20 Ekim 2015, Salı 08:24:41

ABD'den Rus pilotlara İngilizce tavsiyesi

Beyaz Saray Sözcüsü Josh Earnest, Suriye'de operasyon düzenleyen Rus pilotlarının İngilizce konuşmasını umduklarını söyledi.
  • Adamlar emperyalizmin dilini reddediyor, öğrenmek istemiyor belki de. Ben senin dilini öğrenmem, sen benim dilimi öğren demek istiyor. Belki de biliyor fakat konuşmuyorlar.
  • Ruslar havadayken girmeyin sizde, Allah Allah...!
  • "bugün inglizce deyil türkçe 1 numaralı dil olurdu" ahahha deyil nedir ya. 1numara olacak dili unutmuşsun ya la ahahah
  • Osmanlı 700 sene avrupada ve balkanlarda türkçe'yi şart koşsaydı ingilizlerin yaptığı gibi bugün inglizce deyil türkçe 1 numaralı dil olurdu ama osmanlı serbest bıraktı kafalarına göre takıldılar himayesındeki halklar yoksa bugun sırplar yunanlılar şakır şakır türkçe konuşurdu. osmanlıca yani farsça arapça türkçe karışımı olan dil saray da ve bürokratlar arasında konuşulurdu halk osmanlıca degil türkçe konuşurdu.
  • Tabi adamlar ingilizce konusunlar sizde her seyi anlayin ne yapmak istediklerini nerede olduklarini. Okadar güvenligi düsünüyorsa ABD gitsin kendi pilotlarina Rusca ögretsin.
  • bizde herkesin habomca konuşmasını istiyoruz. çünkü typ li olmak bunu gerektirir :)
  • Ben de herkesin sanskritce konusmasini istiyorum o zaman. Var mi boyle bir sey

Beyaz Saray Sözcüsü Josh Earnest, Suriye'de operasyon düzenleyen Rus pilotlarının İngilizce konuşmasını umduklarını söyledi.

Josh Earnest, "Rus pilotlar İngilizce konuşsaydı eylemleri uluslararası güvenlik kurallarına uygun olurdu. Böyle bir uygulama Suriye'de kazalardan kaçınmaya yardım ederdi" dedi.

Rusya Savunma Bakan Yardımcısı Anatoliy Antonov, Suriye konusunda ABD ile geniş işbirliğine hazır olduklarını ancak Washington'un buna hazır olmadığını söylemişti.

Antonov, Suriye hava sahasında uçuşların güvenliğini sağlamakla ilgili anlaşmanın yeterli bir tedbir olmadığının altını çizmişti. (sputniknews)

ABD'den Rus pilotlara İngilizce tavsiyesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Bir Dost ~ 9 yıl önce
Adamlar emperyalizmin dilini reddediyor, öğrenmek istemiyor belki de. Ben senin dilini öğrenmem, sen benim dilimi öğren demek istiyor. Belki de biliyor fakat konuşmuyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 9 yıl önce
Ruslar havadayken girmeyin sizde, Allah Allah...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahahah ~ 9 yıl önce
"bugün inglizce deyil türkçe 1 numaralı dil olurdu" ahahha deyil nedir ya. 1numara olacak dili unutmuşsun ya la ahahah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 9 yıl önce
Osmanlı 700 sene avrupada ve balkanlarda türkçe'yi şart koşsaydı ingilizlerin yaptığı gibi bugün inglizce deyil türkçe 1 numaralı dil olurdu ama osmanlı serbest bıraktı kafalarına göre takıldılar himayesındeki halklar yoksa bugun sırplar yunanlılar şakır şakır türkçe konuşurdu. osmanlıca yani farsça arapça türkçe karışımı olan dil saray da ve bürokratlar arasında konuşulurdu halk osmanlıca degil türkçe konuşurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hala amca ~ 9 yıl önce
halamın bıyığı olsa amcam olurdu
Guest ~ 9 yıl önce
He canim he.Adamlar ingilizceyi zorlami herkese konusturdular.Akilli oldular teknolojiyi ileriye goturduler sen hala osmanli diyosun.Bitti o is artik TC var.Bunun degerini bilelim
Bir Dost ~ 9 yıl önce
Çok haklısın Müneccimbaşı.
Haha ~ 9 yıl önce
Tabi adamlar ingilizce konusunlar sizde her seyi anlayin ne yapmak istediklerini nerede olduklarini. Okadar güvenligi düsünüyorsa ABD gitsin kendi pilotlarina Rusca ögretsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 9 yıl önce
Ahh ahhh gercekten oksijen israfısın be kardeşim hava sahalarındaki pozisyon raporlarından tut vs vs vs aman kime ne anlatıyosam evet evet haklısın telsizden ingilizce devlet sırlarını konusmamalılar çok haklısın....
kardeş ~ 9 yıl önce
bizde herkesin habomca konuşmasını istiyoruz. çünkü typ li olmak bunu gerektirir :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oldu ~ 9 yıl önce
Ben de herkesin sanskritce konusmasini istiyorum o zaman. Var mi boyle bir sey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bana uyar ~ 9 yıl önce
Bence iyi fikir

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000