05 Ocak 2018, Cuma 09:28:07

ABD'de binlerce sefer iptal

ABD'nin Kuzeydoğu bölgesi, Çarşamba günü erken saatlerde bastıran kar fırtınasına teslim oldu.
  • ataturk havalimaninda kardan ve tipiden dolayi havalima ni kapatilirken bağiranlar ve gazeteden manşet atan gazetecilere sormak lazim amerika da oluyormuş tabiat ana denir buna yerse amerikaya laf edilmez ama değil midir siz minnoşlar...
  • Istanbulda hava sartlarindan dolayi seferler iptal olunca cemkiren yolcular aklima geldi bir an ...
  • Yüce devletimiz havalimanlarına o kadar güzel bakıyor ki daha kapanan havalimanı yok.Milletin adamı milletine değer veriyor.Birde soyu bozuk Trump a bakın.

ABD'nin Kuzeydoğu bölgesi, Çarşamba günü erken saatlerde bastıran kar fırtınasına teslim oldu.

oğuk hava ve kar fırtınası nedeniyle New York, Boston, Philadelphia gibi kentlerde okullar tatil edilirken, 3000'e yakın uçak seferi de iptal edildi.

New York Valisi Andrew Cuomo, New Yorklulara zorunlu olmadıkça özel araçları ile yola çıkmamaları çağrısında bulundu. Saatteki hızı 90 kilometreye yaklaşan rüzgar eşliğinde yağan kar yüksekliğinin 30 santimetreyi geçmesi beklenirken New York'ta çöp arabaları kar küreme araçlarına dönüştürüldü.

ABD'nin özellikle Kuzeydoğu bölgesini etkisi altına alan soğuk hava ve kar frtnası nedeniyle en az dokuz kişinin de yaşamlarını yitirdikleri belirtildi.

ABD'de binlerce sefer iptal

Yorumlar

camarothy ~ 6 yıl önce
ataturk havalimaninda kardan ve tipiden dolayi havalima ni kapatilirken bağiranlar ve gazeteden manşet atan gazetecilere sormak lazim amerika da oluyormuş tabiat ana denir buna yerse amerikaya laf edilmez ama değil midir siz minnoşlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Istanbul ~ 6 yıl önce
Istanbulda hava sartlarindan dolayi seferler iptal olunca cemkiren yolcular aklima geldi bir an ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TÜRKİYE DE ~ 6 yıl önce
Yüce devletimiz havalimanlarına o kadar güzel bakıyor ki daha kapanan havalimanı yok.Milletin adamı milletine değer veriyor.Birde soyu bozuk Trump a bakın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bay Kuş ~ 6 yıl önce
Doğruları çarpıtarak bir yere varamazsın, sadece yalakalık yapabilirsin.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000