30 Nisan 2010, Cuma 09:03:17

ADANA HAVAALANI KAPANIYOR MU?

SP İl Başkanı Cengil, Tarsus'a havaalanı kurulmasıyla birlikte Adana Havalimanı'nın kapatılacağını ileri sürdü.
  • adana havalanumız gabatılmasın adanamaza yazık olüyür ne demek gabatılcak baralar boşa harcaniyür benbir adanalı olaragtan kesinlükle garşıyım buna adanada 4 melyon insan yaşıyür
  • Sanırım bu aralar Adana ve Trabzon Havalimanlarına karşı takıntısı olan kişi sayısı amma fazla. Ne diyeyim meyve veren ağaç taşlanır. Adana havalimanını kapatmaya ne bu hükümetin ne de sonra gelecek hükümetlerin gücü yeter.
  • adana havalimanının kapanmasına asla müsade edilmez bunu böyle bilin adana olmazsa mandalina bile yiyemezsiniz bırakın mandalinayı banyodan çıktıktan sonra kulağınızı temizleyecek pamuk bulamazsınız adanalı larında durdurduk yere kafasını bozmayın stratejik açıdan bu limanı kapatamazsınız orda incirlik unsuru olduğunu kimse unutmasın Sabiha Gökçendeki ADANALI
  • Havalimanının görüntüsü çirkin diye yeni havalimanı mı yapmak lazım? bir de siyasilere kızıyoruz, halbuki halk daha hazır paraları ortaya saçmaya.
  • delinin biri kuyuya bir taş attı millet te buna bakıp ipe -sapa gelmeyecek yorumlar yapıyor.HİÇ BİR KUVVET ADANA HAVALİMANINI KAPATAMAZ.buna bu iktidar CESARET EDEMEZ.alimallah adanalıların tepesi bir atarsa gazabından onları hiç bir güç koruyamaz.sıkıyorsa hele bir "bu konudan" BAHSETSİNLER bak neler oluyor.
  • zaten adanadaki havaalanı artık cukurova bolgesine yetmiyordu.ne goruntusuyle ne kapasitesiyle cukuruovaya yakısmayan bir havaalanı. bence cok yerinde olur bu karar. tarsus otogarı bile adana havaalanından daha modern durumda su anda.
  • arkadaşım mersin ve tarsusluların havaalanı hakkı tabi ki var.mevcut alan tarsusa 20 dakika mersine 40 dakika.esenboğa bile şehre 1 saat uzaklıkta.mevcut alanı mersinliler de çok rahat kullanıyor.onların derdi sadece prestij.peki yeni alan yapılırsa osmaniye,ceyhan,kadirli,kozandaki insanlar ne yapacak? kullanabilecekler mi?
  • Çukurova ( hem insanı hem de toprağı) o kadar bereketlidir ki, Adana ile aynı anda Tarsus'a yapılacak havaalanını da kaldırır.Boşuna tartışmayın ve üzülmeyin lütfen.Bizler memleketimizin insanlarına hizmete her zaman hazırız. TARSUS'lu KAPTAN PİLOT
  • Bu ulke bu kadar zengin degil arkadaslar. Adanali arkadaslarim sizin hizmet alma hakkiniz varda Mersin ve Tarsuslularin yokmu, 1 saat arayla 3 sehir, tarsus ve mersin yillardir adana hegemonyasi altinda ne yazikki ihmal edildi. Hakkaniyet olcusunde olmasi gereken buyuk havalimani ve ortaya yani tarsusa yapilacak bir havalimanidir, lutfen biraz adalaetli davranalim. mersinin ve tarsusun nufusu adanayi biliyosunuzki gecer ozelkle de yazlari.
  • 2,5 milyonluk Adanaya yazık, Ben Havacıyım haftasonları uçmak için taa mersine mi gideceğim? Ayrıca Mersin, Tarsus havacılıkla o kadar ilgilenmiyorki? Adana havaalanı en sevdiğim alanlardandır, kapatılması çok yazık olur.. Tepkimi göstereceğim ve bütün Adanalıların bu konuda duyarlı olmasını istiyorum,
Saadet Partisi (SP) Adana İl Başkanı Sıtkı Cengil, Mersin'in Tarsus ilçesine havaalanı kurulmasıyla birlikte Adana Havalimanı'nın önce işlevsiz hale getirileceğini sonra da kapatılacağını ileri sürdü.

Cengil, yaptığı açıklamada, Tarsus -Yenice sınırları içerisinde yapılacak olan Çukurova Bölgesel Havaalanı ile ilgili kamulaştırma kararının Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girmesinin ardından, kamulaştırma çalışmalarına başlandığını belirtti.

