06 Temmuz 2017, Perşembe 09:40:26

AB'den 3. havalimanı övgüsü

Avrupa Komisyonu'nun Ulaştırmadan Sorumlu Üyesi Violeta Bulc, İstanbul Yeni Havalimanı'nı ziyaretinde, "Sizleri kutlamak isterim.
  • Adamın biri Ahl ye 10 pist yapıp sorunu çözmüş. Birisi de koyunun keçinin derdine düşmüş. Biri de Belli ki gariban, pek uçağa binecek parası olmadığundan gidip görmemiş, Ahl süper çalışıyo bi sıkıntı yok demiş. Ya muhalefet yapacaksanız layıkıyla yapın. Ortodoğulu kafasıyla değil, dünya gözüyle bakın. Ama işinize gelmez.
  • Yaw he heee
  • ver gazı ver gazııı. ne de olsa inşaatta hep bize karşı ne varsa koruyan,kollayan avrupanın özellikle de almanın icatları kullanılıyor biz de para basıp alıyoruz...
  • Eğer 3.Havalimanı 2 pist ile açılacaksa. AHL nin sorunu çözülmeyecek ki. AHL de 2 pist canavar gibi çalışıyor. Ayrıca 3.Havalimanında açılacak 2 pist aynı anda kullanılıp kullanılamayacağı da açıklanmadı. Bunun yanında Albayrakların HAVATAŞ'ına uzun süre binmeye çalışacağız!!!??????
  • Ben olsam ataturke 10 pist daha ekler sorunu cozerdim
  • ben olsam derhal durdururudum, 2. alan gereksiz ataturku genislet olsun bitsin. Hicmi vizyonlari yok bunlarin. dunya ticaret merkezini snri al yik yerine ataturku genislet. Bosuna para harcama resmen. bence hemen durdurun o bolgede hayvancilik yapiliyordu , devredin yapilmis kisimlari cifcilere olsuin bitsin
  • ÇILGINA DÖNÜP KUDURSALAR DA diyordu ya hani ... İşte aynen öyle : Kudurun ulan kudurun !
  • kim demiş 3. havalimanına ulaşım yok diye. Metro falan gereksiz yatırım. Okmeydanından aktarmayla İETT 48F büyük hizmet.
Avrupa Komisyonu'nun Ulaştırmadan Sorumlu Üyesi Violeta Bulc, İstanbul Yeni Havalimanı'nı ziyaretinde, "Sizleri kutlamak isterim. Gerçekten çok iddialı hedefleriniz var. Aynı zamanda bu büyük mühendislik çalışmaları konusunda da sizleri kutlamak isterim. Çünkü çok önemli bir iş" ifadelerini kullandı.

Türkiye ikinci büyük pazar

İstanbul Yeni Havalimanı'nı ziyaret ederek brifing alan Bulc, buradaki büyük inşaat şantiyesinin ortasında bulunmanın büyük bir ayrıcalık olduğunu ve bundan büyük heyecan duyduğunu dile getirdi. Türkiye'nin Avrupa'nın ikinci büyük ulaştırma, havacılık pazarı olduğunu kaydeden Bulc, şöyle devam etti: "Gerçekten çok önemli, büyük bir pazar. Bizim zaten işbirliğimiz çok iyi mertebedeydi."

Deneme seferi başladı

Bu arada İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk toplu ulaşım hizmeti dün başladı. 48F numaralı İETT otobüsleri havalimanı ile Okmeydanı arasında 2 gün deneme seferi yapacak sonra da hat hizmete açılacak. Hattın güzergahı: Üçüncü Havaalanı-Ağaçlı Kavşağı-Kemer Yolu- Hasdal- Okmeydanı olacak. (Akşam)

 

