25 Temmuz 2008, Cuma 07:42:57

ABD'li astronottan müthiş iddia

Ay’da yürüyen 6’ncı insan olan Apollo 14 astronotu Edgar Mitchell, uzaylıların var olduğunu, insanlıkla defalarca temas kurduğunu, ancak hükümetlerin bu gerçeği 60 yıl boyunca sakladığını iddia etti.
  • Cenap valla doğru söylüyorsun. Hatta mümkünse birkaç gün ağırlamak lazım malum o kadar uzak yoldan gelmişler... Uşaklıya benden de bir tavsiye irtibatı koparma, belki birgün onların dünyasını keşfedersin...
  • Uşak'lı arkadaşım, misafir kovalanırmı hiç? Bizde adet misafire çay ikram etmek, karnını doyurmaktır. Tekrar gelirse, utandırma bizi. Zavallı nekadar korkmuştur.
  • Uşakta kovaladık biz onları.

1971 yılında Apollo 14 ile Ay’a inen 77 yaşındaki ABD’li astronot Mitchell, Kerrang radyosundan sunucu Nick Margerrison’a yaptığı açıklamada "Ordu ve istihbarat kaynaklarına yakın biri olarak halktan gizlenen birçok belge gördüm. Evet, bizi ziyaret ediyorlardı" dedi. NASA’da çalıştığı dönemde dünyaya birçok UFO ziyareti yapıldığından da haberdar olduğunu, ancak bunların da üstünün örtüldüğünü açıklayan Mithcell, "UFO fenomeni gerçek" dedi. Bize tuhaf görünen bu küçük insanların bazılarının resimlerini gördüklerini, bu yaratıklarla temasta bulunan bazı kişilerin bu resimlerin aslına çok benzediğini söylediklerini belirten astronot ’E.T’ye benzeyen uzaylıların kısa boylu, büyük gözlü olduğunun bilindiğini söyledi.

Uzaylılar kötü niyetli değil

Dokuz saat 17 dakika ile Ay üzerinde en uzun yürüme rekorunu da elinde bulunduran astronot Mitchell, 1947’de New Mexico’nun Roswell bölgesine UFO düşmesi olayının da gerçek olduğunu söyledi. Astronotun bilim dünyasında şaşkınlıkla karşılanan açıklamasında ayrıca, uzaylıların bizden çok daha sofistike bir teknolojiye sahip olduğu, eğer isteseler bizi çoktan yok edebilecekleri, ancak kötü niyetli olmadıkları için bunu yapmadıkları iddiaları yer aldı.

NASA Astronotun kendi görüşü

ABD Havacılık ve Uzay Dairesi NASA, Edgar Mitchell’in sözleriyle ilgili olarak UFO’ları izlemediklerini, gerek Dünya’da, gerekse evrenin başka bir yerindeki uzaylıların varlığını gizleme yoluna gitmediklerini belirtti. NASA "Dr. Mitchell büyük bir Amerikalı, ama bu konudaki görüşlerini paylaşmıyoruz" dedi.

Edgar Mitchell

ABD'li astronottan müthiş iddia

Yorumlar

Astronot Necmi ~ 16 yıl önce
Cenap valla doğru söylüyorsun. Hatta mümkünse birkaç gün ağırlamak lazım malum o kadar uzak yoldan gelmişler... Uşaklıya benden de bir tavsiye irtibatı koparma, belki birgün onların dünyasını keşfedersin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cenap ~ 16 yıl önce
Uşak'lı arkadaşım, misafir kovalanırmı hiç? Bizde adet misafire çay ikram etmek, karnını doyurmaktır. Tekrar gelirse, utandırma bizi. Zavallı nekadar korkmuştur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Uşakta kovaladık biz onları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000