10 Şubat 2018, Cumartesi 16:05:52

Acı haberi Başbakan Yıldırım verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'bir helikopterimiz düşürüldü' açıklamasından sonra detayları Başbakan Binali Yıldırım verdi.
  • Evlatlarını askere göndermeyenler böyle atıp tutar. Allah rahmet eylesin aslanlarımıza
  • Ele veriyorlar talkımı, kendileri yutuyor salkımı. Vatan sadece bu uğurda şehit olanların sanki. Cirit, mızrak, ok atma erbabı olan tosuncuklarınız da askerlik yapaydı inanırdık bu sözlerinize. En ön safta cepheye gönderin, biz de gidelim peşinden. Yiyor mu?
  • Kandilden canlı yayın yapan teröristlere rağmen neden kandili bombalamayıp hala afrindeyiz? Kandil bizim üssümüz diyorlar yıllardır!!
  • Mekanları cennet olsun inşallah. Bu teröründe Allah belasını versin
  • Şehitlerimize Allahtan rahmet , yakınlarına sabır diliyorum.Mekanları cennet olsun....
  • ailesine allah sabır versin allah c.c gani gani rahmet eylesin nedense aklıma 2015 kasım ayındaki ak partinin düşürdüğü rus ucağı pilotu geldi helikopterde fırlatmakoltuğu yokmuydu acaba
  • 2 helikopter yabancı kaynaklar 2 diyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'bir helikopterimiz düşürüldü' açıklamasından sonra detayları Başbakan Binali Yıldırım verdi.

Başbakan Binali Yıldırım, "Şunu söyleyebiliriz. Afrin bölgesinde görev uçuşu yapan iki ATAK helikopterimizden biri maalesef düştü. İki kahraman Silahlı Kuvvetler mensubumuz şehit oldu. Herhangi dış bir müdahaleyle düştüğü konusunda kesin bir delil yok, belge yok. Bunun araştırılması, çalışılması yapılıyor. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Bölgede askerlerimiz duruma hakim. Bir sıkıntı yok" dedi.

CİNDERES KIRSALI YOĞUN ŞEKİLDE VURULDU

Helikopterin düşmesinin ardından Hatay’da sınır birliklerinde konuşlu Fırtına obüsleri ve Çok Namlulu Roket Atarlar (ÇNRA) ile Afrin’deki terör hedefleri yoğun ateş altına alındı. Reyhanlı ilçesindeki Oğulpınar Hudut Karakolu’ndan Afrin bölgesindeki Cinderes kırsalı yoğun şekilde vuruldu.

Öte yandan TSK'dan da konuyla ilgili bir açıklama yapıldı:

Yapılan açıklamada: 'Afrin’de devam eden operasyonlar esnasında, 10 Şubat 2018 saat 13.00 sularında, ATAK tipi bir helikopterimiz kırıma uğramış, helikopterde bulunan iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Olayla ilgili teknik heyet tarafından inceleme başlatılmıştır" denildi.

Acı haberi Başbakan Yıldırım verdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Evlat ~ 6 yıl önce
Evlatlarını askere göndermeyenler böyle atıp tutar. Allah rahmet eylesin aslanlarımıza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Talkım ~ 6 yıl önce
Ele veriyorlar talkımı, kendileri yutuyor salkımı. Vatan sadece bu uğurda şehit olanların sanki. Cirit, mızrak, ok atma erbabı olan tosuncuklarınız da askerlik yapaydı inanırdık bu sözlerinize. En ön safta cepheye gönderin, biz de gidelim peşinden. Yiyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dispeçgirl ~ 6 yıl önce
Kandilden canlı yayın yapan teröristlere rağmen neden kandili bombalamayıp hala afrindeyiz? Kandil bizim üssümüz diyorlar yıllardır!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tav43 ~ 6 yıl önce
Mekanları cennet olsun inşallah. Bu teröründe Allah belasını versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tav 43 ~ 6 yıl önce
Bizi bu hale getirenlerinde versin
Arap Faik ~ 6 yıl önce
Şehitlerimize Allahtan rahmet , yakınlarına sabır diliyorum.Mekanları cennet olsun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mursi ~ 6 yıl önce
ailesine allah sabır versin allah c.c gani gani rahmet eylesin nedense aklıma 2015 kasım ayındaki ak partinin düşürdüğü rus ucağı pilotu geldi helikopterde fırlatmakoltuğu yokmuydu acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helikopterde ? ~ 6 yıl önce
Helikopterde nasıl bir fırlatma koltuğu bekliyorsun
2 ~ 6 yıl önce
2 helikopter yabancı kaynaklar 2 diyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000