27 Nisan 2022, Çarşamba 14:24:34

AB'den iki ülkeye vize muafiyeti

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Katar ve Kuveyt vatandaşları için kısa süreli seyahatlerde vizeyi kaldırmak için teklif hazırladı.
  • Vize muafiyeti Türkiye uygulasa!!Neler yazardınız neler?? Buyrun batıyı eleştirin neden Araplara bir sorgulayın bakalım?? Reis Allah bin kere razı olsun sizden tüm gavurlar senin gitmeni emekli olmanı istiyor, Biden dan tut burada yazanlara kadar.15 Temmmuz dan ders almamışlar belli ki.
  • Bedevilerin çeyreği kadar değerimiz yok ama suç bizi yönetenlerde. AB üyesi ülkelerin çoğunun vatandaşları ülkemize günü geçmiş dahi olsa kimliğiyle bile geliyor,çıkmadan 9 ay kalıp,vergi ödemeden ev,arsa vs alabiliyor,bu imkanları da onlara iktidar veriyor!!!
  • Sayın cumhurbaşkanım bir an önce erken seçim ve emekli olun
  • Paranın gözünü seveyim arabicler bile her yere kabul ediliyor bide Suriyeliler için müzakere yapın bizde kurtulalım
  • Bize küfür gibi birşey yapmışlar. Bu da bizi yönetenlere kapak olsun. Gerçi onların pasaportlarına vize muhafiyeti olduğu için bu milletin gençliğinin ne sorunlar yaşadıklarını anlamazlar…

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Katar ve Kuveyt vatandaşları için kısa süreli seyahatlerde vizeyi kaldırmak için teklif hazırladı.

AB Komisyonu'nun teklifine göre, biyometrik pasaport sahibi Katar ve Kuveyt vatandaşları, AB ülkelerine 6 ay içinde 90 günden kısa süreli iş, turizm ve özel seyahatleri için vizeye ihtiyaç duymayacak.

AB, teklifini iki ülkeyle ilişkileri düzensiz göç, güvenlik ve ekonomik fayda gibi kriterlerle değerlendirerek hazırladı.

AB Komisyonunun teklifi Avrupa Parlamentosu ve AB Konseyi tarafından incelenecek ve kabul edilip edilmeyeceği kararlaştırılacak. Teklif kabul edilirse AB Komisyonu, Katar ve Kuveyt ile ayrı ayrı vizelerin kaldırılması anlaşmaları müzakere edecek.

AB'nin diğer Körfez ülkeleriyle de vizelerin kaldırılması konusunda görüşmeler yapması bekleniyor.

AB'den iki ülkeye vize muafiyeti

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Batı ~ 2 yıl önce
Vize muafiyeti Türkiye uygulasa!!Neler yazardınız neler?? Buyrun batıyı eleştirin neden Araplara bir sorgulayın bakalım?? Reis Allah bin kere razı olsun sizden tüm gavurlar senin gitmeni emekli olmanı istiyor, Biden dan tut burada yazanlara kadar.15 Temmmuz dan ders almamışlar belli ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuh be ~ 2 yıl önce
Bedevilerin çeyreği kadar değerimiz yok ama suç bizi yönetenlerde. AB üyesi ülkelerin çoğunun vatandaşları ülkemize günü geçmiş dahi olsa kimliğiyle bile geliyor,çıkmadan 9 ay kalıp,vergi ödemeden ev,arsa vs alabiliyor,bu imkanları da onlara iktidar veriyor!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RTE ~ 2 yıl önce
Sayın cumhurbaşkanım bir an önce erken seçim ve emekli olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 2 yıl önce
Neden, adamlar aç aç, arap parası lazım
Para ~ 2 yıl önce
Paranın gözünü seveyim arabicler bile her yere kabul ediliyor bide Suriyeliler için müzakere yapın bizde kurtulalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazıklar olsun ~ 2 yıl önce
Bize küfür gibi birşey yapmışlar. Bu da bizi yönetenlere kapak olsun. Gerçi onların pasaportlarına vize muhafiyeti olduğu için bu milletin gençliğinin ne sorunlar yaşadıklarını anlamazlar…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
At ~ 2 yıl önce
Sanki bunlardan önce elini kolunu sallayarak gidebiliyordun.
Pinti ~ 2 yıl önce
Sanki daha önce üyeydin adamlar zaten amerikaya vizesiz körfez ülkeleri günaydın bide niye küfür olsun sanki adamlar istediğini alır istediğini almak bu Kdar basit zenginler ve acayip zenginler
At yazana ~ 2 yıl önce
Öncesinde de vize vardı yok değil ama avrupalılar hiç değilse kimlikleriyle buraya gelemiyor,aylarca kalamıyor,vergisiz ev vs alamıyorlardı.
Sürücü ~ 2 yıl önce
Evet, 12 Eylül 1980 öncesi Avrupa ülkelerine elini kolunu sallayarak gidebiliyorduk. Cebinde pasaportun olması yeterliydi. Askeri yönetimle birlikte, gecici olarak konulan vizeler, daha sonra gelen basiretsiz yönetimlerle, kalıcı hale geldi. Yaşım 66. Ben bu özgürlüğü 18-19 yaşlarımda otostop ile vizesiz Avrupa (Polonya, Bulgaristan, Çekoslovakya, Romanya gibi demir perde ülkeleri ve Yugoslavya, Arnavutluk gibi kapalı ülkeler hariç) dolaşırken yaşayan son nesilden biri olarak o günleri hasretle anıyorum.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000