10 Nisan 2020, Cuma 08:47:12

ABD'de iç hat trafiği durmuyor!

Corona virüsü vaka sayısı dünya genelinde 1.5 milyona çıkarken, hava trafiği de ABD ile Avrupa arasındaki farkları gözler önüne serdi.
  • Bak kardeşim, şunda hem fikir olalım. adamların sağlık sistemi kötü olabilir. ancak bu övünmek için kriter değildir. adamlar sana ilimde hukukta insan haklarında havacılıkta, teknolojide 150 sene fark atmışken senin dediğin şey kendini avutmaktan başka birşey değildir. Emin ol onlarda bu salgından sonra sistemde iyileştirme yapacaktır. çünkü bizim kasamız tam tıkırken adamların kasasında para dolu. şimdi anladınmı neden hep öndeler?
  • Ulen Amerikayi övüp bitiremeyen hainler nasılda çıkıp geldiler Türkiye'ye... Demekki neymiş tapaları yememiş. Ülkeni yermiyeceksin bidaha buraya gelip sığınmaya buranın sağlık ve sosyal imkanlarından faydalanmyı düşünüyorsan!

Corona virüsü vaka sayısı dünya genelinde 1.5 milyona çıkarken, hava trafiği de ABD ile Avrupa arasındaki farkları gözler önüne serdi.

Corona virüsü salgınında en çok vakanın olduğu ve ölüm sayısında da ikinci sırada yer alan ABD’deki hava trafiği radarlara yansıdı.

ABD hava sahasındaki özellikle uçak trafiğinin ise diğer ülkelere göre çok daha fazla olması radara da yansıdı. Ülkede iç hat uçuş trafiğinin yoğun olduğu gözlendi. Doktorlar ABD’de uçuş trafiğinin bu şekilde devam etmesi halinde ülkede corona virüsündeki vaka sayısında artışların devam edeceği öngörüsünde bulundu. Hava trafiği ile ilgili anlık bilgiler veren flightradar uygulamasında diğer ülkelerdeki uçak trafiğindeki azalma da radara yansıdı.

Hava trafiği ile ilgili anlık bilgiler veren flightradar uygulamasında diğer ülkelerin hava sahasına göre ABD’deki uçak trafiğinde yoğunluk yaşanması, diğer ülkelerde ise az uçak trafiği dikkat çekti. Özellikle iç hat uçuşlarındaki trafik dikkat çekti.

ABD'de iç hat trafiği durmuyor!

Yorumlar

A be de'ye ~ 4 yıl önce
Bak kardeşim, şunda hem fikir olalım. adamların sağlık sistemi kötü olabilir. ancak bu övünmek için kriter değildir. adamlar sana ilimde hukukta insan haklarında havacılıkta, teknolojide 150 sene fark atmışken senin dediğin şey kendini avutmaktan başka birşey değildir. Emin ol onlarda bu salgından sonra sistemde iyileştirme yapacaktır. çünkü bizim kasamız tam tıkırken adamların kasasında para dolu. şimdi anladınmı neden hep öndeler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A be de ~ 4 yıl önce
Ulen Amerikayi övüp bitiremeyen hainler nasılda çıkıp geldiler Türkiye'ye... Demekki neymiş tapaları yememiş. Ülkeni yermiyeceksin bidaha buraya gelip sığınmaya buranın sağlık ve sosyal imkanlarından faydalanmyı düşünüyorsan!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000