öyle bir havalimanı varki içler acısı, Afrika entebbe bundan on kat iyi.
  • Bence sacmalik polisin okadar gorevi varken onca araclari aramayi birakip etrafi gozetleyemez hem kimse yada bir polis gorecekte orda yardim isteyen birini sirtini donecek belliki ablamiz para kurtarmanin derdinde siz gorseydiniz yardim etmezmiydiniz sacnalik diyorum baskada birsey demiyorum cunki yolda bile bir yasliyi gordugunuzde yol veren bir milletiz
  • O görevliler orda oturmak için mi görevlendirilmiş.Valiliğin yaptığı da ayrı bir saçmalık
  • MEDENI BIR ULKE OLSAK HAVALIMANI GIRIS CIKIS KAPILARININ ONUNDE SIGARA ICMEYE MUSADE EDILMEZ. HANGI KURUMSAL SIRKET EKIPLERININ HAVALIMANI KAPI ONLERINDE UNIFORMA ILE SIGARA ICMESINE MUSADE EDER? BIZIM MEMLEKETTE HEPSI.

Havalimanında köpeklerin saldırdığı Sultan Düşmez, kendisine yardım etmeyen görevliler hakkında suç duyurusu yaptı. Valilik soruşturma izni vermedi, idare mahkemesi davaya giden yolu açtı.

Adana'da bir yakınını karşılamak için Adana Havalimanı'na giden Sultan Düşmez (40) iç hatlar terminalinin önünde 2 sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Bacağından yaralanan Düşmez, o anda polislerin ve özel güvenlik görevlilerinin, gördükleri halde kendisine yardımcı olmadıklarını ileri sürerek, suç duyurusunda bulundu. 4'ü polis, 7 kişi hakkında Valilik soruşturma izni vermedi. İtiraz üzerine Konya İdare Mahkemesi, kararın kaldırılmasına karar verdi. Düşmez şimdi tazminat davası da açmaya hazırlanıyor.

KÖPEKLER SALDIRDI

İddialara göre Sultan Düşmez 25 Mart'ta bir yakınını karşılamak için gittiği havalimanında 2 sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Bacağından yaralanan kadın hastaneye gidip rapor aldı ve 6 doz kuduz aşısı yaptırdı. Düşmez, yaralandığını gördükleri halde kendisine yardımcı olmayan görevli polisler, güvenlik sorumluları ve sağlık personeli hakkında suç duyurusunda bulundu. Savcılık, Valilikten soruşturma izni istedi. Valilik de, kadının olayla ilgili yerlere müracaatının olmadığını belirtip, 'Bir ısırık vakasıyla kişilere kusur atfedilemez' diyerek soruşturma izni vermedi.

TAZMİNAT DAVASI AÇACAK

Düşmez'in avukatı Nazan Akça Subaşı, kararın kaldırılması için Konya Bölge İdare Mahkemesi'ne başvurdu. 3. İdari Dava Dairesi, havalimanı yetkilileri ve sağlık çalışanlarını kapsayacak şekilde ön inceleme ve bilirkişi raporu alınmadan karar verildiğini belirterek, 'soruşturma izini verilmemesi kararını' kaldırdı. Subaşı, "İtirazımız haklı bulundu. Yeniden soruşturma başlatılacak. Ayrıca sorumlular hakkında tazminat davası da açacağız" dedi.

Sorumluların cezalandırılmasını isteyen Sultan Düşmez, "Aşıdan dolayı 3 gün kolumu kaldıramadım. Yanımda çocuğum olabilirdi. Sokak köpekleri havalimanında başkalarına da saldırmış. Benim başıma geldi, başkalarının başına gelmesin. Önlem alsınlar" dedi. (Sabah)

Adana Havalimanı'nda köpek ısırığı davası

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

SBK BORAJET TAZMİNAT HAKLARIMIZI ÖDEYİN ARTIK ~ 6 yıl önce
Sbk borajet tazminat haklarımızı ödeyin artık airport haber sesimiz olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adanalıyahhh ~ 6 yıl önce
adana ve adanalılar efsanedir,akla gelen,gelmeyen ne varsa herşey olur orada...gülüyoruz ağlanacak halimize maalesef...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Red ~ 6 yıl önce
2,5 milyonluk Adananın öyle bir havalimanı varki içler acısı, Afrika entebbe bundan on kat iyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Calisan tayfa ~ 6 yıl önce
Bence sacmalik polisin okadar gorevi varken onca araclari aramayi birakip etrafi gozetleyemez hem kimse yada bir polis gorecekte orda yardim isteyen birini sirtini donecek belliki ablamiz para kurtarmanin derdinde siz gorseydiniz yardim etmezmiydiniz sacnalik diyorum baskada birsey demiyorum cunki yolda bile bir yasliyi gordugunuzde yol veren bir milletiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enerjix ~ 6 yıl önce
O görevliler orda oturmak için mi görevlendirilmiş.Valiliğin yaptığı da ayrı bir saçmalık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Medeniyet ~ 6 yıl önce
MEDENI BIR ULKE OLSAK HAVALIMANI GIRIS CIKIS KAPILARININ ONUNDE SIGARA ICMEYE MUSADE EDILMEZ. HANGI KURUMSAL SIRKET EKIPLERININ HAVALIMANI KAPI ONLERINDE UNIFORMA ILE SIGARA ICMESINE MUSADE EDER? BIZIM MEMLEKETTE HEPSI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Crafter ~ 6 yıl önce
Çok biliyorsun.Tüm havalimanlarında böyle bölümler var.Unutma ki uçucularda insan.Sen yada ben içmiyoruz diye böyle saçma yorumlara girmemelisin.Kurumsallık ile ne alakası var.
Concorde neyi başaramamıştı ~ 6 yıl önce
Adamlar 60’lı yılların başında geliştirmeye başlayıp amerikanın denemeye bile cesaret edemediği, sovyetlerin tu-144 isimli kopya concorde üretip gösteri uçuşunda çaktığı supersonik taşıma sektöründe tek başlarına 40 sene hüküm sürdüler, daha ne yapacaklardı?
Her ~ 6 yıl önce
Her havalimaninda boyle bolumler var ve ekipler gidip o bolumde icer, kapinin onunde degil. Havalimanlarina bikac yilda bi kere ugradigin, yaptigin yorumdan belli. Kurumsal bi sirket kabin ve kokpit ekibine yolcusunun onunde sigara icirmez les gibi koku icinde o rezil goruntuyu vermez. Kila tuye herseye karisan sirket kurumsalim diyorsa buna da musade etmemeli. Sen bosver yorum yapmayi biz senin yerine yapariz sen haberleri oku.
Medeniyeti cok biliyorsun ~ 6 yıl önce
Ne sacmalamissin ama
Hadi len ~ 6 yıl önce
Ordan . Kasap

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000