01 Ocak 2022, Cumartesi 14:37:33

ACM Air'in sahibi Özkan tutuklandı

Brezilya'da Türkiye merkezli ACM Air şirketine ait özel uçakta 1.3 ton kokain ele geçirilmesine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan şirket yetkilisi Şeyhmus Özkan hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Yeniden gözaltına alınan Özkan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
  • Sucu parayla tutulmus olumcul hasta yolcuya veya saf kaptana atmaya calistilar yemedi, Sirketin sahibi ve yoneticisi olmadan bu isler donmez
  • Ve hiç kimse bir havaalanına tırnak makası sokulamazken,24 adet uyuşturucu yüklü valizlerin havaalanına nasıl girdiğini ve uçağa nasıl yüklendiğini sorgulamıyor da,garibim kaptan Brezilya gibi bir ülkede suçsuzluğunu ispat edip beraat etmişken kendi ülkesinde bunu anlatamamasını sorgulamıyor.Yazık size gerçekten.Çok yazık.
  • Yorumlarınızı okuyorum da,ne kadar üzücü.Kin dolu,nefret dolu.Genellikle de havacılar tarafından yapılmış yorumlar olunca daha da üzücü hale geliyor.Yargısız infaz yapıyorsunuz.Ve vicdansızca.Ne farkınız kalıyor diğerlerinden?Bir uçak kiraya veriyorsunuz.Hemde uçağınız İspanya’dayken.İspanya’dan uçağı yolcuyu Brezilya’dan Bürüksel’e götürmek üzere boş gönderiyorsunuz.Brezilya’da yolcu valizlerini x-ray cihazından geçirip havaalanına giriyor.Havaalanında handling şirketi valizleri uçağa yüklüyor
  • Caktirma bir kac gun misafir edecegiz sesini cikarma demislerdir. Bu kisilerin adi suclular gibi demir parmaklik tabure vs gibi gozaltinda oldugunu dusunmuyorsunuz sanirim, mudur odasinda kebab lahmacun ile beslenip mudurun cekyatinda dinleniyorlar.
  • Açaba kimler bu işlern arkadında Türkyiyede?
  • Şu uçĞı bi yakın herkes kurtulsun
  • Bu şirket bakımlarını THY Teknik A.Ş ye yaptırıyor Borç takmış olabilir
  • Yurt disinda bizi halen ulke saniyorlar kimseye caktirmayin
  • Ne alaka
  • Bı zatın soylu ve ethem sancak ile resimlerinin çıkması da kimseyi şaşırtmadı ve pozları onu kurtaramadı tutuklandı ama bunların şunu yakaladık bunu tutukladık gibi bilgilerine de güvenmek çok zor zira insanda devlete ve adalete güven ve inanç duygusu bırakmadılar. Tıpkı birinin önce Türkiye'de 160 terörist kaldı deyip sonra İbb'de 45 bin terörist çalışıyor o yüzden teftiş ediyoruz demesi gibi. Bunu söyleyenin sözüne nasıl inanılır ki?

Brezilya'da Türkiye merkezli ACM Air şirketine ait özel uçakta 1.3 ton kokain ele geçirilmesine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan şirket yetkilisi Şeyhmus Özkan hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Yeniden gözaltına alınan Özkan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Brezilya'da Türkiye merkezli ACM Airlines şirketine ait özel uçakta 1.3 ton kokain ele geçirilmesine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan şirket yetkilisi Şeyhmus Özkan, Başsavcılığın itirazının ardından tutuklandı.

Brezilya'da ağustos ayında bir İspanyol tarafından kiralanan Türkiye merkezli ACM Airlines Özel Havacılık Şirketine ait TC-GVA numaralı jet tipi uçaktaki 24 bavulda bin 304 kilogram kokain ele geçirilmesiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden şirket yetkilisi Şeyhmus Özkan'ın serbest bırakılmasına Başsavcılık itiraz etti.

Küçükçekmece Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, Başsavcılığın itirazını yerinde görerek, Özkan hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkardı.