AB'den 3. havalimanı övgüsü

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

İsmi Lazımdeğil ~ 7 yıl önce
Adamın biri Ahl ye 10 pist yapıp sorunu çözmüş. Birisi de koyunun keçinin derdine düşmüş. Biri de Belli ki gariban, pek uçağa binecek parası olmadığundan gidip görmemiş, Ahl süper çalışıyo bi sıkıntı yok demiş. Ya muhalefet yapacaksanız layıkıyla yapın. Ortodoğulu kafasıyla değil, dünya gözüyle bakın. Ama işinize gelmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 7 yıl önce
Yaw he heee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
violetaaa ~ 7 yıl önce
ver gazı ver gazııı. ne de olsa inşaatta hep bize karşı ne varsa koruyan,kollayan avrupanın özellikle de almanın icatları kullanılıyor biz de para basıp alıyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erhan ~ 7 yıl önce
Eğer 3.Havalimanı 2 pist ile açılacaksa. AHL nin sorunu çözülmeyecek ki. AHL de 2 pist canavar gibi çalışıyor. Ayrıca 3.Havalimanında açılacak 2 pist aynı anda kullanılıp kullanılamayacağı da açıklanmadı. Bunun yanında Albayrakların HAVATAŞ'ına uzun süre binmeye çalışacağız!!!??????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eses ~ 7 yıl önce
ya oto trafiği ? slotlar, terminaller denizi mi doldurucan, olay sadece pistte mi bitiyor birader
es ~ 7 yıl önce
Ben olsam ataturke 10 pist daha ekler sorunu cozerdim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memuristan ~ 7 yıl önce
Vallahi helal olsun
eses ~ 7 yıl önce
ya oto trafiği ? slotlar, terminaller denizi mi doldurucan, olay sadece pistte mi bitiyor birader
kobra ~ 7 yıl önce
Atatürke nasıl pişt ekliyon
durdurun ~ 7 yıl önce
ben olsam derhal durdururudum, 2. alan gereksiz ataturku genislet olsun bitsin. Hicmi vizyonlari yok bunlarin. dunya ticaret merkezini snri al yik yerine ataturku genislet. Bosuna para harcama resmen. bence hemen durdurun o bolgede hayvancilik yapiliyordu , devredin yapilmis kisimlari cifcilere olsuin bitsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilen ~ 7 yıl önce
Görüşünüzde haklısınız. Ama "acı bir gerçek" var. Bahsettiğiniz Dünya Ticaret Merkezi ile Fuar alanı ve Flyinn'in ile civarı zaten Atatürk havaalanının arazisiydi. Zamanındaki yöneticiler buraları rant karşılığı satınca şimdi bu sıkışık alanda kaldı. Kimsenin de geri alabileceğini sanmıyorum. Bu arada, AKP'ye gönülden bağlı olanlar alınmasın hemen. Bu satışlar Özal ve sonraki hükümetler dönemlerinde yapılmıştı.
Hüseyin Simsek ~ 7 yıl önce
Tek derdimiz pist olsa sorun 3-5 milyar dolar istimlak ve inşaat ile çözülür. Ama tek sorunumuz o değil. Artık yer hizmetleri, Güvenlik hizmetleri, Lojistik depoları, ve hatta kontuar hizmetleri bile ciddi sıkıntıda. uçakların yanaşacağı körük sayısı çok az olduğundan yurtiçi uçuşlarda genelde uçağa otobüsle gidiliyor. bazı özel günlerde dış hatlar tam çile.
NE DİYOR SAYIN BAHÇELİ ? ~ 7 yıl önce
ÇILGINA DÖNÜP KUDURSALAR DA diyordu ya hani ... İşte aynen öyle : Kudurun ulan kudurun !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
müjde ~ 7 yıl önce
kim demiş 3. havalimanına ulaşım yok diye. Metro falan gereksiz yatırım. Okmeydanından aktarmayla İETT 48F büyük hizmet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yoğun ~ 7 yıl önce
Şuan çılgınlar gibi yolcu geldiğinden 48F deneme aşamasında. Sonuçta şstanbulun kalbi okmeydanı! Ne bekliyordun baska!!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000