20 Nisan 2018, Cuma 09:11:18

AB'den 3. havalimanına övgü

Avrupa Komisyonu Üyesi Violeta Bulc, "3. Havalimanıyla gurur duymalısınız. Son teknolojiyle donatılmış çok büyük bir havalimanı gerçekten. Yapımı takdire şayan" dedi.
  • Kıskanmıyor endişeliler sadece haklılarda
  • Bize beslesikleri kıskançlık övgüye dönmeye başlamış,eeeee onlarda kabul etmeye başladilar ne kadar gelişip büyüdüğümüzü
  • ALMAN SEFİRİ DE BENZER İFADE KULLANMIŞ,GERÇEKTEN ÇOK ETKİLEYİCİ DEMİŞTİ...LAKİN BAZI TÜRK GÖRÜNÜMLÜLER,TÜRK DİLİ KULLANANLAR HALA HAZIMSIZ,KISKANÇ İFADELER KULLANABİLİYOR YA ASIL YARALAYICI OLAN BURASI....Nostalji mi acaba,hala akılları İST'de?
  • Yabancılar ne de iyi biliyor yumşak noktamızı. Ver gazı ver coşkuyu indirt yelkenleri ama sonra bildiklerini yapıyorlar
  • Neymis.? """Türkiye, biz Avrupalılar için, yalnızca ortak geçmişimiz sebebiyle değil aynı zamanda aramızdaki mevcut ve gelecek potansiyel sebebiyle büyük önem taşıyan, köklü bir tarihi ve engin kültürü olan bir ülkedir""" Mesaji aldiniz mi? Türkiye kimin icin potansiyel ve önem tasiyan bir ülkeymis.? """ Biz Avrupalilar icin""" Adam diyor ki biz Avrupaliyiz, siz yerinizi biliniz.siz Avrupali degilsiniz.. Aramizda yeriniz yok. Fakat mevcut ve gelecekteki potansiyel itibariyle cok önemli bir pazarsiniz. sizi sagmaya devam edicez""" Siz hep böyle tüketmeye devam edin.. Neyiniz var ise bizlere satiniz biz herseyi üretip size satariz. Bu arada coskuyu ve Mehteri vermeyi ihmal etmemis. Gurur duymaliymisiz. Hep bunu anlatmaya calistik.. Eey AB..Eey Almanya EyyTrump ..Eyy Eset demekle bu isler olmaz. sekil görüldügü gibidir.

Avrupa Komisyonu Üyesi Violeta Bulc, "3. Havalimanıyla gurur duymalısınız. Son teknolojiyle donatılmış çok büyük bir havalimanı gerçekten. Yapımı takdire şayan" dedi.

Avrupa Komisyonu'nun Ulaştırmadan Sorumlu Üyesi Violeta Bulc 19-20 Nisan tarihlerinde Türkiye'yi ziyareti kapsamında çeşitli görüşmeler ve ziyaretler gerçekleştiriyor. AB Delegasyonu'nda bir basın toplantısı düzenleyen Komisyon Üyesi Bulc, Türkiye'de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Bulc, 3. Havalimanıyla ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine, "3. Havalimanıyla gurur duymalısınız. Son teknolojiyle donatılmış çok büyük bir havalimanı gerçekten. Yapımı takdire şayan" diye konuştu.

Bulc, bir önceki İstanbul gezisinde de 3. Havalimanını ziyaret ederek olumlu değerlendirmelerde bulunmuş, "Türkiye, biz Avrupalılar için, yalnızca ortak geçmişimiz sebebiyle değil aynı zamanda aramızdaki mevcut ve gelecek potansiyel sebebiyle büyük önem taşıyan, köklü bir tarihi ve engin kültürü olan bir ülkedir" ifadelerini kullanmıştı. 

AB'den 3. havalimanına övgü

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

endişe duyuyorlar ~ 6 yıl önce
Kıskanmıyor endişeliler sadece haklılarda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıskançlık ~ 6 yıl önce
Bize beslesikleri kıskançlık övgüye dönmeye başlamış,eeeee onlarda kabul etmeye başladilar ne kadar gelişip büyüdüğümüzü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 6 yıl önce
Avropa bizi gısganiy
Ömer ~ 6 yıl önce
Sen öyle san. Adamin söylediklerinden sana övgü yagdirdigini mi cikardin. Sen hep böyle devam et. Onlarin tam da aradigi sensin.
Ülkemizin büyüklüğü ~ 6 yıl önce
Ülkemizin buyukluğun kıskanıldığı gibi gayet iyi niyetli ve vatansever bir söz bile bu derece tepki alabimekte,yazık. Demek ki Afrin de birilerine iyi koymuşuz alakalı alakasız bağrınıp duruyorlar.
Martin Erdmann ~ 6 yıl önce
ALMAN SEFİRİ DE BENZER İFADE KULLANMIŞ,GERÇEKTEN ÇOK ETKİLEYİCİ DEMİŞTİ...LAKİN BAZI TÜRK GÖRÜNÜMLÜLER,TÜRK DİLİ KULLANANLAR HALA HAZIMSIZ,KISKANÇ İFADELER KULLANABİLİYOR YA ASIL YARALAYICI OLAN BURASI....Nostalji mi acaba,hala akılları İST'de?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 6 yıl önce
Yabancılar ne de iyi biliyor yumşak noktamızı. Ver gazı ver coşkuyu indirt yelkenleri ama sonra bildiklerini yapıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesaj ~ 6 yıl önce
Neymis.? """Türkiye, biz Avrupalılar için, yalnızca ortak geçmişimiz sebebiyle değil aynı zamanda aramızdaki mevcut ve gelecek potansiyel sebebiyle büyük önem taşıyan, köklü bir tarihi ve engin kültürü olan bir ülkedir""" Mesaji aldiniz mi? Türkiye kimin icin potansiyel ve önem tasiyan bir ülkeymis.? """ Biz Avrupalilar icin""" Adam diyor ki biz Avrupaliyiz, siz yerinizi biliniz.siz Avrupali degilsiniz.. Aramizda yeriniz yok. Fakat mevcut ve gelecekteki potansiyel itibariyle cok önemli bir pazarsiniz. sizi sagmaya devam edicez""" Siz hep böyle tüketmeye devam edin.. Neyiniz var ise bizlere satiniz biz herseyi üretip size satariz. Bu arada coskuyu ve Mehteri vermeyi ihmal etmemis. Gurur duymaliymisiz. Hep bunu anlatmaya calistik.. Eey AB..Eey Almanya EyyTrump ..Eyy Eset demekle bu isler olmaz. sekil görüldügü gibidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 6 yıl önce
Ortak geçmiş evet. Baya bir savaşta aynı meydanda olmuşuz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000