20 Mayıs 2009, Çarşamba 08:20:42

Abhazya, havaalanı işletmesini Rusya'ya verdi...

Abhazya Cumhurbaşkanı Sergey Bagapş, Abhazya Devlet Demiryollarının işletmesini 10 yıllığına Rusya Devlet Demiryolları Şirketi “RJD” ‘ye devrettiklerini söyledi.
  • muhtemelen osmanlı tarihinden bihaber insanların lafı... okuyun ve öyle konuşun.abhazya yüzyıllar öncesine varan tarihi ile yaşamaktadır.abhazyada aileler soyları ile anılır ve ilk soyundan bugüne gelen soy kütüğünü ailesini bilir.hiç tanımasa bile aynı soydan gelen aile üyeleri onlar için kardeştir. yüzyıllardır asimile olmadan bugüne gelmiş iyisiyle kötüsüyle yaşayan bir milletdir.öte yandan T.C nin kurulmasında onlarca şehit vermiş bir ailenin üyesi olarak bir ülke hakkında konuşurken bilmeden konuşarak insanlarını incitmek en haince bir tutum olduğunu düşünüyorum. doğru yazın.klavye silahşörlüğü yapmayın.bilmiyorsan sor öğren.
  • Lütfen emir adlederek konuşmayınız ! Abhazya nın bağımsızlığını ister tanıyın ister tanımayın bu umrumuzda değil ama dünyadaki büroratik düzen sihirli değnek değmişcesine bir anda ilerlemiyor. Bunun farkında oldugunuzu dusunuyorum .Birilerinin korkusu ve egemenlıgınde gelısen duzenın dogrultusunda bızı tanımayan ınsanlar bugun bu soyledıklerınden utanıcaklardır. Abhazya Bağımsızdır !
  • Bagimsiz diyen arkadas, Rusya`dan baska KIM TANIDI??? SOLE BAKALIM
  • Abhazya bagımsız bır ulkedır Gürcistan ın bır bolgesı degıldır sacmalamayalaım lutfen !
  • Her konuda ahkam kesen muhteremler, bu konuda da kesmeye başlamışlar. Önce lütfen biraz tarih okuyun.... Sap ile samanı karıştırmayalım.
  • Abhazya sadece Rusya tarafindan tanilmis bir "ulke". Abhazya Gurcistanin bir bolgesidir!!! Lutfen, TANINMAMIS Abhazya yazin. Rusya boluculeri destekliyor!!!
  • Çok mu şaşırdık. Türkiye ye mi vereceklerdi?

Abhazya Cumhurbaşkanı Sergey Bagapş ayrıca, Abhazya Devlet Demiryolları’nın yanı sıra uluslararası Sohum Havaalanı’nı da Rusya’ya devredeceklerini söyledi.

Abhazya Cumhurbaşkanı Bagapş’ın Abhazya’nın havaalanı ve demiryolu işletmesini Rusya’ya devretmesine Abhazya muhalefeti ve toplum ileri gelenleri tepki gösterdi.

Abhazya muhalefeti ve toplum ileri gelenleri, Abhazya ile Rusya arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine karşı olmadıklarını, tam tersine Abhazya’nın tek müttefikinin Rusya olduğunu ancak Abhazya devlet demiryolları ve havaalanının Rusya’ya devrinin Abhazya toplumunda ve parlamentosunda tartışılmadan Cumhurbaşkanının tek başına aldığı bir kararla gerçekleşmesinin Abhaz halkının menfaatine olmadığını belirtiyorlar.

Abhazya, havaalanı işletmesini Rusya'ya verdi...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
muhtemelen osmanlı tarihinden bihaber insanların lafı... okuyun ve öyle konuşun.abhazya yüzyıllar öncesine varan tarihi ile yaşamaktadır.abhazyada aileler soyları ile anılır ve ilk soyundan bugüne gelen soy kütüğünü ailesini bilir.hiç tanımasa bile aynı soydan gelen aile üyeleri onlar için kardeştir. yüzyıllardır asimile olmadan bugüne gelmiş iyisiyle kötüsüyle yaşayan bir milletdir.öte yandan T.C nin kurulmasında onlarca şehit vermiş bir ailenin üyesi olarak bir ülke hakkında konuşurken bilmeden konuşarak insanlarını incitmek en haince bir tutum olduğunu düşünüyorum. doğru yazın.klavye silahşörlüğü yapmayın.bilmiyorsan sor öğren.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Lütfen emir adlederek konuşmayınız ! Abhazya nın bağımsızlığını ister tanıyın ister tanımayın bu umrumuzda değil ama dünyadaki büroratik düzen sihirli değnek değmişcesine bir anda ilerlemiyor. Bunun farkında oldugunuzu dusunuyorum .Birilerinin korkusu ve egemenlıgınde gelısen duzenın dogrultusunda bızı tanımayan ınsanlar bugun bu soyledıklerınden utanıcaklardır. Abhazya Bağımsızdır !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bagimsiz diyen arkadas, Rusya`dan baska KIM TANIDI??? SOLE BAKALIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Abhazya bagımsız bır ulkedır Gürcistan ın bır bolgesı degıldır sacmalamayalaım lutfen !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Her konuda ahkam kesen muhteremler, bu konuda da kesmeye başlamışlar. Önce lütfen biraz tarih okuyun.... Sap ile samanı karıştırmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Abhazya sadece Rusya tarafindan tanilmis bir "ulke". Abhazya Gurcistanin bir bolgesidir!!! Lutfen, TANINMAMIS Abhazya yazin. Rusya boluculeri destekliyor!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Çok mu şaşırdık. Türkiye ye mi vereceklerdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000