02 Ekim 2015, Cuma 17:07:03

Adana Havalimanı'na silahlı saldırı

Adana Havalimanı Koruma Şube Müdürlüğü'ne silahlı saldırıda bulunuldu.
  • Sevdigimiz bir ilimizdir.
  • Bu kacinci?(ilgililer Aciklasin?) Teror orgutu suan havaalanlarini hedef aliyor.Havacilik insanoglu icin buyuk bir nimettir.Devlet kaybettigi otoriteyi mutlak kuracaktir.Hukumetde bi daha boyun dan buyuk islere girmez insallah.
  • olayın aslı saldırı polisimize karşı degil hasım olan iki grubun kendi arasındaki çatışması silahı sıkıp iki kişiyi ayagından yaralayan kişi yakalandı
  • Adana havalimanının ismi değişeli 2 yıldan fazla oldu. Şakirpaşa havalimanı değil. Adana havalimanı.
  • yakında marketlerde yerini alacak galiba, bu kadar cok silahlanmaya nasil izin veriliyor halen anlamadim gitti.. neredeyse her evde bir silah kampanyası başlayacak! dunya paraya ya katil,ya maktul belgesi aliyorlar farkinda degiller.
  • ADANA İŞTE
  • Bunu defalarca yazdım yine yazıyorum, araştırmadan yapılan habercilik bu kadar olur. Olayın gerçeğinde havalimanıyla ilgisi yoktur tamamıyla polis ile vatandaş arasında havalimanı girişindeki emniyet birimiyle olan sorundan kaynaklanıyordur yani ne adana havalimanı ne de havacılıkla bir ilgisi yoktur. Artık bilgi kynklarınız gözden geçirin lütfen.
  • İşten cikarma olayi gibi sanki.

Akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce Adana Havalimanı Koruma Şube Müdürlüğü binasına doğru silahlı saldırıda bulunuldu.

Polis, saldırıya anında karşılık verdi. Saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaştı. Olayda can kaybı yaşanmazken saldırganların bulunması için çalışma başlatıldı.

Saldırganların havalimanı karşısında bulunan Dumlupınar Mahallesi'ne doğru yaya olarak kaçtıkları ifade edildi. Emniyet birimleri saldırganları yakalamak için operasyon başlattı.

Adana Havalimanı'na silahlı saldırı

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Adana ~ 9 yıl önce
Sevdigimiz bir ilimizdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amsterdam ~ 9 yıl önce
Bu kacinci?(ilgililer Aciklasin?) Teror orgutu suan havaalanlarini hedef aliyor.Havacilik insanoglu icin buyuk bir nimettir.Devlet kaybettigi otoriteyi mutlak kuracaktir.Hukumetde bi daha boyun dan buyuk islere girmez insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 9 yıl önce
olayın aslı saldırı polisimize karşı degil hasım olan iki grubun kendi arasındaki çatışması silahı sıkıp iki kişiyi ayagından yaralayan kişi yakalandı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şakirpaşa? ~ 9 yıl önce
Adana havalimanının ismi değişeli 2 yıldan fazla oldu. Şakirpaşa havalimanı değil. Adana havalimanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Silah ~ 9 yıl önce
yakında marketlerde yerini alacak galiba, bu kadar cok silahlanmaya nasil izin veriliyor halen anlamadim gitti.. neredeyse her evde bir silah kampanyası başlayacak! dunya paraya ya katil,ya maktul belgesi aliyorlar farkinda degiller.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT ~ 9 yıl önce
ADANA İŞTE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayt misin nesin ~ 9 yıl önce
Türkiye İstatistik kurumunun sayfasını aç ta ,kendi ilinin suç oranına bir bak.sahi ayt hep senin gibi filozof kaynıyo dimi?
ayt ye ~ 9 yıl önce
ayt isimli gencimiz çocukken topu adanada inşaata kaçanlardan sanırım...onun etkisidir...
yanlışlık ~ 9 yıl önce
Bunu defalarca yazdım yine yazıyorum, araştırmadan yapılan habercilik bu kadar olur. Olayın gerçeğinde havalimanıyla ilgisi yoktur tamamıyla polis ile vatandaş arasında havalimanı girişindeki emniyet birimiyle olan sorundan kaynaklanıyordur yani ne adana havalimanı ne de havacılıkla bir ilgisi yoktur. Artık bilgi kynklarınız gözden geçirin lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
773 ~ 9 yıl önce
İşten cikarma olayi gibi sanki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000