Yeniden gözaltına alınan Özkan tutuklanarak cezaevine gönderildi. (Cumhuriyet)

ACM Air'in sahibi Özkan tutuklandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Iyi olmus ~ 2 yıl önce
Sucu parayla tutulmus olumcul hasta yolcuya veya saf kaptana atmaya calistilar yemedi, Sirketin sahibi ve yoneticisi olmadan bu isler donmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumlar ~ 2 yıl önce
Ve hiç kimse bir havaalanına tırnak makası sokulamazken,24 adet uyuşturucu yüklü valizlerin havaalanına nasıl girdiğini ve uçağa nasıl yüklendiğini sorgulamıyor da,garibim kaptan Brezilya gibi bir ülkede suçsuzluğunu ispat edip beraat etmişken kendi ülkesinde bunu anlatamamasını sorgulamıyor.Yazık size gerçekten.Çok yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumlar ~ 2 yıl önce
Yorumlarınızı okuyorum da,ne kadar üzücü.Kin dolu,nefret dolu.Genellikle de havacılar tarafından yapılmış yorumlar olunca daha da üzücü hale geliyor.Yargısız infaz yapıyorsunuz.Ve vicdansızca.Ne farkınız kalıyor diğerlerinden?Bir uçak kiraya veriyorsunuz.Hemde uçağınız İspanya’dayken.İspanya’dan uçağı yolcuyu Brezilya’dan Bürüksel’e götürmek üzere boş gönderiyorsunuz.Brezilya’da yolcu valizlerini x-ray cihazından geçirip havaalanına giriyor.Havaalanında handling şirketi valizleri uçağa yüklüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nadya Komanaci ~ 2 yıl önce
Caktirma bir kac gun misafir edecegiz sesini cikarma demislerdir. Bu kisilerin adi suclular gibi demir parmaklik tabure vs gibi gozaltinda oldugunu dusunmuyorsunuz sanirim, mudur odasinda kebab lahmacun ile beslenip mudurun cekyatinda dinleniyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tutuklama ~ 2 yıl önce
Açaba kimler bu işlern arkadında Türkyiyede?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çözüm ~ 2 yıl önce
Şu uçĞı bi yakın herkes kurtulsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy teknik ~ 2 yıl önce
Bu şirket bakımlarını THY Teknik A.Ş ye yaptırıyor Borç takmış olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ulkeye benzer ~ 2 yıl önce
Yurt disinda bizi halen ulke saniyorlar kimseye caktirmayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F16 ~ 2 yıl önce
Ne alaka

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kanat ~ 2 yıl önce
Savaşan Şahin
??? ~ 2 yıl önce
Bı zatın soylu ve ethem sancak ile resimlerinin çıkması da kimseyi şaşırtmadı ve pozları onu kurtaramadı tutuklandı ama bunların şunu yakaladık bunu tutukladık gibi bilgilerine de güvenmek çok zor zira insanda devlete ve adalete güven ve inanç duygusu bırakmadılar. Tıpkı birinin önce Türkiye'de 160 terörist kaldı deyip sonra İbb'de 45 bin terörist çalışıyor o yüzden teftiş ediyoruz demesi gibi. Bunu söyleyenin sözüne nasıl inanılır ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşte siz böylesiniz ~ 2 yıl önce
Adamı tutukluyorlar , gene yaranamıyorlar . Yani serbest bıraksalar bu sefer fotoları çıktı , tanışıyorlar diyip bıraktılar diyecektiniz. Şimdi bu da kurtarmadı diyip algıda seçicilik yapıyorsunuz. Allah bilir bayrak taşıyıcıdan maaş alıyorsunuzfur. Bu ülkenin ekmeğini yiyip hainlik edenlere haram olsun. Hakkım varsa hiçbir şekilde helal olmasın sana ve senin gibilere.
Havalimanı ~ 2 yıl önce
Ben hala firma sahibinin ve pilotun suçlanmasının mantığını anlayamadım . suçlu aranması gerekiyorsa Uçuşun gerçekleştiği Havalimanlarının güvenlikleri suçludur orada görev alanlar suçludur. Firma sahibi uçuş noktasında ne taşındığını nereden bilecek gidip bavullarımı kontrol edecek pilotun görevi bavulları kontrol etmek mi aynı olay tarifeli seferle gerçekleştiğinde Pilotu ve firma sahiplerini mi tutuyorsunuz burada tüm suçlu güvenlikler
İşte siz böylesiniz yazana ~ 2 yıl önce
Sahibine yalakalık için olmayan aklınla yorum yapma. Daha dün bu sitede haber oldu,pkklı teröristi serbest bıraktılar,şimdi de bu herifi önce serbest bırakıp ardından da tutukladılar,yarın çıkarmayacakları ya da gerçekten tutukladıkları ne malum? Milyarlarca doları bitcoinle götürüp yurtdışına tüyenin de bununla resmi vardı güya hemen yakalıyorlardı,hani nerede? Asıl sen ve senin gibi para,iş ve çıkar uğruna bunlara destek verenlere hakkımız haram olsun,ülke her açıdan dibe vurdu sayenizde!!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000