17 Ağustos 2019, Cumartesi 09:31:58

ABD'de sistem arızası uçuşları etiledi

Amerika Birleşik Devletleri'nde, Gümrük ve Sınır Koruma Ajansı'nın bilgisayarları arızalandı. Ülke genelinde çok sayıda uçuş ertelendi.
  • 12 saat uçtuk yer görevlisi size bir kötü haberim var diye uçağa girdi, 3 4 saat beklemeniz gerekebilir dedi... neyse ki son anda sistem düzeldi 30 dakikada falan girdik Amerika'dan selamlar :))
  • Nerede bu 3 havalımanı soyle yok boyle kapanacak kaldırmaz bu havalımanı yok su geliyor kapatacak bu kapatacak gok gurler havalımanı kapanmalı gunes acar havalımanı kapanmalı diyen heykelcıler kınalarını hazırlıyanlar abd havalımanında sorun olmus hemen kapatacaklar dımı ah ulan ah bu ulkenın havasını suyunu oksijen bosuna harcıyorsunuz bir faydanız olmuyor harcamayında ulkeye bari bir faydanız olsun

Amerika Birleşik Devletleri'nde, Gümrük ve Sınır Koruma Ajansı'nın bilgisayarları arızalandı. Ülke genelinde çok sayıda uçuş ertelendi.

Arıza nedeniyle ülkenin New York'tan Los Angeles'a birçok havalimanında uçuşlar ertelendi.

Binlerce yolcu uzun kuyruklar oluşturdu. Arıza saatler sonra giderilebildi.

Gümrük ve Sınır Koruma Ajansı'nın bilgisayar sistemi daha önce de arızalanmış, sistem 4 saat devre dışı kalmıştı.

İç Güvenlik Bakanlığı müfettişleri, kullanılan yazılımın yeterli olmadığı yönünde görüş bildirmişti.

ABD'de sistem arızası uçuşları etiledi

Yorumlar

KM ~ 5 yıl önce
12 saat uçtuk yer görevlisi size bir kötü haberim var diye uçağa girdi, 3 4 saat beklemeniz gerekebilir dedi... neyse ki son anda sistem düzeldi 30 dakikada falan girdik Amerika'dan selamlar :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredesiniz çok bilmişler ~ 5 yıl önce
Nerede bu 3 havalımanı soyle yok boyle kapanacak kaldırmaz bu havalımanı yok su geliyor kapatacak bu kapatacak gok gurler havalımanı kapanmalı gunes acar havalımanı kapanmalı diyen heykelcıler kınalarını hazırlıyanlar abd havalımanında sorun olmus hemen kapatacaklar dımı ah ulan ah bu ulkenın havasını suyunu oksijen bosuna harcıyorsunuz bir faydanız olmuyor harcamayında ulkeye bari bir faydanız olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boşuna onlara ~ 5 yıl önce
Heykelciler denmiyor zaten heykelciler işleri güçleri heykel dikmek

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000