10 Haziran 2022, Cuma 17:11:12

'Adana Havalimanı kapatılmasın' çağrısı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve partililer, yapımı süren yeni havaalanı nedeniyle Adana Havalimanı'nın kapatılmaması çağrısında bulundu.
  • Kpt Artık çok geç. Tel örgünün dibine kadar evlerle doldurdunuz, pistin istikametine Emniyet Müdürlüğü binasını diktiniz, meydana sahip çıkmadınız. Yeni meydanın bile pist istikametlerine mania kriterlerine uymayan depolar yapıyorsunuz. O binalar aletle yaklaşma sisteminin sinyallerini bozacaklar. Benden söylemesi. Bu ülkede Atatürk Hava Limanı kapatıldı, Adana Şakirpaşa meydanı mı kapanmayacak. Yine de yedek meydan veya uçuş okulu, özel jetler için kullanılabilse iyi ama masraflı olur.
  • Sakir Pasa nin ismini silemeyeceksiniz, asil amaciniz Sakir Pasayi bize unutturmak ama unutmayacagiz gonlumuze kaziriz... Cok gittim Sakirpasa'ya cok guzel meydan hemen cikista kebabcilar var, bencede kalsin Ataturk icin ayaga kalkanlar Sakir Pasa icinde destek vermeli
  • Kendi elinizle hava limanını boğdunuz. Şimdi 15 dakikada ulaştığınız Şakir Paşa yerine, 1 saatte ulaşabileceğiniz yeni hava limanına gideceksiniz. O meydanın etrafı da, tarladan depolara çevriliyor; tehlikeli madde depolarına kasıtlama getiren Manisa kriterlerine rağmen.
  • Adamlar Kimseye Aldırış Etmeden, Koca Atatürk Havalimanını Yedi, Adana Ne Ki Onlar İçin. Dolayısı İle Boşuna Yormayın Kendinizi.
  • Önce haddini bil ve Trabzon havalimanini agzina alma
  • Havalimanı kalmış şehrin ta içinde 23 e yaklaşırken balkonlardan insanlar el sallıyor,,, işiniz gücünüz taş koymak,,, sen hele daha önce emsali görülmemiş sunta panelli sahra hastanesini bi de hele , son durum ne ne yaptınız
  • Başganım pandemide sahtra hastanesi yapmııştı mis gibi Hemen faaliyete başlasın oda Adana’ya yeni havalimanı yapsın nispet olsun kıskansın herkes
  • Merak etmeyin karadenizdeki fuzuli orgi rize vs havalimanları kapatılacak zaten. Adananın nüfusa bak bir de rizeye
  • Ulan havalimanı yetersiz içinde nefes alacak yer yok yaz vakti insanlar üst üste duruyor. 23 tarafı zaten mesele. Ne haltı savunuyorsunuz. Belediye başkanı önce kendi mesuliyetinde olan yolları yapsın. Üç ilçeyi bağlayacak köprü hala yarım. Birileri vizyon koymuş demiryolu liman havalimanını aynı rotaya bağlıyor uğraştığınız işlere bak.
  • Türkiyede bağirmakla hiç birşey olmuyor, reis yok dediyse yok.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve partililer, yapımı süren yeni havaalanı nedeniyle Adana Havalimanı'nın kapatılmaması çağrısında bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile CHP'li milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, parti yöneticileri ve partililer, Mersin'in Tarsus ilçesinde inşası devam eden, yapişletdevret modeli ile işletilecek Çukurova Bölgesel Havalimanı projesinin tamamlandıktan sonra kapatılacağını söylenen Adana Havalimanı önünde toplandı.

Adana Havalimanı'nın kent için önemli bir değer olduğunu ve kapatılmaması gerektiğini belirten Başkan Karalar, Rize'nin 350 bin, Trabzon'un 850 bin nüfuslu olmasına rağmen bölgede 2 tane havalimanı olduğunu kaydetti.

