06 Aralık 2015, Pazar 16:23:46

ACT 7'inci uçağını İstanbul'a getirdi

ACT Havayolları'nın yeni uçağı İstanbul'a geldi.
  • O uçak artık yok :( Tam 1 yıl önce bugün acı haberi aldık.
  • Yaw arkadaş bilit bilmeden yorum yapmayın. Uçağın msn numarası yani seri numarası 32897. 2003 yapımı. Eh hesabım kuvvetli olmasada 2003 ten 2016 ya 23 etmediğini biliyorum.
  • Ucak teknisyeni alimi olacak mi? Eger alim ve ya gorusme olduysa son durum nedir. Bilgisi olan paylasabilir mi. Bu arada yeni ucak tum ACT calisanlari icin hayirli olsun.
  • Insallah THY. De. Boeing 747. De gorecegiz turkiyeme. 747. Yakisir. Bekliyoruz THY. Sira sende her tip. Ucagi filoya kattin. Birde 747. Eklersen. Senden buyuk yoktur. Allah THY. Mizi korusun Uzaylar THY nin olsun.
  • Hayırlı olsun ALlah 'tan kazasız belasız uçuşlar dileriim.Tebrikler
  • Uff o koku senden geliyor olmasın, kesin seni ACT ye işe almamışlar ondan hasetleniyosun. Eski yeni büyük küçük farketmez. İnsanlar bu uçaklardan çoluğunu çocuğunu geçindiriyor. Senin eski dediğin o uçağın gelişiyle kaç kişiye yeni ekmek kapısı açılıyor. Ayrıca Türkiyede ki tüm şirketlerin yaş ortalamasının 13 olduğu, Türk hava yollarının bile yaş ortalamasının 6.6 olduğu bir ortamda şubat 2016 da 13 yaşına girecek bir uçağa eski demek de ayrı bir haksızlıktır. Şayet uçağın boyasından bahsedeliyorsa oda geçici boyadır. Uçak filosuna en iyi bakan şirketlerden biri olan Singapur Havayollarından alınmış ve yine senin eski dediğin o uçak bir dünya markası Qatar havayollarına kiralanmıştır. Singapur boyası geçici olarak kapatılmış ve uçak Qatar havayollarının renklerine boyanacaktır. Neyse... Uçan uçmayan, geçimini havacılıktan sağlayan herkese emniyetli uçuşlar ve görevler diliyorum. Allah kaza bela vermesin....
  • HAYIRLI OLSUN.KAZASIZ BELASIZ UCUSLAR
  • hayırlı olsun ınsallah memleketımıze ve sızlere THY cargo da 777F siparişi vericek yakın zamanda..
  • Yorumlara bakınca bir çok insanın havacılıktan bir haber olduğu çok belli :) Türk insanının genlerinde bilmeden sallamak ve iyi yapılan herseyi kötü elestirmek gibi bir özelliği olduğu için burdaki yorumları kaale almamak lazım. Uçak QATAR a kiralık gidiyor ve yahudi den alınma da değil..A320 daha iyi diyen arkadaşım bu ucak 2 tane 320 yi içine alır öğren bu arada :))
  • Hayırlı ugurlu olsun. Her şeyin güzel gitmesine çok sevindim. Başarılar diliyorum

ACT Havayolları'nın yeni uçağı İstanbul'a geldi.

ACT Havayolları, filosuna yeni dahil ettiği Boeing 747-412F tipi kargo uçağını Sabiha Gökçen Havalimanı'na getirdi. Dün gece itibariyle İstanbul'a inen uçak filodaki 7'inci kargo uçağı oldu.

ACT'nin yeni uçağına TC-MCL kuyruk tescili verildi.

©AirportHaber

ACT 7'inci uçağını İstanbul'a getirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Taha ~ 6 yıl önce
O uçak artık yok :( Tam 1 yıl önce bugün acı haberi aldık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 8 yıl önce
Yaw arkadaş bilit bilmeden yorum yapmayın. Uçağın msn numarası yani seri numarası 32897. 2003 yapımı. Eh hesabım kuvvetli olmasada 2003 ten 2016 ya 23 etmediğini biliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyen ~ 8 yıl önce
Ucak teknisyeni alimi olacak mi? Eger alim ve ya gorusme olduysa son durum nedir. Bilgisi olan paylasabilir mi. Bu arada yeni ucak tum ACT calisanlari icin hayirli olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyaset ~ 8 yıl önce
Insallah THY. De. Boeing 747. De gorecegiz turkiyeme. 747. Yakisir. Bekliyoruz THY. Sira sende her tip. Ucagi filoya kattin. Birde 747. Eklersen. Senden buyuk yoktur. Allah THY. Mizi korusun Uzaylar THY nin olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tunazeynep ~ 8 yıl önce
Hayırlı olsun ALlah 'tan kazasız belasız uçuşlar dileriim.Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 8 yıl önce
Uff o koku senden geliyor olmasın, kesin seni ACT ye işe almamışlar ondan hasetleniyosun. Eski yeni büyük küçük farketmez. İnsanlar bu uçaklardan çoluğunu çocuğunu geçindiriyor. Senin eski dediğin o uçağın gelişiyle kaç kişiye yeni ekmek kapısı açılıyor. Ayrıca Türkiyede ki tüm şirketlerin yaş ortalamasının 13 olduğu, Türk hava yollarının bile yaş ortalamasının 6.6 olduğu bir ortamda şubat 2016 da 13 yaşına girecek bir uçağa eski demek de ayrı bir haksızlıktır. Şayet uçağın boyasından bahsedeliyorsa oda geçici boyadır. Uçak filosuna en iyi bakan şirketlerden biri olan Singapur Havayollarından alınmış ve yine senin eski dediğin o uçak bir dünya markası Qatar havayollarına kiralanmıştır. Singapur boyası geçici olarak kapatılmış ve uçak Qatar havayollarının renklerine boyanacaktır. Neyse... Uçan uçmayan, geçimini havacılıktan sağlayan herkese emniyetli uçuşlar ve görevler diliyorum. Allah kaza bela vermesin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı olsun ~ 8 yıl önce
Hocam Yeni uçağınız hayırlı olsun. Filolara katılan her uçak yeni istihdam demektir. Allah hayırlı uçuşlar versin.
Yanlış hesap ~ 8 yıl önce
13 değil 23 yaşına girecek.
REP ~ 8 yıl önce
HAYIRLI OLSUN.KAZASIZ BELASIZ UCUSLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy cargo ~ 8 yıl önce
hayırlı olsun ınsallah memleketımıze ve sızlere THY cargo da 777F siparişi vericek yakın zamanda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fırst Aviator ~ 8 yıl önce
Yorumlara bakınca bir çok insanın havacılıktan bir haber olduğu çok belli :) Türk insanının genlerinde bilmeden sallamak ve iyi yapılan herseyi kötü elestirmek gibi bir özelliği olduğu için burdaki yorumları kaale almamak lazım. Uçak QATAR a kiralık gidiyor ve yahudi den alınma da değil..A320 daha iyi diyen arkadaşım bu ucak 2 tane 320 yi içine alır öğren bu arada :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ST ~ 8 yıl önce
Hayırlı ugurlu olsun. Her şeyin güzel gitmesine çok sevindim. Başarılar diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000