12 Mart 2015, Perşembe 08:05:19

ABD'DE KAZAYA KAPSAMLI SORUŞTURMA

ABD Savunma Bakanı Carter, helikopterdeki personeli arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.
  • Ülkece seviyoruz komplo teorilerini. Yurdumuzda bir uçak yada helikopter düşmesin hemen abd ve israil yapmıştır yorumları geliyor. Şimdi abd deki john gazetede haberi görünce ulan kesin türkler yada müslümanlar yapmıştır diyor mu?
  • Türk yetkilileri çağırın size uçağı bulmadan neden düştüğünü söylesinler, bu yönden çok geride kalmış abd bizim türk yetkililer birkaç saat içinde kazayı çözüyor

ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, Florida eyaletinde eğitim uçuşu sırasında denize düşen askeri helikopterdeki personeli arama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Carter, Senato'da katıldığı bir oturumda Florida'da dün gece meydana gelen helikopter kazasıyla ilgili de bilgi aktardı.

Düşen UH-60 Black Hawk helikopterde Louisiana'ya bağlı Hammond'daki Ulusal Koruma Birliği'nden dört havacı askerle Kuzey Carolina'daki Lejeune kampından yedi deniz kuvvetleri personelinin bulunduğunu belirten Carter, "Arama ve kurtarma çalışmaları devam ederken, dualarımız askeri personel ve onların aileleriyle" diye konuştu.

Beyaz Saray Sözcüsü Josh Earnest da, günlük basın brifinginde, ABD Başkanı Barack Obama'nın, ABD Deniz Kuvvetlerinin Özel Operasyon Birliği Komutanı Tümgeneral Joe Osterman ve Louisiana'daki Ulusal Koruma Birliği Komutanı Tümgeneral Glenn Curtis ile telefonda görüştüğünü, kayıp askerlerin ailelerine, çalışma arkadaşlarına ve görev yaptıkları birliklere başsağlığında bulunduğunu aktardı. Earnest, Başkan Obama'nın ayrıca görüşmede kazanın nedenine ilişkin kapsamlı bir soruşturmanın yapılacağını ilettiğini kaydetti.

Florida'daki Eglin Hava Kuvvetleri Üssü Sözcüsü Andy Bourland, toplam 11 askeri personeli taşıyan helikopterin gece rutin eğitim uçuşu sırasında düştüğünü açıklamıştı. Arama kurtarma çalışmaları kapsamında helikopterin bazı parçalarına ulaşıldığı belirtilirken, helikopterin Pensacola ve Destin arasında orduya ait bir sahil bölgesinde düştüğü tahmin ediliyor.

ABD'DE KAZAYA KAPSAMLI SORUŞTURMA

Yorumlar

komplocu ~ 9 yıl önce
Ülkece seviyoruz komplo teorilerini. Yurdumuzda bir uçak yada helikopter düşmesin hemen abd ve israil yapmıştır yorumları geliyor. Şimdi abd deki john gazetede haberi görünce ulan kesin türkler yada müslümanlar yapmıştır diyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S.B. ~ 9 yıl önce
Türk yetkilileri çağırın size uçağı bulmadan neden düştüğünü söylesinler, bu yönden çok geride kalmış abd bizim türk yetkililer birkaç saat içinde kazayı çözüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000