25 Mayıs 2015, Pazartesi 16:54:28

ABD'de küçük uçak otoyola düştü: 4 ölü

Amerika Birleşik Devletleri'nin Georgia eyaletindeki Atlanta kentinde Piper PA-32 tipi küçük uçak otoyola yola düştü, 4 kişi hayatını kaybetti.
  • Adamlarin kapisinda bir araba birde tek motorlu ucak var herkeste araba gibi ucakta olan bir ulkede bunlar normal millet ucuo bizimkiler hala asgari ucreti1500 lira yapmanin pesinde....yaziklar olsun.....
  • Şu amerikalıların ölümüne hiç ama hiç üzülmüyorum. Daha dün Irak'ta yalan dolanla 1 MİLYON dan fazla masum insanı acımasızca öldürdüler. Dünyanın çeşitli yerlerinde de bilmem kaç milyon insanı öldürdüler yada çıkardıkları fitne ve karışıklıklarla insanların birbirlerini öldürmelerine sebep oldular. Çok acımasız ve çok zalimler. Hiç ama hiç üzülmüyorum bunlara.
  • Lan Augusta da amcamlar var lannn
  • mahal yok, daha arkada 300 milyon nüfus var. Sakin, sakin.
  • artık bu stall'a çare bulmaları gereeek
  • Cok uzucu !!!

ABD'nin Georgia eyaletindeki Atlanta kentinde kontrolden çıkan uçak, yola iniş yapmaya çalışırken düştü. Uçağın düşüşü, polis aracındaki kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.

Meydana gelen patlamanın ardından Piper PA-32 tipi uçak tamamen yandı. İtfaiye ekipleri bölgeye sevkedilirken, uçaktaki 4 kişiden kurtulan olmadığı belirtildi.

Uçakta, 53 yaşındaki pilot Greg Byrd'in yanısıra iki oğlu Christopher (27) ve Phillip (25) ve oğullarından Christopher'ın nişanlısı Jackie Kulzer (27) bulunuyordu.

Uçağın başka araçların üzerine düşmesi halinde can kaybının daha da yüksek olacağına dikkat çekildi.

İşte polis kamerasına yansıyan o anlar:







ABD'de küçük uçak otoyola düştü: 4 ölü

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Adamlarin kapisinda bir araba birde tek motorlu ucak var herkeste araba gibi ucakta olan bir ulkede bunlar normal millet ucuo bizimkiler hala asgari ucreti1500 lira yapmanin pesinde....yaziklar olsun.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
katılıyorum ~ 9 yıl önce
Aynen katılıyorum. Ülkede genel havacılık yok denecek kadar az. İnsanları havacılığa teşvik edeceğine köstek oluyor, dışlıyor SHGM. Ülkede VFR uçmak imkansıza yakın. Özel uçakların operasyon gereksinimleri havayolu şirketlerinin filoları ile neredeyse aynı. Çoğu sistemi tek olan tek motorlu pırpıra bile MEL soruyorlar. Kit uçağı yapsan tescil alamıyorsun CofA veremiyor. Deneysel havacılık mevzuatı geldi ama etkisiz. Kontrolsüz hava sahası yok, kontrolsüz meydan mevzuatları düne kadar yoktu ve hala zayıf, uygulanamıyor. Kule VFR özel uçuş, küçük uçak istemiyor, izin alsan bile yeri geliyor bir saat bekletiyor taksi yolunda. Amerikada bu işler kolay. Neticede havacılık kültür işi. Ülkede genel havacılık olmazsa havacılık kültürü de olmaz, uçak üretecek firma da, ancak devlet zoruyla yapılır. Mahalle futbolu / amatör lig kavramı olmayan bi ülkede milli takım yapmak gibi. Bizim durumumuz kökten bozuk.
değil ~ 9 yıl önce
Şu amerikalıların ölümüne hiç ama hiç üzülmüyorum. Daha dün Irak'ta yalan dolanla 1 MİLYON dan fazla masum insanı acımasızca öldürdüler. Dünyanın çeşitli yerlerinde de bilmem kaç milyon insanı öldürdüler yada çıkardıkları fitne ve karışıklıklarla insanların birbirlerini öldürmelerine sebep oldular. Çok acımasız ve çok zalimler. Hiç ama hiç üzülmüyorum bunlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dodo ~ 9 yıl önce
Lan Augusta da amcamlar var lannn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lanlı Adam ~ 9 yıl önce
Böyle terbiyesiz üslupla konuştuğun için sen de amcan da g... gidin.
endişeye ~ 9 yıl önce
mahal yok, daha arkada 300 milyon nüfus var. Sakin, sakin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
simulator ustası ~ 9 yıl önce
artık bu stall'a çare bulmaları gereeek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Görkem Sinirlioglu ~ 9 yıl önce
Stall a care bulmak gerek yorumunu ben cok anlam verici bulmuyorum. Bir ucagin havada kalmasi icin yeterince kaldirma kuvettine ihtiyaci vardir. Aeorodinamik kurallari geregi yeterli hiz olmadigi zaman kaldirma kuvveti eksikligi olusur. Stall teknik bir hata degildir.
Teknik Pilot ~ 9 yıl önce
Uçağın havada kalmasını sağlayan kaldırma kuvveti değil, taşıma kuvvetidir. Kaldırma kuvveti sıvılar için, taşıma kuvveti ise gazlar için kullanılan birer terimdir.
Teknik Pilot ~ 9 yıl önce
Uçağın havada kalmasını sağlayan kaldırma kuvveti değil, taşıma kuvvetidir. Kaldırma kuvveti sıvılar için, taşıma kuvveti ise gazlar için kullanılan birer terimdir.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Cok uzucu !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000