14 Ağustos 2018, Salı 09:46:18

ABD'de pilot cinneti

ABD’nin Utah eyaletinde bir pilotun uçakla kendi evine çarparak intihar ettiği öğrenildi.
  • Alçak çekerken yanlışlıkla çarpmıştır.
  • Kişi başına delisi,manyağı,katili,sapığı,serserisi,hırsızı,pedofili,OBEZİ ortalaması en yüksek ülke,aptallar diyarı.Üniversitelere yurt dışından gelen öğrenci,eğitim görevlileri olmasa,beyin göçü almasa ortaçağ vahşi kabile devletlerinden farkı kalmaz...Bu gücü nereden alıyor?....Yahudi matbaasında basılan ve dünyaya dağıtılan adına dolar denen devletli sahte boyalı yeşil&golden kağıt parçacıklarından....

ABD’nin Utah eyaletinde bir pilotun uçakla kendi evine çarparak intihar ettiği öğrenildi.

ABD’nin Utah eyaletinde yaşayan 42 yaşındaki Duane Youd isimli bir pilotun bu sabah erken saatlerde kendi evine uçakla çarparak intihar ettiği öğrenildi. Youd’un önceki gün aile içi şiddetten gözaltına alındığı ve bu sabah serbest kalır kalmaz intihar ettiği aktarıldı.

Eyalet şefi konu hakkında yaptığı açıklamada, uçağın Spanish Fork havaalanından kalktığını ve olay esnasında evde bulunan 2 kişinin de şans eseri kurtulduğunu belirtti. Görgü tanıkları ise olay sonrasında büyük bir yangının çıktığını ve evin kullanılmaz hale geldiğini bildirdi. 

ABD'de pilot cinneti

Yorumlar

Türk Pilotu ~ 6 yıl önce
Alçak çekerken yanlışlıkla çarpmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
320 milyon ~ 6 yıl önce
Kişi başına delisi,manyağı,katili,sapığı,serserisi,hırsızı,pedofili,OBEZİ ortalaması en yüksek ülke,aptallar diyarı.Üniversitelere yurt dışından gelen öğrenci,eğitim görevlileri olmasa,beyin göçü almasa ortaçağ vahşi kabile devletlerinden farkı kalmaz...Bu gücü nereden alıyor?....Yahudi matbaasında basılan ve dünyaya dağıtılan adına dolar denen devletli sahte boyalı yeşil&golden kağıt parçacıklarından....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bakalım ~ 6 yıl önce
Orası öyle de bir de kendimize bakalım, ülkede ortalama eğitim düzeyi ortaokul, zeka seviyesi 85 ki bunun hemen altı zeka özürlü oluyor, ahlak desen herkes yalancı olmuş, hırsız olmuş, sistemli çocuk tecavüzleri almış başını gidiyor ve bunlar artık normal kabul ediliyor. Siz de bireysel olarak bir genel kültürünüzü, eğitim seviyenizi, IQ nuzu bi düşünün bakalım, bu skalanın neresinde yer alıyorsunuz. Bazı insanlara hem kel hem fodul derler, onlardan olmayın.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000