Cengil, "Adana’ya yeni bir şeyler veremeyenler maalesef mevcutlara da sahip çıkamıyor. Kamuoyunu duyarlı olmaya çağırıyoruz. Seçtikleriniz değerlerinize sahip çıkmıyor, bari siz sahip çıkınız. Sorumlulardan bunun hesabı sorulmalıdır" dedi.

Bütün bilimsel ve ekonomik verilerin bölgesel havaalanı için en uygun yerin Adana Havalimanı olduğunu ortaya koyduğunu ifade eden Cengil, "Fiziki şartlar da buna uygundur. Adana Havalimanı'nın genişletilmesinin maliyeti de yenisine göre çok daha avantajlıdır. Bu konu ayrıca ülke ekonomisi için göz önünde bulundurulmalıdır. Havalimanımız bulunduğu yer itibariyle en uygun yerdir" diye konuştu.
ADANA HAVAALANI KAPANIYOR MU?

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 14 yıl önce
adana havalanumız gabatılmasın adanamaza yazık olüyür ne demek gabatılcak baralar boşa harcaniyür benbir adanalı olaragtan kesinlükle garşıyım buna adanada 4 melyon insan yaşıyür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sanırım bu aralar Adana ve Trabzon Havalimanlarına karşı takıntısı olan kişi sayısı amma fazla. Ne diyeyim meyve veren ağaç taşlanır. Adana havalimanını kapatmaya ne bu hükümetin ne de sonra gelecek hükümetlerin gücü yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
adana havalimanının kapanmasına asla müsade edilmez bunu böyle bilin adana olmazsa mandalina bile yiyemezsiniz bırakın mandalinayı banyodan çıktıktan sonra kulağınızı temizleyecek pamuk bulamazsınız adanalı larında durdurduk yere kafasını bozmayın stratejik açıdan bu limanı kapatamazsınız orda incirlik unsuru olduğunu kimse unutmasın Sabiha Gökçendeki ADANALI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Havalimanının görüntüsü çirkin diye yeni havalimanı mı yapmak lazım? bir de siyasilere kızıyoruz, halbuki halk daha hazır paraları ortaya saçmaya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
delinin biri kuyuya bir taş attı millet te buna bakıp ipe -sapa gelmeyecek yorumlar yapıyor.HİÇ BİR KUVVET ADANA HAVALİMANINI KAPATAMAZ.buna bu iktidar CESARET EDEMEZ.alimallah adanalıların tepesi bir atarsa gazabından onları hiç bir güç koruyamaz.sıkıyorsa hele bir "bu konudan" BAHSETSİNLER bak neler oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
zaten adanadaki havaalanı artık cukurova bolgesine yetmiyordu.ne goruntusuyle ne kapasitesiyle cukuruovaya yakısmayan bir havaalanı. bence cok yerinde olur bu karar. tarsus otogarı bile adana havaalanından daha modern durumda su anda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşım mersin ve tarsusluların havaalanı hakkı tabi ki var.mevcut alan tarsusa 20 dakika mersine 40 dakika.esenboğa bile şehre 1 saat uzaklıkta.mevcut alanı mersinliler de çok rahat kullanıyor.onların derdi sadece prestij.peki yeni alan yapılırsa osmaniye,ceyhan,kadirli,kozandaki insanlar ne yapacak? kullanabilecekler mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çukurova ( hem insanı hem de toprağı) o kadar bereketlidir ki, Adana ile aynı anda Tarsus'a yapılacak havaalanını da kaldırır.Boşuna tartışmayın ve üzülmeyin lütfen.Bizler memleketimizin insanlarına hizmete her zaman hazırız. TARSUS'lu KAPTAN PİLOT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu ulke bu kadar zengin degil arkadaslar. Adanali arkadaslarim sizin hizmet alma hakkiniz varda Mersin ve Tarsuslularin yokmu, 1 saat arayla 3 sehir, tarsus ve mersin yillardir adana hegemonyasi altinda ne yazikki ihmal edildi. Hakkaniyet olcusunde olmasi gereken buyuk havalimani ve ortaya yani tarsusa yapilacak bir havalimanidir, lutfen biraz adalaetli davranalim. mersinin ve tarsusun nufusu adanayi biliyosunuzki gecer ozelkle de yazlari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
2,5 milyonluk Adanaya yazık, Ben Havacıyım haftasonları uçmak için taa mersine mi gideceğim? Ayrıca Mersin, Tarsus havacılıkla o kadar ilgilenmiyorki? Adana havaalanı en sevdiğim alanlardandır, kapatılması çok yazık olur.. Tepkimi göstereceğim ve bütün Adanalıların bu konuda duyarlı olmasını istiyorum,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000