17 Nisan 2011, Pazar 10:29:18

AÇIK ARTTIRMAYLA UZAY YOLCULUĞU

Victoria's Secret modeli Doutzen Kroes, 2014'te yapılacak ticari uzay yolculuğunun konuklarından olacak...
  • ama garip
  • Ne kadar ilginc bir dunya degil mi, kimisi acliktan oluyor, kimisi 500 TL'ye 1 ay calisiyor, kimisi de dunyayi uzaydan gormek icin 150,000TL'yi gozunu kirpmadan harciyor.
AIDS hastalığıyla mücadele için kurulan ‘Dance4life’ adlı yardım organizasyonunun düzenleyeceği uçuşa henüz üç yıl var ancak yolcu listesi şimdiden belirlendi.

Space Expedition Curacao adlı şirketin düzenlediği uçuşta, Hollanda’nın önde gelen 14 ismi olacak. Şüphesiz bu isimler içinde en çok dikkat çeken, 26 yaşındaki Victoria’s Secret meleği Doutzen Kroes. Bir çocuk annesi Hollandalı model “İşim nedeniyle dünyanın en güzel, en egzotik yerlerini dolaştım. Ama Dünya’yı uzaydan hiç görmedim. Bu benim için sıra dışı bir tecrübe olacak, sabırsızlanıyorum” dedi.

Geçen yıl dünyanın en iyi DJ’i seçilen Armin Van Buuren ve uçak şirketi Martinair’in kurucusu 79 yaşındaki Martin Schröder de yolcu listesinde yer alıyor. Uçuşun bir bileti ise açık artırmayla satışa sunulacak. Bu biletin yaklaşık 150 bin TL değerinde olduğu açıklandı.
AÇIK ARTTIRMAYLA UZAY YOLCULUĞU

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
ama garip

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne kadar ilginc bir dunya degil mi, kimisi acliktan oluyor, kimisi 500 TL'ye 1 ay calisiyor, kimisi de dunyayi uzaydan gormek icin 150,000TL'yi gozunu kirpmadan harciyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000