21 Mayıs 2009, Perşembe 07:55:55

"Adana Havalimanı konusu seçimden sonra konuşulsun"

Adana Valisi İlhan Atış, Adanalının kenti köy olarak görmesini doğru bulmadığını belirterek, `Geri kalmış mahalleler, her ülkede, her kentte var` dedi.
  • Sisin,pusun,yağışın,rüzgarın,her tür türbülansın çok bol olduğu Toros dağlarının eteğine bir havaalanı yapmanın ayrıca asıl hareket merkezi ve büyükşehir Adanadan Hv.Alanını 30,35 kilometre daha uzağa çekmenin ne kazandıracağını ve milyonlarca dolar harcama hevesini anlamak mümkün değildir Adana Şakirpaşa Havaalanı Yılın her günü Her tür uçağın operasyan yapabildiği sorunsuz, inişi, kalkışı rahat, en güvenli hava alanlarımızdan biridir.Meteorolojik şartlardan dolayı kapandığı süre ise yok denecek kadar azdır.Gerekirse büyümeye ve her türlü gelişmeye müsaittir.

Atış, `Ben, havalimanı taşınacak veya taşınmayacak demedim. Sadece gelişecek dedim. Adana Havalimanı tartışmalarının seçimden sonra yapılmasından yanayım. Mersin`de bakılan arazinin uygun olmadığı ortaya çıktı` dedi.

"Adana Havalimanı konusu seçimden sonra konuşulsun"

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Sisin,pusun,yağışın,rüzgarın,her tür türbülansın çok bol olduğu Toros dağlarının eteğine bir havaalanı yapmanın ayrıca asıl hareket merkezi ve büyükşehir Adanadan Hv.Alanını 30,35 kilometre daha uzağa çekmenin ne kazandıracağını ve milyonlarca dolar harcama hevesini anlamak mümkün değildir Adana Şakirpaşa Havaalanı Yılın her günü Her tür uçağın operasyan yapabildiği sorunsuz, inişi, kalkışı rahat, en güvenli hava alanlarımızdan biridir.Meteorolojik şartlardan dolayı kapandığı süre ise yok denecek kadar azdır.Gerekirse büyümeye ve her türlü gelişmeye müsaittir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000