23 Haziran 2013, Pazar 08:10:19

ABD'DE UÇAK DÜŞTÜ: 2 ÖLÜ!

ABD'de gösteri uçuşu yapan bir uçak düştü; 2 kişi hayatını kaybetti...
  • Sayın NTSB yetkilimiz ,hem bossun hemde Turkcen zayıf ,belki Amerika da yasıyosun onun icin !Cumlenin sonuna ''Jammed stabilizer falan degil yani'' yazmıssın ,buda fikir beyanı degil kesin sonuc belirten cumledir.Yazdıklarını iyi oku ,sonra cevap yaz.Bana gelince ,beni hic merak etme +10,000 saat ile oldukca,oldukca iyi bir gorevdeyim ve yerdeyim!!Amacımda ders vermek değil,sadece burda bilmeden ama kesin cümlelerle yorum yapan ve bilmedigini kabul etmeyen cok bilmislerden bıktım onun icin.Ama dogru aslında bana ne,insan gercek hayatta neyse o,burda astronotluk ve cok bilmislikle ancak klavye havacısı olursun..
  • Rapor sunmadik, fikrimizi beyan ettik, madem NTSB'ye o kadar yakinsin, lutfedipte suraya yorumunu yapip bizlere nacizane fikirlerinden mahrum birakmasaydin.. Bos konusan adamin kim oldugu acikca belli aslinda.
  • Uçağı ters çevirdikten sonra aniden tekrar düzeltmek istiyor sanki. O anda yeterli irtifa olmamasına rağmen böyle bir manevra yapmasına ne sebep oldu acaba?..
  • Bu kumanda hatasi yazan arkadas sen buralarda kendini harcama dirak FAA NTSB de kaza kirim inceleme ekibine gir ,bir videodan bu olayi cozduysen ,olay yerinde olsan uzay kazalarini 5 dakikada cozersin,haha.Ne komik ,bos konusan,adamlarsiniz ya
  • Önce araba kullanmak yasaklanmalı trafikte sadece profesyonel otobüs ve metrobüs sürücüleri olmalı hiç kimse amatör şekilde tek başına araba kullanmamalı daha kaç MİLYON insan trafikte ölecek ? Çok saçma özzel arabalara binmek gibi bir şey senin söylediğin. Belli ki havacılığa çooook uzak sadece bir yolcusun. Gerçek havacılık işte budur akrobasi ve tek başına özgürce uçabilmek ncak siz yolcu kıvamındakiler için havacılık sadece uçağa binip bi yere gitmektir bol bol dua eşliğinde. Biraz istatistik oku trafikte ölen insan sayısı milyon katı daha fazla havacılıkta ölenlerin.
  • Pilot kumanda hatasi yapmis gibi duruyor. Bir an levyedeki tazyigi bosaltinca ucak dalisa geciyor. Jammed stabilizer felan degil yani..
  • bu gosterı ucusları bır an once yasaklanmalı. havacılık akrobasıye ızın vermeyecek derecede dısıplınlı ve cıddı bır alandır. daha kac kısının olmesı gerekıyor.

ABD'nin Ohio eyaletinde bir gösteri uçuşu yapan akrobasi uçağı, irtifa kaybederek ani bir hızla düştü. 

Ohio eyaletindeki Vectren Hava Gösteri'nde sahne alan bir akrobasi uçağı, alçak irtifadaki uçuşu sırasında yere düştü. İzleyenlerin saniye saniye kaydettiği kazada uçakta bulunan iki kişi hayatını kaybetti. 

Uçağın pilotunun Jane Wicker olduğu bildirilirken, diğer kişinin kimliği henüz açıklanmadı.


ABD'DE UÇAK DÜŞTÜ: 2 ÖLÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Bombooss ~ 11 yıl önce
Sayın NTSB yetkilimiz ,hem bossun hemde Turkcen zayıf ,belki Amerika da yasıyosun onun icin !Cumlenin sonuna ''Jammed stabilizer falan degil yani'' yazmıssın ,buda fikir beyanı degil kesin sonuc belirten cumledir.Yazdıklarını iyi oku ,sonra cevap yaz.Bana gelince ,beni hic merak etme +10,000 saat ile oldukca,oldukca iyi bir gorevdeyim ve yerdeyim!!Amacımda ders vermek değil,sadece burda bilmeden ama kesin cümlelerle yorum yapan ve bilmedigini kabul etmeyen cok bilmislerden bıktım onun icin.Ama dogru aslında bana ne,insan gercek hayatta neyse o,burda astronotluk ve cok bilmislikle ancak klavye havacısı olursun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bos konusan ~ 11 yıl önce
Rapor sunmadik, fikrimizi beyan ettik, madem NTSB'ye o kadar yakinsin, lutfedipte suraya yorumunu yapip bizlere nacizane fikirlerinden mahrum birakmasaydin.. Bos konusan adamin kim oldugu acikca belli aslinda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mr. Amatör ~ 11 yıl önce
Uçağı ters çevirdikten sonra aniden tekrar düzeltmek istiyor sanki. O anda yeterli irtifa olmamasına rağmen böyle bir manevra yapmasına ne sebep oldu acaba?..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kumanda hatasi ~ 11 yıl önce
Bu kumanda hatasi yazan arkadas sen buralarda kendini harcama dirak FAA NTSB de kaza kirim inceleme ekibine gir ,bir videodan bu olayi cozduysen ,olay yerinde olsan uzay kazalarini 5 dakikada cozersin,haha.Ne komik ,bos konusan,adamlarsiniz ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasaklanmali diyen ~ 11 yıl önce
Önce araba kullanmak yasaklanmalı trafikte sadece profesyonel otobüs ve metrobüs sürücüleri olmalı hiç kimse amatör şekilde tek başına araba kullanmamalı daha kaç MİLYON insan trafikte ölecek ? Çok saçma özzel arabalara binmek gibi bir şey senin söylediğin. Belli ki havacılığa çooook uzak sadece bir yolcusun. Gerçek havacılık işte budur akrobasi ve tek başına özgürce uçabilmek ncak siz yolcu kıvamındakiler için havacılık sadece uçağa binip bi yere gitmektir bol bol dua eşliğinde. Biraz istatistik oku trafikte ölen insan sayısı milyon katı daha fazla havacılıkta ölenlerin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evladım ~ 11 yıl önce
gel sana havacılıgı bastan anlatayım. sen kendını havacımı sanıyosun. o simılatorlerde ogrendıklerını ıkı dakıkada unutuverır karsımda tıtrersın. boyle bos bos konusup da ınsanı meslekten vatandası da havacılıktan sogutmayın. havacılık kulturu edının bıraz.
Kumanda hatasi ~ 11 yıl önce
Pilot kumanda hatasi yapmis gibi duruyor. Bir an levyedeki tazyigi bosaltinca ucak dalisa geciyor. Jammed stabilizer felan degil yani..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cok sacma ~ 11 yıl önce
bu gosterı ucusları bır an once yasaklanmalı. havacılık akrobasıye ızın vermeyecek derecede dısıplınlı ve cıddı bır alandır. daha kac kısının olmesı gerekıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000