Adana ve Mersin’de havalimanı bulunmasının fazla olmayacağını savunan Başkan Karalar, “Adana, Mersin ve Osmaniye toplam 7 milyon nüfusa sahip. Bölgede hizmet verecek 2 havalimanı fazla değil. Burası Adana'nın stratejik önemine katkı koyuyor ve vatandaşlarımız için çok önemli. Adanalıların bütün olarak havalimanının kapatılmaması çağrısına yöneticilerimizin olumlu yanıt vereceğini bekliyorum. Öyle yapacaklarına inanıyorum. Buranın uluslararası havalimanına sahip olması için pistlerin uzaması lazım diyorlar. Eğer pistlerde sıkıntı varsa teknik olarak uzatma noktasında yardımcı olabiliriz. Ne katkı gerekiyorsa biz onu koymaya hazırız” diye konuştu.

'Adana Havalimanı kapatılmasın' çağrısı

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Kpt ~ 2 yıl önce
Kpt Artık çok geç. Tel örgünün dibine kadar evlerle doldurdunuz, pistin istikametine Emniyet Müdürlüğü binasını diktiniz, meydana sahip çıkmadınız. Yeni meydanın bile pist istikametlerine mania kriterlerine uymayan depolar yapıyorsunuz. O binalar aletle yaklaşma sisteminin sinyallerini bozacaklar. Benden söylemesi. Bu ülkede Atatürk Hava Limanı kapatıldı, Adana Şakirpaşa meydanı mı kapanmayacak. Yine de yedek meydan veya uçuş okulu, özel jetler için kullanılabilse iyi ama masraflı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SakirPasa ~ 2 yıl önce
Sakir Pasa nin ismini silemeyeceksiniz, asil amaciniz Sakir Pasayi bize unutturmak ama unutmayacagiz gonlumuze kaziriz... Cok gittim Sakirpasa'ya cok guzel meydan hemen cikista kebabcilar var, bencede kalsin Ataturk icin ayaga kalkanlar Sakir Pasa icinde destek vermeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 2 yıl önce
Kendi elinizle hava limanını boğdunuz. Şimdi 15 dakikada ulaştığınız Şakir Paşa yerine, 1 saatte ulaşabileceğiniz yeni hava limanına gideceksiniz. O meydanın etrafı da, tarladan depolara çevriliyor; tehlikeli madde depolarına kasıtlama getiren Manisa kriterlerine rağmen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Since1905 ~ 2 yıl önce
Adamlar Kimseye Aldırış Etmeden, Koca Atatürk Havalimanını Yedi, Adana Ne Ki Onlar İçin. Dolayısı İle Boşuna Yormayın Kendinizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsanpilot ~ 2 yıl önce
Önce haddini bil ve Trabzon havalimanini agzina alma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
La boş boş konuşma ~ 2 yıl önce
Havalimanı kalmış şehrin ta içinde 23 e yaklaşırken balkonlardan insanlar el sallıyor,,, işiniz gücünüz taş koymak,,, sen hele daha önce emsali görülmemiş sunta panelli sahra hastanesini bi de hele , son durum ne ne yaptınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zeyd’imizde başgann ~ 2 yıl önce
Başganım pandemide sahtra hastanesi yapmııştı mis gibi Hemen faaliyete başlasın oda Adana’ya yeni havalimanı yapsın nispet olsun kıskansın herkes

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adana ~ 2 yıl önce
Merak etmeyin karadenizdeki fuzuli orgi rize vs havalimanları kapatılacak zaten. Adananın nüfusa bak bir de rizeye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayda ~ 2 yıl önce
Ulan havalimanı yetersiz içinde nefes alacak yer yok yaz vakti insanlar üst üste duruyor. 23 tarafı zaten mesele. Ne haltı savunuyorsunuz. Belediye başkanı önce kendi mesuliyetinde olan yolları yapsın. Üç ilçeyi bağlayacak köprü hala yarım. Birileri vizyon koymuş demiryolu liman havalimanını aynı rotaya bağlıyor uğraştığınız işlere bak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boşuna bağirmayin ~ 2 yıl önce
Türkiyede bağirmakla hiç birşey olmuyor, reis yok dediyse yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bağıran kim ~ 2 yıl önce
Acaba?!?!?
Adalet ~ 2 yıl önce
Yani hukuk yok mu Biri diyecek hukuk susacak öyle mi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000