21 Ağustos 2019, Çarşamba 09:56:15

ABD'li yönetmen o uçakta tek başına uçmamış!

ABD'de bindiği sefere kimse bilet almadığından kendi özel jetinde uçma tecrübesi yaşadığına dair sosyal medyada video paylaşan şahıs, görüntüleri milyonlarca kez izleyenlere oynadığı oyunu itiraf etti.

ABD'de bindiği sefere kimse bilet almadığından kendi özel jetinde uçma tecrübesi yaşadığına dair sosyal medyada video paylaşan şahıs, görüntüleri milyonlarca kez izleyenlere oynadığı oyunu itiraf etti.

ABD'nin New York şehrinden yazar-yönetmen Vincent Peone, uçuşları değiştirip uçakta kendisinden başka kimsenin olmadığını görünce şaşakaldığını iddia etmişti.

New York'un John F. Kennedy Uluslararası Havaalanı'na gitmeye çalışan Peone, Colorado eyaletinin Aspen kentinden Utah eyaletinin Salt Lake City'sine giden Delta Havayolları'nın uçağındaki tek yolcu olduğunu ileri sürmüştü.

"Delta bana bir tür kendi özel jetimi verdi" diye yazan yazar-yönetmen, yayımladığı videoda, görevli tarafından uçağın kapısına götürülürken, uçakta tek başına bir şeyler içerken, hostesin tek yolcu olarak kendisine uçuş sırasında yapması gerekenleri söylerken, pilotlarla sohbet edip el sıkışırken, uçağın merdivenlerinde elinde bardakla gülümserken, kısaca 'kendi özel jetinin' keyfini çıkarırken görülüyor.

Delta da "Selam Vincent! Müthiş bir tecrübeye benziyor! Çekim için teşekkürler ve bizi tercih etmeni gerçekten takdir ediyoruz! Kendine iyi bak" yazan, gülümseme emojili yanıt gönderdi.
 


Video Twitter'da milyonlarca kez izlendi.

Ancak Washington Post'un bu görüntülerle ilgili soru yönelttiği Delta Sözcüsü Anthony Black ise Peone'nin uçağa binen tek yolcu olduğunu, ama seferin yapılamadığını belirtti.

Black, uçağın harekete başladığı sırada mekanik sorun yaşadığını, kapıya geri döndüğünü ve bir süre sonra yolcusuz şekilde havaalanından ayrıldığını anlattı.

Bunun üzerine duruma açıklık getiren paylaşım yapan Peone, yayımladığı videonun 'yönetmenin kurgusu' olduğunu ve aslında ertesi gün normal bir seferle uçtuğunu duyurdu:

"Geçen haftaki müthiş tecrübe için teşekkürler Delta. Videom yüzde 100 doğruydu ama sonra çekimi durdurdum. Özel jet yeniden mekanik sorunlarla karşılaştığında ertesi sabah normal bir seferle uçtum. Paylaştığım görüntüler kısa, eğlenceli ve olumlu bir hikaye anlatıyor. Çünkü ben öyle hikayeler anlatmayı seviyorum. Ben komedi yapıyorum. Siz de bunu 'yönetmenin kurgusu' diye değerlendirin. Rüyayı yaşarken harika mürettebatla da güldük eğlendik. Hikaye hızlı yol aldı, ama uçak değil."

ABD'li yönetmen o uçakta tek başına uçmamış!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000